Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs erfaren souschef med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Ikast-Brande, Midtjylland

Indrykket
21-12-2018

Del dette job

Kontakt
Fazer Food Services A/S
Fredskovvej 5
7330 Brande
Kontakt
 
Tlf
21286533
7330 Brande
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-12-2018
Udløber
15-02-2019
Kviknummer
LJA-69039097
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Hotel og restauration

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine Brande!

Tiltrædelse: Gerne 1. februar 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt - samtaler forventes påbegyndt i uge 3.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag fra kl. 6:30 - 14:30, fredag dog fra 07:00 til kl. 14:30
  • Enkelte dage på året med aften-forplejning i forbindelse med diverse fester og events
  • 1 aftenvagt ca. hver 2 måned - mandag til onsdag fra kl. 7:00-17:30 torsdag 10:00 -17:30 og fri fredag
  • Du er med til at planlægge dine egne arbejdsopgaver
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver, inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra storkøkken i hotel-/restaurationsbranchen
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du evner at holde et godt overblik i dagens og ugens opgaver
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger

Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
Køkkenet er et af de største i Fazer Food Services. Vi er 28 kolleger i køkkenet - alle med forskellig baggrund og funktioner. Vi lægger vægt på både maden og den gode service, og laver dagligt frokost til ca. 1.350 gæster. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Gerne 1. februar 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt - samtaler holdes løbende.

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Ansøg nu
Lignende job

17eren

Ager-Byg IVS

Del dette job

Virksomhedsinformation
Fazer Food Services A/S
Fredskovvej 5
7330 Brande
Kontaktperson
 
Tlf
21286533
Adresse
7330 Brande
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-12-2018
Udløber
15-02-2019
Kviknummer
LJA-69039097
Jobtype
Fuldtid
Fag
Hotel og restauration
Beliggenhed