Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Alsidig biolog - med fokus på den terrestriske natur

Miljøministeriet

Herning, Vestjylland

Indrykket
10-05-2022

Del dette job

Kontakt
Miljøministeriet
Lollandsvej 4 G
7400 Herning
Tlf
72544000
Kontakt
 
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2022
Udløber
29-05-2022
Kviknummer
LJA-83597419
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og naturvidenskab, Land-, skov- og havebrug

Interesserer du dig for noget af Danmarks bedste natur? Har du erfaring med data om Danmarks terrestriske natur? Og har du samtidig erfaring med Natura 2000 planlægningen i DK?

Miljøstyrelsen er landsdækkende og har ca. 950 medarbejdere. Styrelsens hovedkontor med ca. 600 arbejdspladser har til huse i Odense. Vi er en organisation, der bygger på et stærkt, fagligt fundament, og hvor nye og erfarne medarbejdere arbejder, skaber og lærer sammen. Det er en fælles ambition at skabe grobund for en sjov og spændende hverdag med en rig idékultur og en arbejdsplads, der er en af statens bedste. Og det er ambitionen at gøre det samtidig med, at vi har øjne og ører på natur og miljø i Danmark.

Opgaver og organisering
Vi søger en medarbejder til Miljøstyrelsens enhed i Herning. Vi arbejder primært med overvågning af naturens tilstand, hvor registreringer af naturtyper og arter bidrager til forvaltningsindsatser i N2000 områder, og vores overvågning af vandløb, søer, de kystnære farvande og grundvand er grundlaget for implementering af EU’s vandrammedirektiv.

Kerneopgaver
Vi søger en kollega, der favner bredt inden for overvågning af natur og vandmiljø, samt formår at sætte data ind i en forvaltningsmæssig kontekst.

Du skal indgå i det daglige arbejde i naturteamet, der overvåger naturtilstanden og biologien i Danmarks terrestriske natur i henhold til det nationale overvågningsprogram (NOVANA). Du vil som udgangspunkt blive involveret i alle typer af opgaver knyttet hertil, fra feltarbejde til bearbejdning og kvalitetssikring af data. Arbejdet kræver både faglig indsigt og fortrolighed med skærmarbejde, og ”omhyggelighed” er et nøgleord ift. at sikre gode data. Du kan forvente nogle lange feltdage, men også et job, hvor du har mulighed for fleksibilitet i planlægningen af arbejdsopgaver. Du vil skulle arbejde tæt sammen med de øvrige kolleger på enheden, ligesom der vil være samarbejde med kolleger på andre enheder med samme opgaver.

En del af opgaveporteføljen vil også omfatte bidrag til N2000 planarbejdet, hvor vi aktuelt har N2000 planerne i høring og senere skal følge op med bl.a. skovhandleplaner.

Din profil
Vi lægger vægt på, at du:

  • Har en relevant akademisk naturfaglig baggrund, som f.eks. biolog eller lignende, med fokus på relationerne mellem data og en administrativ anvendelse af disse.
  • Har generel viden om terrestrisk natur.
  • Har bred erfaring med it, herunder kendskab til databaser, kvalitetssikring af data og evt. dataanalyser.
  • Stærke botaniske kompetencer vil være en fordel, herunder gerne et godt kendskab til mosser.
  • Evt. har erfaring med NOVANA og habitatnaturtyper.
  • Gerne har erfaring med, at arbejde i en styrelse eller kommune.
  • Arbejder omhyggeligt og struktureret.
  • Har kørekort til personbil.

Ud over det faglige er det essentielt for os, at du har engagement og gåpåmod, og at du tager de løbende omstillinger og omprioriteringer med et smil. Vi forventer, at du tager ansvar for egne opgaver og samtidig er god til at dele viden og bidrage til samarbejdet i dit team.

Vi tilbyder
Masser af natur og spændende opgaver, en god blanding af feltarbejde og kontorarbejde samt en arbejdsplads med dygtige, sjove, uhøjtidelige kollegaer og et godt fagligt miljø, hvor vi lægger vægt på, at det også skal være sjovt at gå på arbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).
Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner.

Tjenestestedet er Miljøstyrelsen Midtjylland, Lollandsvej 4, 7400 Herning.

Stillingen er tidsbegrænset til 31. december 2023.

Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jess Jørgensen på tlf. 2542 0091.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV og eksamensbevis m.m. senest
d. 29. maj 2022.

Vi planlægger at holde samtaler i uge 23 og 24 2022.

Miljøministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Miljøstyrelsen er en del af Miljøministeriet. Vi er statslig myndighed for natur, vand og miljø og arbejder for at sikre en bæredygtig balance mellem beskyttelse af natur og miljø, benyttelsen af naturressourcer og gode rammer for borgere og virksomheder. Vejen til en rig natur, et sundt miljø, og gode, grønne rammer for borgere og virksomheder går via åbenhed og dialog, for vi tror på, at de bedste miljøløsninger findes, hvis vi samarbejder med alle interessenter. Dialog med kommuner, borgere, erhvervsliv og andre myndigheder er centralt i vores arbejde. Miljøstyrelsen har ca. 950 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og 10 enheder over hele landet.

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Miljøministeriet
Lollandsvej 4 G
7400 Herning
Tlf
72544000
Kontaktperson
 
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2022
Udløber
29-05-2022
Kviknummer
LJA-83597419
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ingeniør og naturvidenskab, Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed