Gem annonce

Centersygeplejerske til område 1

Skive Kommune

Skive, Vestjylland

Indrykket
13-07-2020

Del dette job

Kontakt
Skive Kommune
Søndergade 20, Jebjerg
7870 Roslev
Tlf
99155500
Kontakt
 
Tlf
-
7870 Roslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-07-2020
Udløber
14-08-2020
Kviknummer
LJA-80649787
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Sundhed

Vil du være med til at sikre borgerne i Skive Kommune den bedste pleje og omsorg? Og er du ansvarsbevidst, fleksibel og har gode samarbejdsevner? Så har vi jobbet til dig:

Vi søger en sygeplejerske på 28-34 timer/ugen pr. 1.10.2020 eller efter aftale. Du vil blive en del af et centersygeplejerske team på 7 centersygeplejersker, der sammen dækker seks plejecentre i område 1, hvor Breumgaard vil blive dit primære plejecenter.

Vi tilbyder:
Vi har i område 1 et stort fokus på den sygeplejefaglige udvikling og kvalitet til vores beboere. Centersygeplejerskerne arbejder meget selvstændigt og har store muligheder for at arbejde med kompetenceudvikling af vores SOSU personale med bl.a følgedage, implementering og udvikling af triagering, beboermøder, personcentreret omsorg, UTH og profylakse ift. dette.

Herudover starter vi i oktober et pilotprojekt, der omhandler centersygeplejersker i fremmøde alle ugens dage. Et spændende projekt, hvor centersygeplejersken kan bidrage til at sikre faglig kvalitet, kontinuitet og imødekomme den stigende kompleksitet i beboernes sygdomsbillede. Centersygeplejersken skal med sin ledelse, faglighed og kendskab til beboerne og medarbejderkompetencerne bruge triageringsmodellen, så indsatsen kan koncentreres.

I område 1 har vi fokus på trivsel, og for at sikre dig en god start tilbyder vi bl.a. introduktionsprogram og mentorordning til nyansatte. Derudover kan du forvente:

  • Et fagligt udfordrende job med mulighed for løbende kompetenceudvikling
  • Tværfagligt samarbejde internt- og eksterne, hvor der er mulighed for at trække på fagkonsulenterne med specialistfunktion
  • En decentral struktur med mulighed for indflydelse
For at gøre det godt skal du have det godt
I Skive Kommune arbejder vi ud fra værdierne trivsel, udvikling og ordentlighed, og det udmøntes bl.a. i værdibaseret ledelse, lav magtdistance og dialogbaseret trivsels- og ledelsesevaluering. Som ansat ved Skive Kommune er du en del af en gratis sundhedsordning, der bl.a. omfatter fysioterapi, zoneterapi, coachingtilbud og mulighed for træning. Derudover har vi en række aktive foreninger; personaleforeningen, kunstforeningen og sportsforeningen, hvor socialt samvær er i højsædet samt en feriefond, hvor du kan leje sommerhuse rundt omkring I Danmark til fordelagtige priser.

Om dig
Både borgerne, deres pårørende og dine kollegaer er afhængige af din indsats - derfor er det vigtigt, at du er mødestabil, ansvarsbevidst og fagligt dygtig. Vi forventer derudover, at du har en positiv indstilling, er fleksibel og at du bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Ansøgningsfrist fredag den 14.8.2020 og vi forventer ansættelsessamtaler mandag den 24.8.2020

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Vanda Vestergaard, områdeleder vanv@skivekommune.dk, tlf: 2264 9263, Charlotte Andersen, områdeleder chla@skivekommune.dk, tlf: 5171 5058. Anne Mette Sørensen, amls@skivekommune.dk, tlf: 2034 3007.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skive Kommune
Søndergade 20, Jebjerg
7870 Roslev
Tlf
99155500
Kontaktperson
 
Tlf
-
Adresse
7870 Roslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-07-2020
Udløber
14-08-2020
Kviknummer
LJA-80649787
Jobtype
Deltid
Fag
Sundhed
Beliggenhed
Gem annonce