Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arkitekt med lyst til og interesse for byggerier i det åbne land

AKTIVPERSONALE A/S

Herning, Vestjylland

Indrykket
11-02-2020

Del dette job

Kontakt
AKTIVPERSONALE A/S
Vestergade 11
7500 Holstebro
Kontakt
Steen Steensgaard Andersen
Tlf
96106070
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-02-2020
Udløber
01-03-2020
Kviknummer
LJA-79314660
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bygge og anlæg

AktivPersonale søger for Byggeri & Teknik

Vil du være med til at præge boligbyggeri på landet og i byerne? Har du lyst til en alsidig stilling og kan du holde mange bolde i luften samtidig? Så er du måske vores nye kollega.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde en spændende stilling, som arkitekt, hvor dit primære arbejdsområde vil være byggerier i det åbne land samt boligprojekter i byerne. Dertil kommer arkitektonisk arbejde med at få vores store staldprojekter passet ind i nærområdet og den enkelte ejendoms stil.

Vores mangeårige boligrådgiver har søgt nye udfordringer, og derfor tilbyder vi nu et job, hvor du kan være med til at præge dit eget arbejdsliv. Vi har sat kræfterne ind på at få flere opgaver i segmentet med privat boligbyggeri mellem 2-10 millioner, og det er her, du har din faglige stolthed og skal se dit eget arbejdsområde som boligarkitekt.

Personlige kompetencer

Som person skal du være passioneret arkitekt – 2-3 års erfaring vil være en fordel. Du skal have mod på og lyst til at skabe flotte og anderledes individuelle løsninger for den enkelte kunde. Du skal tilgå arbejdet med høje faglige ambitioner og arbejde struktureret. Stillingen fordrer, at du både formår at arbejde selvstændigt og i teams på tværs af virksomhedens øvrige ansatte.

Du vil få en vigtig rolle som skitserende arkitekt og projektleder på tegnestuens boligprojekter. Som projektleder er det dig, der fører projektet sikkert igennem de forskellige faser og sikrer, at kunden bliver ført trygt igennem hele projektet, og at opgaven koordineres med sikker hånd, så målsætninger indfries og tidsplanen holdes.

Som skitserende arkitekt udvikler du projekterne, der bringer kunderne skridtet tættere på deres visioner om boligbyggerier i den højeste kategori.
Vi lægger stor vægt på dine evner til at sætte dig ind i en given opgave og tage ansvar igennem hele projektfasen ved at indfri kundens visioner for byggeriet med størst mulig tilfredshed. Vi forventer, at du behersker Revit og Adobe Creative Suite-programmer.

Vi forventer at du:

  • Har den nødvendige og relevante uddannelse MAA
  • Har den nødvendige faglige baggrund og minimum 2-3 års erfaring.
  • Har lyst til at vise dine evner og dermed sælge projekterne til kunderne
  • Er kvalitetsbevidst og arbejder struktureret og effektivt
  • Er omstillingsparat og har lyst til at udfordre dig selv fagligt og personligt
  • Er proaktiv, tør tage ansvar og formår at skabe og fastholde relationer
  • Evner at forme og sætte dit præg på egne opgaver og på afdelingen.
  • Kan se dig selv som en fremtidig medarbejder hos Byggeri & Teknik i en flerårig periode.

Tegnestuen Birk

Afdelingen består pt. af 4 personer, som du kommer i team med. Det er en ung ingeniør, to rutinerede tegnere og vores projektchef og afdelingsleder Poul Erik. Afdelingen skal udvikles i samarbejde med dem.

Vi har lavet boliger på landet i mere end 25 år og har de seneste år sat alle sejl ind for at komme med i boligprojekter i byerne samt byggeri for erhverv.

Afdelingen understøttes af andre kollegaer, så vi internt kan dække alle rådgivningsfacetter - lige fra skitser, myndighedsbehandling, energiberegninger, statik, projektering, udbud og byggestyring.

Generelt

Vores kontor ligger i et stort kontorfællesskab med bl.a. rådgivningsvirksomheden SAGRO og Geopartner i Birk, Herning. Vi arbejder med kunder i hele Danmark, men vores kerneområde er Jylland og i særdeleshed Midt- og Vestjylland, hvorfor en vis tilknytning hertil vil være en fordel.

Der tilbydes en spændende og udviklende fuldtidsstilling i en organisation med en flad struktur, en uformel omgangstone, og hvor der i høj grad arbejdes med frihed til ansvar. Tiltrædelse snarest og senest 01.04.2020 Samtaler med relevante kandidater afholdes løbende.

Der tilbydes en gagepakke med løn efter kvalifikationer og erfaring, pension samt flere personalegoder.

Spørgsmål vedr. stillingens indhold kan stilles til Direktør Flemming Hedegaard, Byggeri & Teknik på mobil 20252865 eller mail fh@byggeri-teknik.dk eller til projektchef og afdelingsleder Poul Erik Bredal mobil 20615962 eller mail peb@tegnbirk.dk

AktivPersonale A/S er ansvarlig for rekrutteringen til denne stilling, og CV og ansøgning sendes til Steen Steensgaard Andersen på mail steen@aktivpersonale.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
AKTIVPERSONALE A/S
Vestergade 11
7500 Holstebro
Kontaktperson
Steen Steensgaard Andersen
Tlf
96106070
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-02-2020
Udløber
01-03-2020
Kviknummer
LJA-79314660
Jobtype
Fuldtid
Fag
Bygge og anlæg
Beliggenhed