Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Assistance til COVID-19 vaccination - Viborg

Region Midtjylland

Viborg, Midtjylland

Indrykket
01-07-2021

Del dette job

Kontakt
Region Midtjylland
Heibergs Alle 4
8800 Viborg
Kontakt
 
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2021
Udløber
30-08-2021
Kviknummer
LJA-82328076
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed

Vaccinationscenter under Regionshospitalet Viborg, Center Viborg søger sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, fysioterapeut, ergoterapeut, læge, tandlæge eller ambulancebehandler.

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. juli 2021 eller efter aftale. Stillingen er tidsbegrænset og arbejdstiden kan være i tidsrummet mellem kl. 08:00 – 20:00 på hverdage. 

Om stillingen
Opgaven er at vaccinere borgere mod COVID-19, så vi hurtigst muligt kan bidrage til at forebygge smitte og sygdom. I forbindelse med vaccinationen er god patientkontakt og sikker dokumentation naturligvis en vigtig opgave.
Du får en introduktion og oplæring i håndtering af COVID-19 vaccinen og de funktioner det knytter sig til vaccinationen. Du vil indgå vores fantastiske team af engagerede og dygtige medarbejdere.

Om dig
Vi lægger vægt på, at du har en sundhedsfaglig baggrund, som sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, fysioterapeut, ergoterapeut, læge, tandlæge eller ambulancebehandler med egen autorisation.

Du har den ro og det faglige overblik, som sikrer et trygt miljø omkring borgeren under vaccinationen. Du er flexibel og omstillingsparat, dedikeret og motiveret for opgaven. Er du studerende på den sidste del af en sundhedsuddannelse eller er du pensioneret fra et sundhedsfagligt job, så er din ansøgning også meget velkommen.

Vi følger gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen om, hvilke personer der vurderes til at være i øget risiko for COVID-19. Dette betyder, at hvis du selv eller en du bor sammen med er i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb ved COVID-19, kan vi desværre ikke tilbyde dig ansættelse. Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside via linket: Sundhedsstyrelsen - Personer i øget risiko.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.350 ansatte samt et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Arbejdstid og sted tilrettelægges løbende, og du har ved ansøgning mulighed for at skrive, hvor meget du har mulighed for at arbejde, antal hele dage pr. uge.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
Afdelingssygeplejerske Helle Steen, tlf. 40 16 59 01
Koordinator/vagtplanlægger Allan Nielsen, tlf. 40 48 80 29

Din ansøgning
Din ansøgning skal indeholde autorisationsID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring. Ansøgninger modtages og vurderes løbende fra 30. juni 2021. 
 
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted løbende. 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Heibergs Alle 4
8800 Viborg
Kontaktperson
 
Adresse
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2021
Udløber
30-08-2021
Kviknummer
LJA-82328076
Jobtype
Fuldtid
Fag
Sundhed
Beliggenhed