Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ADMINISTRATIONSCHEF TIL FAMILIEFOND

Keinicke ApS

Midtjylland

Indrykket
27-02-2019

Del dette job

Kontakt
Keinicke ApS
Stabelhøjen 4
8400 Ebeltoft
Tlf
87527050
Kontakt
Jørgen Keinicke
Tlf
87527050
Stabelhøjen 4
8400 Ebeltoft
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-02-2019
Udløber
20-03-2019
Kviknummer
329966226
Jobtype
Deltid
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Administrationschef
Økonomisk rådgiver
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du livserfaring, energi, potentiale og lyst til at være med, hvor de vigtigste beslutninger bliver truffet?

Du vil med reference til Fondens bestyrelsesformand indgå i et tæt samarbejde med både virksomhedernes interessenter og ejere. Du vil fungere som deres støtte og rådgiver i dagligdagen. Som administrationschefen vil du virke som den fortrolige medarbejder i en atmosfære præget af spændende, til tider impulsive, projektorienterede opgaver.

 

Stillingen

Du får din daglige gang i en organisation med en bred forretningsportefølje og nogle stærke, veletablerede værdier, hvor kvalitet, integritet og mennesker betyder meget, og hvor sammenhold, loyalitet og diskretion former os. I dagligdagen supporterer du Fondens forskellige aktiviteter. Det betyder, at du får en kommerciel rolle, hvor du tilbyder økonomisk og forretningsmæssig assistance, men også håndterer eksterne samarbejdspartnere. Du vil skifte mellem strategiske og hands-on opgaver i en meget alsidig hverdag.

 

Du kommer til at rådgive omkring mange forskellige sager og problemstillinger, så du skal have mod til at søge hjælp, både internt og eksternt. Samtidig kan du honorere Fondens forventning om troværdig rådgivning i yderst høj kvalitet, som en selvstændig og fagligt stærk partner. Endelig er det vigtigt, at du udviser en høj fleksibilitet. Dette modsvares af stor frihed under ansvar.

 

Din profil

Du har en relevant teoretisk uddannelse inden for økonomi og forretningsudvikling eller som rådgiver. Du har en uddannelse gerne på kandidatniveau. Du er generalisten, som synes det er spændende at beskæftige dig med en bred vifte af problemstillinger inden for økonomi, finansiering og forretningsmæssige områder. Du besidder en veludviklet forretningsforståelse og du evner at identificere praktiske og etiske problemstillinger, inden de opstår. Du er et helt menneske, der også gerne interesserer dig for kunst og kultur, idet disse områder har en central rolle i fonden. Vi forventer også at du selv kan arbejde med værktøjskassen.

 

Som person

har du livserfaring, energi og ser lyset frem for mørket. Du besidder en udpræget situationsfornemmelse, som du blandt andet viser i din omgang med andre mennesker. Du har gennemslagskraft, når situationen kræver det og besidder samtidig også en vis pragmatisme og ydmyghed, når det er nødvendigt. Du arbejder selvstændigt med en udviklet detaljesans, som ikke berøver dig din handlekraft. Du kan forlige dig med det lange seje træk og er indstillet på at deltage i løsningen af mere rutineprægede opgaver.

 

Virksomheden tilbyder

spændende og udviklende udfordringer i et miljø, der er præget af spændende projekter, innovation og forandringer. Du vil have store frihedsgrader til at præge udviklingen, og du har gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et uhøjtideligt, men også krævende arbejdsmiljø. Er det vigtigt for dig, er vi åbne over for nedsat arbejdstid, for eksempel 4 dage om ugen.

 

Send din ansøgning nu

Eventuelle spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til CEO Jørgen Keinicke, KEINICKE mennesker/udvikling/ledelse på telefon 87 52 70 50.

 

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt i forhold til klienten indtil andet aftales.

 

Ansøgningsfrist: 20. marts 2019. Samtaler afholdes løbende. Upload din ansøgning nu på www.keinicke.com.

 

Virksomhedsbeskrivelse:

Klienten er en familiefond, internationalt opererende med en gruppe af virksomheder. Selskabsporteføljen er både traditionelle virksomheder i forskellige brancher og mere nicheorienterede selskaber og projekter. Fonden er placeret i Herning.

Ansøg nu
Lignende job

17eren

Ager-Byg IVS

Del dette job

Virksomhedsinformation
Keinicke ApS
Stabelhøjen 4
8400 Ebeltoft
Tlf
87527050
Kontaktperson
Jørgen Keinicke
Tlf
87527050
Adresse
Stabelhøjen 4
8400 Ebeltoft
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-02-2019
Udløber
20-03-2019
Kviknummer
329966226
Jobtype
Deltid
Fuldtid
Fag
Økonomi, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Administrationschef
Økonomisk rådgiver
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed