Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børne- og Familiechef til Danmarks måske mest attraktive område

Silkeborg Kommune

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
08-03-2019

Del dette job

Kontakt
Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg
Kontakt
Hanne Ahrens
Tlf
23612047
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2019
Udløber
20-03-2019
Kviknummer
329969815
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Offentlig
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef, offentlig administration
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være chef for Børn og Familie i et af Danmarks mest attraktive områder?
I en af Danmarks helt store vækstkommuner? I en kommune der i disse år investerer massivt i byudvikling, bosætning og infrastruktur? I en kommune,
der har ambitionen om at være hele Danmarks Outdoor Hovedstad?
 
Så er chancen der nu, da Silkeborg Kommune søger en ny chef for Børne- og Familieområdet. En chef der samtidig bliver medlem af kommunens koncernledelse.
 
Silkeborg Kommune er Danmarks 10. største kommune. Vi ligger midt i den smukkeste natur og har et sprudlende kulturliv, velfungerende by- og landsbysamfund og dynamiske erhvervsområder. Vi er et fællesskab med over 93.000 aktive borgere og en ambition om at være 100.000 borgere i 2025.
 
Vi ønsker at skabe udvikling i kommunen i fællesskab med borgere og virksomheder. Vi indgår i en lang række samarbejder med både lokale og regionale aktører, og vi er en aktiv del af Den Østjyske Millionby med Aarhus som centrum (Business Region Århus).
 
Med vores smukke natur og udnævnelsen til årets friluftskommune er vi hele Danmarks Outdoor Hovedstad. Øget bevægelse, sundhed og livskvalitet for alle, er en integreret del af vores friluftsstrategi og masterplan for udviklingen af Danmarks Outdoor Hovedstad, og et væsentligt element i vores udviklingsstrategi.
 
Vi søger en chef der med sin store indsigt i velfærdsudfordringerne, vil stå i spidsen for en fortsat udvikling af Børne- og Familieområdet og sikre, at en markant vækst i børnetallet i de kommende år bliver understøttet af Børne- og Familieafdelingens tilbud på såvel almen som specialområdet. En helt central tilgang i Silkeborg Kommune er, at det sker ved inddragelse af politikere, medarbejdere og borgere og i et helhedsorienteret og tæt samarbejde med Silkeborg Kommunes øvrige afdelinger. Du vil i den forbindelse som noget af det første skulle indgå i arbejdet med udviklingen af en ny sammenhængende Børne- og Ungepolitik.
 
Som Børne- og Familiechef er du en del af koncernledelsen, som består af direktionen og cheferne for kommunens ti afdelinger og stabe. Koncernledelsen er kommunens øverste koordinerende strategiske ledelsesforum og som Børne- og Familiechef har du i koncernledelsen, med afsæt i dit eget fagområde, ansvar for aktivt at medvirke til at udvikle, koordinere, aftale og realisere tværgående initiativer. Du skal have mod og lyst til også at tage et fælles kommunalt ansvar.
 
Du kommer til at stå i spidsen for hele Børne- og Familieområdet. Her får du ansvaret for fem fagligt kompetente og veldrevne sektioner med ca. 1500 dygtige og engagerede medarbejdere og ledere samt et budget på 750 mio kr. Du yder faglig sparring og rådgivning af Børne- og Ungeudvalget og du har ansvaret for de dagsordener der frembringes til udvalgets beslutninger. Du har derfor politisk tæft og evner den politiske rådgivning og håndtering og du medbringer solid ledelseserfaring fra velfærdsområdet.
 
Du er inddragende, lyttende og tillidsbaseret i din tilgang til ledelsen af afdelingen både i forhold til borgere, medarbejdere og politikere. Du har respekt for den politiske styring, og som person trives du med både selv at stå på mål, som at spille andre gode.
 
Du er dygtig til at kommunikere og kan levere klare budskaber til såvel ledere og medarbejdere som politikere og borgere, og du forstår at samle organisationen om kommunens visioner om udvikling af vækst og velfærd.
 
Du er ambitiøs og visionær på kommunens vegne og du er engageret og passioneret i arbejdet med Børne- og Familieområdet.
 
På Silkeborg Kommunes hjemmeside kan du læse mere om kommunens strategiplan, ledelsesgrundlag samt job- og personprofil mv.: "Bliv leder hos os".
 
Yderligere information:
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Direktør Hanne Ahrens på tlf. 23 61 20 47.
Alle henvendelser behandles fortroligt.
 
Proces:
Ansøgningsfristen til stillingen er onsdag 20. marts 2019, kl. 12.00.
Første samtalerunde finder sted onsdag 27. marts og anden samtalerunde onsdag 3. april.
Kandidater, der går videre til anden samtale, skal gennemføre en Garuda Kompetenceprofil.
 
Forventet tiltrædelse 1. juni 2019.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Du finder stillingen på 
Silkeborg Kommunes hjemmeside. Klik på Ansøg og vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg
Kontaktperson
Hanne Ahrens
Tlf
23612047
Adresse
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2019
Udløber
20-03-2019
Kviknummer
329969815
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Offentlig
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef, offentlig administration
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed