Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk sagsbehandler med juridiske kompetencer søges til stilling i Fødevarestyrelsen, VeterinærNord, Herning

Fødevarestyrelsen, Herning

Herning, Vestjylland

Indrykket
03-03-2021

Del dette job

Kontakt
Fødevarestyrelsen, Herning
Rosenholmvej 15
7400 Herning
Tlf
72275221
Kontakt
 
Tlf
72275221
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-03-2021
Udløber
18-03-2021
Kviknummer
LJA-81781524
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura og retsvæsen

Har du lyst til at arbejde i en organisation, hvis mission er at fremme sikkerhed, sundhed og kvalitet fra jord til bord, og som under stor mediemæssig bevågenhed arbejder for at sikre høj fødevaresikkerhed og dyrevelfærd? Vil du have udfordrende arbejdsopgaver i et evigt foranderligt miljø med mulighed for både faglig og personlig udvikling?

Vil du arbejde på en spændende arbejdsplads med gode og engagerede kolleger? Så læs videre her.

Vi er
Veterinær Nord beskæftiger knap100 medarbejdere. Vi er fordelt på 2 lokationer som ligger henholdsvis i Aalborg og Herning, - du vil få tjenestested i Herning.

Veterinær Nord er en af Fødevarestyrelsens lokale enheder som udfører tilsyn med bl.a. dyrevelfærd i besætninger og virksomheder der anvender animalske biprodukter. Vi er derudover en del af det veterinære beredskab, hvor vi bl.a. arbejder med at overvåge og begrænse spredning af smitsomme sygdomme blandt husdyr.

Vi tager os desuden af den direkte information og rådgivning til forbrugerne, besætningsejere, virksomheder og praktiserende dyrlæger.

Arbejdsopgaver
Interesserer du dig særligt for retssikkerhed og god forvaltningsskik, så er jobbet forhåbentligt noget for dig. Vi søger en akademisk sagsbehandler med juridiske kompetencer, der skal bistå os i arbejdet med at ensarte og kvalitetssikre sagsbehandlingen i enheden. Dine arbejdsopgaver vil blive meget blandede, da vi er en enhed med mange medarbejdere og et stort kundefokus, hvorfor du skal forvente at have meget kontakt med både kunder, kolleger og ledelsen.

Arbejdet vil indebære understøttelse af afdelingens medarbejdere herunder bl.a. ved fortolkning af regler, gennemgang af kontrolrapporter og udkast til afgørelser. Herudover vil du skulle håndtere aktindsigts- og klagesager samt bistå med udarbejdelse af svar på henvendelse fra eller til virksomheder.

Arbejdsmiljø og –kultur
Vi har en åben og fri tone i arbejdet. Det tillægges meget stor betydning, at de enkelte medarbejdere trives i jobbet, og der gives mulighed for både personlig og faglig udvikling under hensyntagen til såvel medarbejderens som arbejdspladsens behov. Evnen til samarbejde er essentiel for vores hverdag, hvor kulturen er præget af, at vi hjælper hinanden med at udføre de fagligt krævende opgaver bedst muligt inden for de givne rammer.

Vores daglige arbejde udføres i fagligt sammensatte teams med hovedfokusområder f.eks., Svineteam, Fjerkræteam, Kvægteam, Biproduktteam, Beredskabsnetværk, Omsætningsteam og Administrativt Team. Du vil komme til at indgå i det administrative team, hvis største opgave er at understøtte de faglige teams.

Det forventes, at du er i stand til tage et selvstændigt ansvar for arbejdets planlægning og udførelse.

Om dig
Du er cand.jur., cand.merc.jur eller har tilsvarende uddannelse.

Du er velbevandret i forvaltningsretten og har sans for detaljen uden at fortabe dig i den. Du har erfaring med sagsbehandling og det vil en fordel, hvis du har kendskab til veterinærlovgivningen.

Vi forventer, at du er initiativrig og tager selvstændigt ansvar for at sikre kvalitet og fremdrift i dine opgaver. Du arbejder struktureret og effektivt. Du er udadvendt og sætter pris på et tæt samarbejde med både jurister og andre faggrupper. Du har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner og trives i en travl hverdag, hvor dagene sjældent ligner hinanden. Det er vigtigt, at du har en positiv indstilling, et godt humør og er robust, da der til tider kan være perioder med stor travlhed og omskiftelige arbejdsdage.

Det vil være en stor fordel, at du har erfaring i at arbejde med Office pakken ligesom kendskab til journaliseringsprogrammet Workzone vil være en fordel, men ikke en forudsætning.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten indgået mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer

Henvendelse og ansøgning
Nærmere oplysning om stillingerne kan fås ved henvendelse til Veterinærchef Flemming Kure Marker, tlf. 72275221 eller sektionsleder Malene Bøge, tlf. 72275389.

Stillingen ønskes besat 1. maj 2021 eller snarest derefter, og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler d. 23. marts 2021.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, med beskrivelse af hvordan du ser dig selv i jobbet.

CV, kopi af eksamensbevis og evt. andre relevante bilag skal sendes sammen med ansøgningen. Ansøgningen skal sendes via vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest d. 18 marts 2021.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Fødevarestyrelsen, Herning
Rosenholmvej 15
7400 Herning
Tlf
72275221
Kontaktperson
 
Tlf
72275221
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-03-2021
Udløber
18-03-2021
Kviknummer
LJA-81781524
Jobtype
Fuldtid
Fag
Jura og retsvæsen
Beliggenhed