Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akutaflastningspladser på Fjordparken Ældrecenter, Ringkøbing søger en sygeplejerske til dag/aftenvagt.

Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern, Vestjylland

Indrykket
25-01-2023

Del dette job

Kontakt
Ringkøbing-Skjern Kommune
Brogaardsvej, 2 1
6950 Ringkøbing
Tlf
99 74 11 55
Kontakt
 
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-01-2023
Udløber
21-02-2023
Kviknummer
LJA-84460231
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed

Vi skaber gode resultater og ønsker, at du er med til at gøre dem bedre.
Brænder du for den akutte sygepleje med stor afveksling i hverdagen med både korte borgerforløb, men også længerevarende komplekse forløb, så er du måske vores nye kollega.
 
Du har indflydelse på selv at være med til at forme din stilling, hvilket både gælder timetal og arbejdstider. Stillingen er med dag- og aftenvagter og hver 3. weekend.  Vagterne er på 8 timer.

Vi vil gerne du starter den 1. april 2023, eller snarest derefter.
 
Akutpladserne tilpasser sig hele tiden de krav der stilles for området. Vi er ikke blege for at sige, at vi vil være de bedste. Vi er ikke bange for forandringer, hvor det giver mening for vores borgere. Akutpladsernes formål er sammen med borger og pårørende at skabe optimale borgerforløb. Vi har også en vigtig opgave i, at forebygge indlæggelse og genindlæggelser sammen med ud kørende team.
Kan du lide at tage ansvar og koordinere komplekse borgerforløb for sårbare borgere og deres pårørende, så kan du blive udfordret hos os.

Vi mangler dig, der har gode ideer, krøllede tanker og er nysgerrig på viden og udvikling. Du har lyst til at være en del af vores sparringsmiljø i dagligdagen, så vi sammen kan få flere kompetencer til at udføre sygepleje og løse vores kerneopgave.

Du har udviklet dig/er villig til at udvikle særlige kompetencer inden for minimum et af nedenstående specialområder og aktivt tage ansvar for udvikling af pågældende område i enheden, herunder deltage i struktureret kompetenceudvikling som planlægges af/i samarbejde med enhedslederen.

·         KOL/hjerte/diabetes (medicin og kroniske sygdomme)

·         Palliation

·         Ernærings- og væske terapi

·         Sårpleje og behandling

·         Onkologi

·         Ortopæd. Kirurgi.

·         Psykiatri/ Demens


 Vi er et dygtigt tværfagligt team med sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og fysio- og ergoterapeuter, som sætter kvaliteten i vores arbejde, borgernes trivsel og pleje i højsædet, og prioriterer et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder med den rehabiliterende tilgang til vores borgere, som kommer fra sygehuset eller eget hjem til midlertidigt ophold. Vi har et stort flow med høj grad af patient- og pårørende inddragelse. Vi samarbejder med visitatorerne om at finde de optimale løsninger for borgerne, så deres behov bedst kan tilgodeses fremadrettet.
 
Akutfunktionen og aflastningsområdet er en fælles enhed med en enhedsleder. Du vil arbejde på de 12 akutpladser i Ringkøbing på Fjordparken. Enheden består også af 9 pladser i Tarm, samt en ud kørende gruppe af akutsygeplejersker, som holder til på Fjordparken. Vi samarbejder og udvikler kompetencer på tværs af matriklerne.  
 
Vil du gerne være en del af Akutfunktionen og aflastningsområdet, som er en vigtig brik i det nære sundhedsvæsen i Ringkøbing Skjern kommune?  Har vi vakt din nysgerrighed? Så se også vores video på YouTube her

Benyt linket til den vedhæftede fil "Funktionsbeskrivelse sygeplejerske i akut aflastningsenhed"
 
Har du lyst til at høre mere om stillingen, så ring, få en snak og en rundvisning hos vores gruppeleder Karin Højmose på 2286 3569, eller send din ansøgning til os senest tirsdag d. 21. februar 2023.

Vi holder samtaler  i uge 9.
Løn efter overenskomstens principperne.


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.


Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Ringkøbing-Skjern Kommune
Brogaardsvej, 2 1
6950 Ringkøbing
Tlf
99 74 11 55
Kontaktperson
 
Adresse
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-01-2023
Udløber
21-02-2023
Kviknummer
LJA-84460231
Jobtype
Deltid
Fag
Sundhed
Beliggenhed