Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Adm. direktør

THISE MEJERI A.M.B.A.

Indrykket
13-01-2023

Del dette job

Kontakt
THISE MEJERI A.M.B.A.
Sundsørevej 62
7870 Roslev
Tlf
97578001
Kontakt
Tina Pilegaard
Tlf
70262261
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-01-2023
Udløber
09-02-2023
Kviknummer
331461469
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Ledelse, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Administrerende direktør

ADM. DIREKTØR TIL THISE MEJERI

EN VISIONÆR OG HANDLEKRAFTIG DIREKTØR MED BEGGE BEN PLANTET SOLIDT PÅ JORDEN SØGES

 

Den nuværende adm. direktør Poul Pedersen ønsker i god ro og orden at trække sig tilbage efter en lang og meget succesfuld karriere. Den nye adm. direktør får således en enestående mulighed for at overtage stafetten og tage det overordnede ansvar for Thise Mejeri A.M.B.A.

 

Strategien for de kommende år er at videreudvikle mejeriets position som en højt profileret økologisk fødevarevirksomhed.

 

Fundamentet for strategien er et fortsat langvarigt strategisk partnerskab med Coop kombineret med en stadigt stigende eksportandel. Der ønskes således evolution og ikke revolution.

 

JOBBET

Den nye adm. direktør har fingeren på pulsen, udviser købmandskab, handlekraft og empati, har sans for effektivitet, samtidig med at ville mennesker gennem samtaler, motivation og begejstring af ledere og medarbejdere. At gå forrest i dagligdagen i ord og handling med mejeriets grundlæggende værdier - Økologi, Kampgejst og Ordentlighed - in mente, er derfor en helt nødvendig disciplin at kunne udføre.

 

Den adm. direktør har endvidere det primære ansvar i dagligdagen for strategi, kultur og relationer, både til ejere og eksterne interessenter.

 

Den nye adm. direktør refererer med respekt og forståelse for andelstanken til Thise Mejeris bestyrelse og formand Arne Bisgård om driften af virksomheden, om udvikling og nye tiltag.

 

FORVENTNINGER TIL DEN IDEELLE KANDIDAT

Det er afgørende, at den nye adm. direktør er en stærk, visionær, kommercielt orienteret og samarbejdende lederprofil, som agerer med integritet, troværdighed og synlighed i dagligdagen samt har grundlæggende interesse i og respekt for økologi.

 

Den ideelle kandidat er en stærk kulturbærer med et internationalt udsyn, har stærke kommunikations-, samarbejds- og forhandlingsevner, er handlekraftig, nyhedsskabende og rolighedsskabende.

 

Den rette kandidat har stærke driftsmæssige kompetencer og kommer med nogle års succesfuld erfaring som adm. direktør eller divisionsdirektør med fuldt værdikædeansvar af stærke brands inden for fødevarer/FMCG. Alternativt nogle års succesfuld erfaring som tung kommercielt ansvarlig med stor ledelsesmæssig ballast og stor forståelse for hele værdikæden.

 

Den ideelle kandidat har en relevant videregående uddannelse, som er kombineret med kommerciel erfaring. Mejerifaglig indsigt er ønskelig, men ikke et ultimativt krav. Det er dog helt væsentligt med indsigt i fødevareproduktion og afsætning.

 

Ansættelsessted er Sundsørevej 62, Thise, 7870 Roslev - og det forventes, at den nye adm. direktør bor i overkommelig kørselsafstand.

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER - ANSØGNING

Ansøgnings- og ansættelsesprocessen varetages af Boyden A/S.

 

Ansøgning med relevante bilag sendes til:

tpilegaard@boyden.com senest torsdag den 9. februar 2023. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Managing Partner Henrik Harbo eller Senior Research Consultant Tina Pilegaard på telefon +45 70 262 261.

 


Thise Mejeri A.M.B.A. er et både kendt og anerkendt økologisk mejeri baseret på andelsbevægelsen og så meget mere end det. Etableret i 1988 med pionérånd og tro på fremtiden for dansk økologi. 72 andelshavere leverer i dag ca. 120 mio. kg økologisk mælk ind til mejeriet årligt, hvor den produceres i en meget bred vifte af økologiske produkter som f.eks. Jersey 0,5% mælk, Skyr og Vesterhavsost. Thise har en årlig omsætning på over 1 mia. kr, og beskæftiger mere end 250 medarbejdere. Læs mere om Thise Mejeri A.M.B.A. på www.thise.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
THISE MEJERI A.M.B.A.
Sundsørevej 62
7870 Roslev
Tlf
97578001
Kontaktperson
Tina Pilegaard
Tlf
70262261
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-01-2023
Udløber
09-02-2023
Kviknummer
331461469
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Ledelse, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Administrerende direktør
Beliggenhed