Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business Controller

PRO&CO A/S

Herning, Vestjylland

Indrykket
07-12-2023

Del dette job

Kontakt
PRO&CO A/S
Sevelvej 51
7830 Vinderup
Tlf
96603203
Kontakt
Jannie Dybdal
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-12-2023
Udløber
01-02-2024
Kviknummer
LJA-85158154
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi

Er du drevet af den grønne omstilling, og ønsker du at være en del af løsningen for en mere bæredygtig verden? Er du derudover en data- og talknuser, som motiveres af at skabe beslutningsgrundlaget for Re-Match gennem kontinuerlig forbedring af rapportering? Og har du lyst til at arbejde med international ekspansion? Så se nærmere på den spændende mulighed, Re-Match lige nu kan tilbyde dig på deres kontor i Herning.

RAPPORTERING, BUDGETTERING OG UDVIKLING
Til Group Finance afdelingen søges der efter en dygtig Business Controller, der skal bistå projekter på tværs af organisationen, arbejde med fortsat udvikling og forankring af systemerne, samt levere rettidige analyser, budgetter og forecasts.

Du er skarp i Excel, er hurtig til at sætte dig ind i nye problemstillinger og få disse omformuleret til forståelige opstillinger og beslutningsgrundlag. Derudover finder du stor værdi i at optimere processer i forretningen og få disse eksekveret.

Du har en god forståelse for forretning generelt, så du kan bevare overblikket over komplekse budget- og rapporteringsmodeller, og bidrage med udvikling og håndtering af samme.

Du har erfaring med ERP-systemer; og gerne MS Business Central og PowerBI. Hvis du er superbruger og dermed kan deltage i løbende optimeringer og implementering på økonomisiden i de kommende fabrikker, vil det blive vægtet højt. Kendskab til konsoliderings- og/eller planlægningssoftware ser vi også som et plus.

DIN PROFIL
Som person er du en teamplayer med et stort drive. Du udfordrer og er nysgerrig, men er også pragmatisk og løsningsorienteret. Du trives i en foranderlig hverdag med deadlines, har let til smil, og skaber en god stemning omkring dig.

Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling i en mindre/mellemstor virksomhed, hvor du er vant til selv at søge de nødvendige informationer. Du kender endvidere vigtigheden i at gå efter håndgribelige løsninger, der giver resultater på den korte bane.

Din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig cand.merc., cand.oecon., HD eller tilsvarende.

Dine øvrige egenskaber er:

  • Flair for detaljer uden at miste overblikket
  • Arbejde effektivt op til deadlines, så disse overholdes
  • Stærk forståelse for systemer, modeller og forretningssammenhænge
  • Flair for ERP- og data systemer
  • Metodisk, analytisk og struktureret
  • Selvstændig, initiativrig og vigtigst af alt; en holdspiller

Dine gode kommunikationsfærdigheder, gør dig i stand til at omsætte komplicerede sammenhænge til letforståelig viden, og du formår at være i øjenhøjde med mennesker på alle niveauer, på tværs af fag og landegrænser. Det er derfor også en forventning, at du taler og skriver engelsk på et højt niveau.

RE-MATCH TILBYDER
Du bliver en del af et team på 5 dygtige kollegaer, som hjælper dig godt til rette i stillingen og hele virksomheden. Som medarbejder hos Re-Match vil du blive en vigtig del af fundamentet, og du vil opleve en interesse og indsats for at styrke din personlige udvikling og faglighed. Din succes skabes igennem dit team samt din interesse i at udvikle dig inden for dit fagområde.

Du vil opleve en uformel organisation, hvor det sociale sammenhold på tværs af organisationen vægtes højt, og derfor afholdes der forskellige personalearrangementer hen over året.

Din lønpakke vil indeholde en fast månedsløn + pensionsordning og sundhedsforsikring.

Re-Match har en vision: At drive transformationen af kunstgræsindustrien til en økonomisk og miljømæssig bæredygtig forretning. De har udviklet en patenteret og certificeret proces, der bruger avancerede maskiner til at genbruge slidte kunstgræsbaner ved hjælp af en fuldt mekanisk proces uden brug af vand eller kemikalier.
Når kunstgræsejere sender deres udtjente kunstgræsbaner til genanvendelse hos Re-Match, i stedet for at sende den til forbrænding, sparer det miljøet for 258 tons CO2-udledning per bane. I stedet for at se på udtjente kunstgræsbaner som affaldsprodukter, forvandles de til rene og separerede slutprodukter, der kan erstatte virgin produkter i installationen af nye kunstgræsbaner eller i andre industrielle produktioner.
Re-Match har fabrikker i hhv. Herning, Tiel (Holland) og Erstein (Frankrig), som pt. er under opbygning. Ambitionen er at bygge den første fabrik i USA i det kommende år. Læs mere på
www.re-match.com eller https://www.linkedin.com/company/re-match/posts

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så hvis du finder stillingen interessant, så send allerede i dag din ansøgning samt CV til PRO&CO, som varetager rekrutteringen til denne stillingen for Re-Match.

Ansøgninger behandles og der indkaldes til samtaler løbende, og stillingen besættes, når rette kandidat er fundet.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Sevelvej 51
7830 Vinderup
Tlf
96603203
Kontaktperson
Jannie Dybdal
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-12-2023
Udløber
01-02-2024
Kviknummer
LJA-85158154
Jobtype
Fuldtid
Fag
Økonomi
Beliggenhed