Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingssygeplejerske til Akutafdelingen, Regionshospitalet Viborg

Region Midtjylland

Viborg, Midtjylland

Indrykket
25-06-2021

Del dette job

Kontakt
Region Midtjylland
Heibergs Alle 4
8800 Viborg
Kontakt
 
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-06-2021
Udløber
18-08-2021
Kviknummer
LJA-82302045
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed

En stilling som afdelingssygeplejerske ved Hospitalsenhed Midt, Akutafdelingen, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse snarest eller pr. 1. oktober 2021. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Om stillingen
Du vil, som afdelingssygeplejerske, sammen med dine to afdelingssygeplejerskekollegaer have ansvaret for den daglige drift af 38 akutte modtagesenge i Viborg.

Der ud over vil du, som særligt ansvarsområde have det faglige ansvar for Hospitalsvisitationen og de 4 Akutstuer til AMT og Traumekald. Dine kolleger har hver især særligt ansvar for hhv. Flowkoordination og Akutvurderingsspor samt Akutklinikkerne i Skive/Silkeborg samt skadestuen i Viborg.

I tre afdelingssygeplejersker  vil have ansvaret for den daglige ledelse af afdelingens engagerede og dedikerede ca. 110 sygeplejersker, hvor en stor del har taget den uddannelsen som Akutsygeplejerske i regi af Region Midtjylland, en uddannelse der p.t. er under omdannelse til en specialuddannelse i Akutsygepleje. På sigt ansættes der funktionsledende overlæger som vil indgå i afsnitsledelsen sammen med Jer.

Der kan rekvireres en stillingsbeskrivelse her.

Vi tilbyder

  • Vi tilbyder struktureret leder onboarding i Hospitalsregi og individuelt introduktionsprogram, samt mentorordning.
  • Ledernetværk med de øvrige funktionsledere i afdelingen
  • Lederuddannelse og videre udvikling af dig som leder.
  • Stærkt tværfagligt samarbejde og kommende funktionsledende overlæger (ledende overlæger) som vil indgå i funktionsledelsen sammen med afdelingssygeplejerskerne.
  • God support fra og samarbejde med både hospitalets og Akutafdelingens stab.
  • Tæt sparring med afdelingsledelsen, som vægter tilgængelighed højt.
  • En engageret og gruppe af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter – der brænder for det akutte speciale.
  • En gruppe af dedikerede nøglepersoner og specialansvarlige sygeplejersker herunder bl.a. en specialeansvarlig i Hospitalsvisitationen og en for Akutstuerne.
Om dig
Du er uddannet sygeplejerske og brænder for ledelse af fagprofessionelle. Du holder af at arbejde med mennesker og rummer diversiteten i en medarbejdergruppe.
Du har øje for patienten og de pårørendes perspektiv i kvalitetsudviklingen af arbejdsgangene og forstår at formidle og omsætte dette til praksis. Du er en holdspiller og spiller både dine mono- og tværfaglige kolleger gode. Du er en stærk kommunikator, viser tillid og troværdighed. Du arbejder værdibaseret og kan omsætte det til din daglige ledelsespraksis. Du er ansvarlig og arbejder målrettet og struktureret.
Du har helst ledererfaring og –uddannelse, men har du ikke, får du det hos os, hvis din profil er den rigtige.

Om afdelingen
Akutafdelingen på Regionshospitalet Viborg er en veletableret afdeling, hvor det tværfaglige samarbejde er særdeles velfungerende, og hvor kvalitet og uddannelse vægtes højt. Vi har en selvstændig afdelingsledelse og funktionsledere. Du indgår i afdelingens ledelsesgruppe, og der lægges vægt på en dynamisk og medinddragende ledelsesstruktur.

Afdelingen består af Akutafsnit 1, Akutafsnit 2, Akutafsnit Børn og Unge, skadestuen, 4 akutstuer, akutklinikkerne i Skive og Silkeborg, hospitalsvisitationen, flowkoordinationen, terapiafsnit, og akutsekretariatet. I alt har afdelingen ca. 280 ansatte.
Afdelingen modtager hospitalets akutte og uafklarede patienter, det ene ben i Akutafsnit 2 er Akut Børn og Unge, som bemandes af sygeplejersker og læger fra Afdelingen for Børn og Unge Fødende, psykiatriske- og visiterede hjertepatienter går dog foreløbigt udenom afdelingen.
 
Vi har et særdeles veletableret samarbejde med primærsektoren og udvikler hele tiden nye initiativer, herunder hospitalsindlæggelse i eget hjem (tværsektoriel forskningsprojekt), blodtransfusion i eget hjem og koordinering samt udvikling af nye forløb.

I november 2019 flyttede vi ind i det nye akutcenter på cirka 22.000 m2, hvor de fleste stuer er enestuer med eget toilet og bad, Akutafdelingen er en selvstændig afdeling med egen afdelingsledelse som med en central placering i akutcentret er det naturlige centrum for den akutte aktivitet og modtagelse af alle akutte patienter døgnet rundt. Patientmodtagelse og planlægning af accelererede patientforløb gennemføres i et tæt tværfagligt samarbejde mellem Akutafdelingens personalegrupper, og i et tæt samarbejde med hospitalets øvrige specialer. Akutafdelingen arbejder med realisering af Region Midtjyllands Akutkoncept.

Se film om afdelingen her

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og rehabilitering i Lemvig og har ca. 4.350 ansatte samt et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler og Lemvig danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed
Midt, Akutafdelingen.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
  • Oversygeplejerske Trine Agerskov, tlf. 7844 5112 / 3046 3772
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisations ID, oplysninger om uddannelse og hidtidig
erfaring skal være os i hænde elektronisk senest tirsdag den 24. august 2021.

Ansættelsessamtaler vil finde sted den 26. august 2021 i tidsrummet kl. 12.00 – 16.00.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Heibergs Alle 4
8800 Viborg
Kontaktperson
 
Adresse
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-06-2021
Udløber
18-08-2021
Kviknummer
LJA-82302045
Jobtype
Fuldtid
Fag
Sundhed
Beliggenhed