Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Anlægsgartner/grøn medarbejder til Drift og Service

Herning Kommune

Herning, Vestjylland

Indrykket
11-01-2022

Del dette job

Kontakt
Herning Kommune
Hammershusvej 7
7400 Herning
Tlf
96282828
Kontakt
 
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2022
Udløber
30-01-2022
Kviknummer
LJA-83212247
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Land-, skov- og havebrug

Har du grønne fingre? Så er du måske den medarbejder, vi søger til Drift og Service.

Teknik og Miljø – Drift og Service søger en anlægsgartner/grøn medarbejder til parkområdet. Stillingen er på 37 timer ugentligt med mødested i Herning.
Drift og Service er en virksomhed med ca. 310 medarbejder og en omsætning på 150 millioner. Det omfatter vej-, park-, og kantinedrift samt rengøring.
Der vil fra 1. januar 2022 blive arbejdet i en ny teamstruktur. Den nye teamstruktur betyder, at de enkelte teams selv vil træffe flere beslutninger i forhold til løsning af kerneopgaverne. Du vil referere til driftslederen på parkområdet.

Jobbet består i

 • grøn pleje/vedligehold af Herning Kommunes parker, grønne områder og grønne vejarealer
 • sæsonansættelse.

Vi forventer du har følgende kvalifikationer:
 • Er gartneruddannet, eller har som minimum en solid erfaring inden for området.
 • Omhyggelig og struktureret.
 • Detaljeorienteret.
 • Selvstændig og kan planlægge din egen arbejdsdag.
 • En professionel tilgang til opgaverne.
 • En god ordenssans og en positiv indstilling til jobbet.
 • Fleksibel.
 • Flair for maskinvedligeholdelse.
 • Kørekort minimum kategori B.

Kan du se dig selv i jobbet som vores nye anlægsgartner/grønnne medarbejder, og har du lyst til at prøve nye udfordringer i en spændende og udviklende virksomhed, der sætter medarbejderne i fokus, så er du måske den nye medarbejder, vi står og mangler!

Se og hør mere om hvad Drift og Service er for en arbejdsplads i følgende video.

Drift og Service arbejder helhedsorienteret med driftsplanlægning, udbud og udførsel af kerneopgaver inden for teknik- og miljøområdet.

Vores kerneopgaver er rengøring på skoler, institutioner og øvrige kommunale ejendomme, kantinedrift, drift af parker og idrætsanlæg, naturpleje, legepladser, herunder sikkerhed, grønne områder ved skoler, vintertjeneste, belægninger, fortove, asfaltarbejder, vejdrift samt vedligeholdelse af eksisterende veje, vejmandstilsyn, rottebekæmpelse samt udbud af kerneopgaver med afsæt i en strategisk vurdering.

Vores vigtigste formål er at medvirke til, at Herning Kommune fortsat er en velfungerende kommune. Drift og Service løser opgaver i et samarbejde med andre offentlige myndigheder og private aktører med det formål at skabe mest mulig værdi inden for de teknisk-, økonomisk-, miljømæssige- og socialt givne rammer.

Drift og Service påtager sig som arbejdsplads et samfundsansvar. Vores personalepolitik bygger på social ansvarlighed, og i den daglige drift tænker vi hele tiden på at skåne miljøet.

Vil du vide mere?
Har du uddybende spørgsmål til ovennævnte stilling/profil, kan du rette henvendelse til driftsleder Svend Erik Blaabjerg på telefon 20 67 42 05.

Ansøgningsfrist
30. januar 2022. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 6. Tiltrædelse efter aftale.
Løn og ansættelse i henhold til relevant overenskomst og herunder ny løn.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Herning Kommune
Hammershusvej 7
7400 Herning
Tlf
96282828
Kontaktperson
 
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2022
Udløber
30-01-2022
Kviknummer
LJA-83212247
Jobtype
Fuldtid
Fag
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed