Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Content Creator

Advicer A/S

Indrykket
01-10-2021

Del dette job

Kontakt
Advicer A/S
Østergade 21
7400 Herning
Tlf
96263761
Kontakt
Trine Lund
Tlf
96263752
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-10-2021
Udløber
15-10-2021
Kviknummer
330850807
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, Kontor og administration, Salg & Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Content Creator
Sprog
Dansk Læse/ tale

Content Creator

Vores dygtige Content creator skal på barsel, og vi leder derfor efter den rette kandidat til at overtage opgaverne for en tid. Kan du skabe kvalitetsindhold for vores kunder, så er det måske dig, der er vores nye kollega.

Du bliver ansvarlig for at rådgive om visuel identitet og konstruktion af kreativt materiale primært til social media og displayannoncering, men skal også kunne behandle mindre tryksager som visitkort og lignende. Du vil arbejde tæt sammen med vores specialister og være bindeled til vores grafiske afdeling.

Din profil

Du skal kunne spænde vidt, og du har relevant erfaring fra lignende stilling. Du kan selvstændigt identificere kundernes behov og anbefale visuel identit på grafisk opbygning og du skal brænde for at levere kreative og innovative, digitale løsninger. Har du en lille eventkoordinator i maven, kan mindre opgaver inden for dette felt også være en del af stillingen. Med begge ben på jorden er du en dygtig kommunikator, som kan rådgive og vejlede kunderne, med forståelse og udgangspunkt i kundens forretning. Du har grafiske kundskaber, og kan levere trykklare filer samt redigere billeder og tekst i allerede eksisterende filer.

Du kan formentlig genkende dig selv i de fleste af nedenstående punkter:

 • Du befinder dig godt i krydsfeltet mellem salg og kreativ udvikling.

 • Du lave mock-ups på grafiske materialer.

 • Du har kompetencer inden for brand identitet og kan fastlægge tone of voice på tværs af brancher.

 • Du trives godt i rollen som personen, der får tingene til at ske.

 • Du er god til at kommunikere med såvel kunden, de interne specialister, som med eventuelle eksterne parter og du påtager dig gerne ansvaret for at fastsætte best practise.

 • Du kan analysere splittests ud fra et grafisk perspektiv til de forskellige medier.

 • Du er struktureret og systematisk i din tilgang til arbejdet og du er god til at administrere din tid og overholde deadlines.

 • Du trives med at dine arbejdsopgaver varierer, og at deadlines indimellem kan være korte.

 • Du kan arbejde hjemmevant i InDesign og kan lave trykklare filer, men måske du også kan begå dig i Photoshop og Illustrator.

 • Du er en dygtig kommunikatør også på skrift, hvor du spotter alle grammatiske fejl og mangler.

 • Du er en positiv og engageret person, der nyder samarbejdet med dine kollegaer.

ADVICER og Mediehusene Midtjylland tilbyder:

Ansættelse i en innovativ mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store. Hos ADVICER bliver du en del af et stærkt team af kompetente og ambitiøse kolleger. Vi arbejder med en lang række kunder inden for digital markedsføring, website-produktion og grafisk produktion. Opgaverne er derfor både varierede, udfordrende og spændende. Opgaverne kommer via vores eget opsøgende salg gennem samarbejde internt i Mediehusene Midtjylland, hvor medierådgiverne i mediehusene er vigtige partnere.

Arbejdssted

Østergade 21, 7400 Herning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Head of Paid Trine Lund på telefon 96 26 37 52 eller Administrerende direktør Kim Sangild på mobil 40 21 66 61.

Ansøgning

Vedlagt CV og ansøgning sendes pr. e-mail til chefsekretær Tina N. Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk.

Ansøgningsfrist

Fredag den 15. oktober 2021. Ansøgningerne vil blive vurderet løbende og behandlet fortroligt.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt og cirka 12 måneder frem.

Mediehusene Midtjylland er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Skive. Virksomheden har cirka 200 ansatte. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse. Se mere på www.mediehusenemidtjylland.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Advicer A/S
Østergade 21
7400 Herning
Tlf
96263761
Kontaktperson
Trine Lund
Tlf
96263752
Adresse
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-10-2021
Udløber
15-10-2021
Kviknummer
330850807
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT, Kontor og administration, Salg & Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Content Creator
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed