Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business Process Manager til Administrations- og Servicestyrelsen i Herning

Skatteforvaltningen, Herning

Herning, Vestjylland

Indrykket
04-01-2021

Del dette job

Kontakt
Skatteforvaltningen, Herning
Brændgårdvej 10
7400 Herning
Tlf
72389418
Kontakt
 
Tlf
72372897
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-01-2021
Udløber
19-01-2021
Kviknummer
LJA-81543275
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Økonomi, Jura og retsvæsen, Offentlig

Trives du med kortlægning og dokumentation af processer? Motiveres du af at samarbejde på alle niveauer i organisationen. Har du viden og erfaringer til at optimere og automatisere eksisterende og nye processer? Så er dette job lige et for dig.


Dine arbejdsopgaver
Kortlægning af forretningsprocesser står højt på direktionens agenda, derfor har vi brug for en ekstra kollega til at kortlægge, dokumentere og optimere processerne i Administrations- og Servicestyrelsen. I samarbejde med de øvrige kolleger i teamet, skaber dine daglige arbejdsopgaver værdi og indsigt for vores forretningspartnere.

Som business process manager vil du skabe værdi gennem kortlægning af processer, drifte allerede dokumenterede processer, og blive en del af kommende projekter. Du vil medvirke til at vedligeholde konceptet for proceskortlægning i ADST, hvoraf auditering er den næste del der skal udvikles.


Holistisk tilgang processer i Administrations- og Servicestyrelsen
Du har en relevant videregående uddannelse kombineret med interesse og erfaring med procesdokumentation. Din profil og forretningsmæssige indsigt, kombineret med flair for at arbejde med facilitering og procesdokumentation, gør at du vil lykkes.

Det er desuden vigtigt, at du er i stand til at forstå og sætte dig ind i forretningens behov, så du kan sparre og udfordre de henvendelser, du får. Derudover skal du kunne sikre løsninger der understøtter forretningens processer bedst muligt.

Vi lægger vægt på at du:

 • Har nogle års erfaring med facilitering og kortlægning af E2E processer
 • Er fortrolig med facilitering og har blik for optimering og automatisering af arbejdsgange
 • Har erfaring med auditering af processer, gerne certificeret
 • Har en god forståelse for værdien af gode processer på tværs af organisationen
 • Er en dygtig sparringspartner og har gode kommunikative evner
 • Kan skabe relationer ud i organisationen
 • Er selvstændig, systematisk og struktureret i opgaveløsningen


Dine opgaver:

 • Facilitere og kortlægge E2E processer
 • Sparre med samt udfordre organisationen i forhold til to-be processer
 • Auditering af processer
 • Gevinstrealisering på både kort og lang sigt
 • Afholdelse af workshops
 • Opfølgning på opgaveporteføljen i forbindelse med kortlægninger

Det er vigtigt, at du samtidig i et vist omfang også kan påtage dig andre opgaver af forskellig karakter, idet vi har mange aktiviteter i gang på flere andre fagområder.
Vi har i kontoret en "makkerordning", som betyder at vi sørger for en grundig introduktion og oplæring.


Målinger, Analyse og Ledelsesinformation – dit kontor
Du bliver en del af et kontor, med det tværfaglige projekt- og procesteam, der bl.a. er PMO for konceptet for procesudvikling i Administrations- og Servicestyrelsen. Derudover arbejdes der med koncernfælles ledelsesinformation, målinger og evalueringer. Du bliver en del af et ambitiøst arbejdsmiljø, hvor faglig sparring er i højsæde. Du skal derfor også have lyst til at indgå i et fagligt fællesskab og i et samarbejde med resten af afdelingen.


Arbejdsmiljø præget af samarbejde og udvikling
Du kan se frem til at blive en del af et engageret og tillidsbaseret arbejdsmiljø præget af tæt samarbejde og viljen til at lykkes, og hvor der er plads til videreudvikling. Desuden tilbyder vi en alsidig hverdag, hvor dine arbejdsopgaver påvirkes af forretningens nuværende behov og efterspørgsler. Du vil indgå i et grundigt introduktions- og oplæringsforløb for hurtigt at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne.


Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg jobbet” senest 19. januar 2021. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Carsten Bastholm Dahl på tlf. 72372897. Det må forventes, at der indgår en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Vi forventer ansættelsesstart 1. marts 2021 eller hurtigst muligt. Vi afholder 1. samtale løbende og 2. samtale den 25. januar 2021.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver Brændgårdvej 10, 7400 Herning.


Administrations- og Servicestyrelsen
’Vi understøtter en velfungerende skatteforvaltning ved at yde service af høj kvalitet og administrere effektivt’

Administrations- og Servicestyrelsens opgave er at sikre, at departement og styrelser i Skatteministeriets koncern kan fokusere på deres kerneopgaver.

Vi varetager koncernens fælles administrations- og servicefunktioner med effektivitet og fagligt stærke løsninger. Derfor er det er vigtigt, at vores medarbejdere står på et solidt fagligt fundament og samtidig er både servicemindede og løsningsorienterede.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om, sammen med de andre styrelser under Skatteministeriet, at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Administrations- og Servicestyrelsen på www.adst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.Ansøg nu
Lignende job

TeamVikaren.dk, Århus ApS, Horsens Afdeling

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Herning
Brændgårdvej 10
7400 Herning
Tlf
72389418
Kontaktperson
 
Tlf
72372897
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-01-2021
Udløber
19-01-2021
Kviknummer
LJA-81543275
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Økonomi, Jura og retsvæsen, Offentlig
Beliggenhed