Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brolægger eller grå anlægsgartner formand

YOUR GARDEN

Herning, Vestjylland

Indrykket
28-06-2019

Del dette job

Kontakt
YOUR GARDEN
Drejervej 10
7451 Sunds
Kontakt
 
7451 Sunds
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-06-2019
Udløber
23-08-2019
Kviknummer
LJA-74262700
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bygge og anlæg, Industri & Håndværk

Your Garden spirer og vækster, og både nye og eksisterende kunder kradser på vores dør for at få hjælp til sublimt have-, anlægs- og entreprenørarbejde. Der er især stor ordretilgang på det grå anlægsområde, og vi søger derfor en ”Grå Chef”, der skal stå i spidsen for vores belægningsarbejder.

Hos Your Garden er vi kompromisløse i vores tilgang til kundepleje og kvalitet, og du skal derfor være i besiddelse af Danmarks skarpeste brolæggerfingre – forstået på den måde, at du enten allerede er eller vil være landets bedste i faget. Du er en dygtig og selvstændig profil, der kan arbejde selvstændigt med opgaverne med hjælp fra en ufaglært, og du har overblik og kreativitet – og nyder kontakten med både kunder og kollegaer. Da oplæring ikke finder sted, er det vigtigt, at du har uddannelse og erfaring på området, og du er formentlig uddannet brolægger, anlægsgartner eller struktør. Primære arbejdsopgaver er eksempelvis belægning og stenlægning, komprimering, støttemureopsætning, trappebelægning, maskinbetjening og håndmandsarbejde.

Du forstår kundernes ønsker og kan med din idérigdom og troværdighed komme med masser af inspiration til belægningsarbejder, anlæg og design. Og du kan omsætte dine visioner til handling. Du er brolæggernørd og ekspert på alt inden for belægningsarbejder hos både private og virksomheder. Du elsker at arbejde under åben himmel, dit gode humør smitter – og du kan se dig selv i en virksomhed, hvor der også er højt til loftet og en god og uformel omgangstone.

Du får et tæt samarbejde med selskabets direktør og tildeles et stort ansvar i en virksomhed, der er i eksplosiv vækst. Du er fleksibelt anlagt og vil nyde at komme rundt i regionen med udgangspunkt i Sunds nord for Herning. Du er en god kollega og bliver en del af et stærkt team, men du kan også arbejde selvstændigt og disponere din tid på den mest effektive måde. Stillingen vil byde på masser af varierende arbejdsopgaver, gode kollegaer, pension og sundhedsforsikring. Der er tale om fastansættelse, og vi er helt på det rene med, at dygtige medarbejdere fortjener en god løn.

Kom med på landets bedste og mest ambitiøse hold – send en mail med CV og ansøgning til stifter og direktør Jakob Skov Jensen på jakob@yourgarden.dk så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at ringe og høre mere på mobil 2234 1341. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi vurderer løbende ansøgningerne – men vi venter gerne på den helt rigtige. Er det dig – eller en du kender?

Se mere om os på www.yourgarden.dk

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
YOUR GARDEN
Drejervej 10
7451 Sunds
Kontaktperson
 
Adresse
7451 Sunds
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-06-2019
Udløber
23-08-2019
Kviknummer
LJA-74262700
Jobtype
Fuldtid
Fag
Bygge og anlæg, Industri & Håndværk
Beliggenhed