Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

3 Team Leads til Technology & Development

PRO&CO A/S

Herning, Vestjylland

Indrykket
06-10-2020

Del dette job

Kontakt
PRO&CO A/S
Bredhøjvej 1
8600 Silkeborg
Kontakt
 
Tlf
96603203
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-10-2020
Udløber
01-12-2020
Kviknummer
LJA-81238865
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og naturvidenskab, Industri & Håndværk

Brænder du for at arbejde med ledelse i et teknisk inspirerende miljø, hvor du bidrager til udviklingen af fremtidens brinttankstationer på den internationale bane? Så kan en af disse stillinger være jobbet for dig.

Det globale marked for brinttankstationer forventes at vokse markant i takt med, at de store bil- og lastbilproducenter begynder at lancere deres brintkøretøjer for at understøtte den grønne omstilling. Nel Hydrogen er altid i gang med at videreudvikle eksisterende produkter og udvikle den næste generation af brinttankstationer, som skal serieproduceres. Dette medfører et behov for at skærpe og udvikle Technology & Development (T&D). Derfor ændres organiseringen i T&D til en matrixorganisering, hvor Team Leads er personaleansvarlige, og Product Platform Owners er produktansvarlige. Det giver 3 ledige stillinger som personaleansvarlige Team Leads til Systems Engineering, Hardware Development og Control & Software.

Fælles for de 3 Team Lead stillinger
Som Team Lead refererer du til Vice President for T&D, og bliver en del af lederteamet. Lederteamet består i dag af 6 Team Leads indenfor områderne; Control & Software, Systems Engineering, Hardware Development, Projects, Principal Engineering & Application, og Lab & Test. Du bliver en del af et fagligt højt kvalificeret miljø, hvor der vil være rig mulighed for sparring og vidensdeling. I rollen som Team Lead er det dit ansvar, at teamet har de ressourcer og kompetencer, der skal til for at understøtte Product Platform Owners udvikling af produkterne. I starten skal du forvente, at din rolle vil være en ’spillende træner’, hvor du med din tekniske baggrund selv bidrager til de daglige opgaveløsninger. Over tid, og som teamet vokser, vil ledelse fylde mere, og fokus bliver i højere grad udvikling af mennesker, sikre ressourcer med de rigtige kompetencer, og teknikken bliver en mindre del af dagligdagen.

Dine opgaver som Team Lead vil blandt andet være:

 • Holde overblik over både aktiviteterne og ressourcerne i teamet
 • Ansætte evt. nye medarbejdere/konsulenter i forbindelse med spidsbelastninger
 • Koordinere teamets aktiviteter med øvrige Team Leads i forhold til ressourceplanerne
 • Definere fremtidige kompetencer i teamet samt udvikle de nuværende, i forhold til forretningsplanerne
 • Sætte mål for medarbejderne, og coache den enkelte for at nå frem til de bedste løsninger
 • Gennemføre månedlige/årlige udviklingssamtaler med medarbejderne
 • Løbende holde teamet velinformeret samt evt. andre ’stakeholders’ i organisationen
 • Sikre videndeling i teamet og mellem afdelinger

Vi forventer, at du:

 • Har min.3 års erfaring med personaleledelse indenfor det fagområde, du ønsker at være Team Lead for
 • Ønsker at fokusere på personaleledelse og -udvikling fremfor at arbejde som teknisk specialist
 • Har en uddannelse på ingeniørniveau, maskinmester eller lignende
 • Har gode erfaringer indenfor kompetence og team udvikling, samt forandringsledelse
 • Er omstillingsparat og har lyst til udfordringer med masser af gå-på-mod i en foranderlig hverdag
 • Er en god kollega med højt humør og let til smil
 • Er vedholdende, ambitiøs og selvkørende

Særligt for Systems Engineering
Systems Engineering teamet består i dag af et hold på 3 personer med fagligt ansvar for proces design, elektrisk design og komponent validering/udvælgelse. Du kan derfor med fordel have en baggrund indenfor mekanik, konstruktion eller proces, hvor du har fået erfaring med proces design, elektrisk design, udvikling af tekniske produkter og support til indkøb med fokus på forbedring af CAPEX/OPEX på leverede komponenter.

Særligt for Hardware Development
Hardware Development teamet består i dag af et hold på 6 personer med fagligt ansvar for konstruktion og maskiningeniørmæssige opgaver som produktmodning, beregninger, analyser og tekniske standarder. Du kan derfor med fordel have en baggrund indenfor konstruktion, maskinudvikling eller produktion, hvor du har fået erfaring med brugen af tekniske standardløsninger, fastholdelse af læring i produktudvikling og udvikling i retning af serieproduktion.

Særligt for Control & Software
Control & Software teamet består i dag af et hold på 6 snart 7 personer med fagligt ansvar for software, simulering, control systemer og safety systemer. Du bliver teknisk ansvarlig for BPCS (Basic Process Control System), SIS (Safety Instrumented System), Data Collection & Storage (herunder KPI/Alarm system) og Azure DevOps. Du kan derfor med fordel have en baggrund indenfor software, PLC systemer på højt niveau, PLC programmering og har fået kendskab til designprincipperne OOP, UML samt erfaring med SCRUM og Matlab/Simulink.

Nel Hydrogen tilbyder
Du tilbydes et spændende og udviklende job, hvor forandring er en del af hverdagen, og hvor du med din erfaring og viden i høj grad vil kunne påvirke produktet og opgaven. Du vil i din dagligdag opleve fordelen af, at produktudvikling og produktion sker i samme hus - bare lidt længere nede ad gangen, så du har mulighed for at se og røre resultatet af dit arbejde.

Nel Hydrogen er beliggende i Lind ved Herning i topmoderne faciliteter og tilbyder medarbejderne mange personalegoder som f.eks. en god kantineordning, pension med sundhedssikring og massageordning.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning samt CV hurtigst muligt til PRO&CO via knappen ”Søg stillingen”. Samtaler afholdes løbende, som ansøgningerne kommer ind.
Mrk. din ansøgning med hvilket område du ønsker at blive Team Lead for.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger omkring stillingerne, er du velkommen til at kontakte
Kristian Reinevald | PRO&CO | kr@proogco.dk | Tel.: +45 9660 3200

Om Nel Hydrogen A/S | www.nel-hydrogen.com
Nel Hydrogen A/S – tidligere H2 Logic – er en førende producent af H2Station® brintstationer, som giver brintbiler den samme hurtige optankning og rækkevidde som konventionelle biler. Nel Hydrogen har investeret i udviklingen af H2Station® siden 2003 og teknologien markedsføres i dag til markeder, hvor større netværk af brintstationer er under etablering. Nel Hydrogen er en del af NEL ASA, som er noteret på Oslo Børsen. NEL ASA er en førende producent af hydrogen teknologi til industri og energiformål med over 500 leverancer i mere end 50 lande.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Mediehuset Herning Folkeblad A/S

Del dette job

Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Bredhøjvej 1
8600 Silkeborg
Kontaktperson
 
Tlf
96603203
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-10-2020
Udløber
01-12-2020
Kviknummer
LJA-81238865
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ingeniør og naturvidenskab, Industri & Håndværk
Beliggenhed