Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bestyrerpar eller allround vicevært og husbestyrer

Færch & Co. Holding Aps

Indrykket
26-02-2019

Del dette job

Kontakt
Betina Mølholm
Tlf
21210466
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-02-2019
Udløber
20-03-2019
Kviknummer
329966646
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Land-, skov- og havebrug, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Bestyrer
Husbestyrer
Vicevært
Sprog
Dansk Læse/ tale

Løndal Gods søger et bestyrerpar
eller en allround vicevært og en husbestyrer

På Løndal Gods bor vi tre generationer, to travle familier og samtidig har vi en erhvervsdel med kontorer, stuer og lokaler, der benyttes til repræsentation og møder i forbindelse med vores egne virksomheder. For at få hverdagen til at fungere, har vi brug for daglig hjælp til at drifte, vedligeholde, servicere og administrere hverdagen på Løndal Gods.

Arbejdsopgaver og forventninger

Der vil være mange forskellige opgaver alt afhængig af sæsonen. Arbejdsområderne er opdelt i 2, hvorfor vi søger både en allround vicevært og en husbestyrer. Det er vigtigt at vi finder 2 personer der kan samarbejde omkring praktiske gøremål og som vil forvalte Løndal Gods som sit eget.

Allround vicevært
De udendørs driftsopgaver er primært pasning og vedligeholdelsesopgaver af park, arealer, bygninger og renholdelsesopgaver samt pasning af pillefyr og bygningstekniske installationer. Samtidig vil der løbende være en del nye projekter og mindre ad-hoc opgaver.

  • Du har måske en håndværksmæssig baggrund

  • Du har stor interesse for bygninger, have, skov og anlæg

  • Du elsker naturen og er god til at se, når noget kan forbedres

Husbestyrer til den daglige husholdning
Driftsopgaver indendørs er primært pasning af stuehuset herunder almindelig rengøring, vask, strygning og rulning samt hjælp ved møder og arrangementer, herunder servering og lettere tilberedning af mad, kaffe mv. Der kan løbende forekomme enkelte nye projekter og ad-hoc opgaver.

  • Du kan lide at servicere

  • Du har stor erfaring med rengøring

  • Du er god til at arrangere og have flere opgaver i gang

For begge jobområder vil man sammen med familien / ledelsen deltage i planlægning af årets forskellige opgaver i rette rækkefølge f.eks. ved hjælp af årshjul.

Der kræves i begge stillinger et godt overblik da der skal håndteres mange selvstændige og forskellige artede opgaver. Vi forventer at I begge er service mindede, har et godt humør, kan lide at arbejde hvor der er højt til loftet.

Der er tale om 2 fuldtidsstillinger med gode muligheder for fleksible arbejdstider. Hvis I er et par der søger stillingerne, vil der være mulighed for en bestyrerbolig.

Har du relevante spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Betina B. Mølholm på tlf. 21210466.

Ansøgningen og CV sendes senest den 20. marts 2019 til Mølholm HR Resursen via www.hrresursen.dk/kontakt

Løndal er med sin smukke hovedbygning og natur og centrale beliggenhed ved Silkeborg med til at understøtte og danne rammen for vores virksomheder og familie. Løndal ejes af Færch & Co Holding som er kapitalforvalter med fokus på 3 områder: aktive investeringer og drift af egne Virksomheder, passive porteføljer med børsnoterede værdipapirer, samt investeringer og drift af ejendomme. Færch og Co har hovedkontor i Holstebro, med aktiviteter i det meste af landet. Færch og Co har oplevet vækst i de seneste år, og ambitionsniveauet er højt. Færch & Co er en virksomhed med klare værdier og en stærk historie.

Ansøg nu
Lignende job

17eren

Ager-Byg IVS

Del dette job

Kontaktperson
Betina Mølholm
Tlf
21210466
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-02-2019
Udløber
20-03-2019
Kviknummer
329966646
Jobtype
Fuldtid
Fag
Land-, skov- og havebrug, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Bestyrer
Husbestyrer
Vicevært
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed