Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

betterpeople A/S søger energiingeniør til Constructa

betterpeople A/S

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
07-11-2019

Del dette job

Kontakt
betterpeople A/S
Industrivej Syd 17
7400 Herning
Kontakt
 
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-11-2019
Udløber
16-11-2019
Kviknummer
LJA-77239733
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Energi

Er du en positiv, ansvarsbevidst og engageret person med solide kompetencer inden for energiberegning? Motiveres du af at løfte i fællesskab, og vil du være en del af en spændende virksomhed, bygget på tværfaglighed og med gode udviklingsmuligheder? Så bliv Constructas nye energiingeniør!

Constructa A/S er en rådgivende virksomhed, hvor innovativ tænkning og stor byggefaglig bredde spiller en essentiel rolle i at gøre kundernes ønsker og behov til virkelighed. Virksomheden rådgiver forskellige kunder inden for ingeniør- og arkitektfaget.

Energiberegning og rådgivning

Som energiingeniør hos Constructa bliver du en del af det tværfaglige team på hovedkontoret i Silkeborg. Her vægtes faglighed, eftertanke og ordentlighed højt. Dit primære ansvarsområde bliver udarbejdelsen af energiberegninger, herunder beregninger af U-værdier, varmetabsberegninger, varmetabs- og energirammer, og du får derfor en vigtig rolle i rådgivningen af kunder.

Engageret, imødekommende og samarbejdsstærk ingeniør

Du er uddannet diplomingeniør med speciale i energi og indeklima. Din erfaring med energiberegning er solid, og du er vant til at arbejde i BSim, BE18 og HEAT2. Du er en dygtig formidler på skrift og i tale samt vægter personlig- og faglig udvikling højt. At være nysgerrig, ansvarsbevidst og engageret falder dig naturligt, og du er ikke bleg for at tage den energimæssige og byggetekniske udfordring op for at nå i mål med et projekt. Som person er du imødekommende, har gode samarbejdsevner og møder andre mennesker med respekt. Du er en teamplayer, som sætter en dyd i at samarbejde med andre faggrupper såvel som med kunder.

Tværfaglighed, tæt samarbejde og positiv atmosfære

Constructa er en dynamisk virksomhed, hvor der arbejdes i tværfaglige teams i tæt samarbejde med kunden. Faglighed vægtes højt, og der prioriteres en hverdag, hvor arbejde, dygtiggørelse og hverdagslivet harmonerer i en sund balance. Som energiingeniør hos Constructa tilbydes du en spændende stilling i en alsidig virksomhed, hvor du får stor indflydelse på din hverdag. Kulturen er præget af tværfaglighed, stærke værdier og et godt fællesskab. Alle bidrager til den positive atmosfære og et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskellighed og selvstændighed.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst CEO & Partner, Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. 

(C) betterpeople A/S

 

Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation
betterpeople A/S
Industrivej Syd 17
7400 Herning
Kontaktperson
 
Adresse
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-11-2019
Udløber
16-11-2019
Kviknummer
LJA-77239733
Jobtype
Fuldtid
Fag
Energi
Beliggenhed