Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Beregner til GMB Produktion

GMB Ejendomme ApS

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
21-11-2023

Del dette job

Kontakt
GMB Ejendomme ApS
Mads Clausens Vej 10
8882 Fårvang
Tlf
88440034
Kontakt
Christine Haunstrup Andersen
8882 Fårvang
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-11-2023
Udløber
04-03-2024
Kviknummer
LJA-85113020
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi

Hos GMB Produktion søger vi en beregner, der har mod på at danne grundlag for kalkulationsmodeller til at optimere vores projekter og daglige arbejde med produktion af byggemodninger. Herudover vil der være traditionelt tilbudsarbejde til forsyningsvirksomheder og kommuner. Vi leder efter en engageret kollega, der med en struktureret, detaljeorienteret og selvstændig tilgang kan hjælpe os til at bruge data bedre og mere effektivt.

Du vil som udgangspunkt komme til at arbejde i vores nyetablerede kompetencecenter, der ligger i umiddelbar forlængelse af vores produktionshaller i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg. Udover dine kollegaer i den nystartede afdeling, vil du komme til at arbejde sammen med en bred vifte af kollegaer i forskellige afdelinger.

Hvem er den person vi leder efter?

Dine arbejdsopgaver

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

 • Opmåling, beregning og prissætning af anlægsprojekter
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale samt tilbud
 • Integration af data i kalkulationsmodeller
 • Opfølgning på projekter og efterkalkulationer

Dine kompetencer

Vi forestiller os, at du kommer med erfaring fra en lignende stilling og har erfaring med EG Sigma eller lignende kalkulationssoftware. Vi ser derudover meget gerne, at du:

 • Har en god talforståelse
 • Føler dig tryg ved behandling af store og komplicerede datamængder
 • Kan arbejde struktureret og med overblik
 • Er fleksibel og omstillingsparat
 • Er ansvarsbevidst
 • Har gode kommunikations- og samarbejdsevner

Hvem er vi?

GMB er en koncern baseret i Silkeborg med ca. 600 medarbejdere. Den blev stiftet i 2022 af en ejerkreds med mange års erfaring inden for ejendomsbranchen, og består af GMB Ejendomme, GMB Entreprenør, GMB Produktion og GMB Motorsport. Vi beskæftiger os hovedsageligt med elementbyggeri til private og erhverv, og vi gennemfører byggeprojekter hele vejen fra tegnebræt til færdigt byggeri. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og udleje bæredygtige boliger til bæredygtige priser, og vi er lige nu de eneste i verden der laver elementbyggeri ved hjælp af robotteknologi.

Vi er en dynamisk organisation i konstant udvikling, og derfor vil hver dag byde på nye spændende udfordringer og muligheder. Vores nye kollegaer bliver en del af et fællesskab, hvor kollegialt sammenhold går hånd i hånd med koncernens flade hierarki og uformelle omgangstone.

Vores spritnye hovedkontor ligger i den nordlige del af Silkeborg, hvor GMB Ejendomme og GMB Motorsport holder til, mens GMB Produktion og GMB Entreprenør holder til i Fårvang og Kjellerup. Vores nybyggede domiciler byder på topmoderne faciliteter, der indbyder til fællesskab og godt arbejdsmiljø. Morgenmad og frokost laves af vores dygtige kokke i restauranterne, og herudover kan du både før og efter arbejde frit benytte vores moderne fitnesslokaler.

Vi tilbyder dig

 • En alsidig og spændende hverdag
 • Friske og humørfyldte kollegaer
 • God pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Madordning med morgenmad og frokost
 • Løn efter kvalifikationer

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Afdelingschef Esben Pedersen på tlf. 54 34 88 11. Samtaler vil afholdes løbende indtil stillingen er besat. Opstart hurtigst muligt.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
GMB Ejendomme ApS
Mads Clausens Vej 10
8882 Fårvang
Tlf
88440034
Kontaktperson
Christine Haunstrup Andersen
Adresse
8882 Fårvang
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-11-2023
Udløber
04-03-2024
Kviknummer
LJA-85113020
Jobtype
Fuldtid
Fag
Økonomi
Beliggenhed