Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Data Scientists søges til monitorering af ind- og udbetalinger - R det dig?

Skatteforvaltningen, Horsens

Horsens, Østjylland

Indrykket
09-09-2022

Del dette job

Kontakt
Skatteforvaltningen, Horsens
Løvenørnsgade 25
8700 Horsens
Tlf
72373089
Kontakt
 
Tlf
72376444
8700 Horsens
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-09-2022
Udløber
28-09-2022
Kviknummer
LJA-84013648
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT

Er du optaget af analyse og statistik på store mængder kompliceret data i et stærkt Data Scientist miljø? Interesserer du dig for machine learning og automatisering? Så har vi et spændende job med udvikling af monitorering af ind- og udbetalinger i Skatteforvaltningens styrelser. Du bliver en del af vores Data Scientist team på 11 personer, hvis arbejde gør en forskel i forhold til at sikre korrekt skattebetaling til finansiering af velfærdsstaten.

Kan du sørge for at vi undgår systematiske udbetalingsfejl, og vil du være med til at stoppe systematisk svindel?
Som Data Scientist i kontoret Monitorering og Regnskabsanalyse vil du få en central rolle i arbejdet med at udpege sandsynlige fejlområder i indbetalinger, at forhindre systematiske fejl i udbetalinger og hindre systematisk svindel. Din opgave bliver at analysere store mængder af komplekse data og identificere atypiske mønstre.

Derudover kommer du, i tæt samarbejde med vores interessenter, til at udvikle og drifte analysemodeller til finansiel og processuel forretningsindsigt, ledelsesinformation og beslutningsstøtte i Skatteforvaltningens styrelser.

Området er under løbende udvikling, og nytænkning og kreativitet er velkomment

Samarbejdsorienteret, formidlingsstærk og lærenem Data Scientist
Du har en relevant datavidenskabelig, matematisk, økonomisk, finansiel baggrund eller it-mæssig baggrund som f.eks. datamatiker. Du kan være en erfaren Data Scientist, men du kan også være nyuddannet. Det vigtigste er, at du har kendskab til programmeringssprog som f.eks. R, Python eller lignende og er lærenem, så du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsprocesser og systemer. Desuden er det vigtigt, at du har masser af gå-på-mod og motivation for at arbejde med data og analyser.

Med din analytiske tilgang kan du omsætte komplekse problemstillinger til matematiske modeller i værktøjer som R eller lignende. Derudover har du interesse for machine learning og automatisering, og du har muligvis allerede kendskab til Git. Du formår at sætte dig ind i komplekse datastrukturer og udsøge relevante data til analyseformål fra vores data-warehouse. Din arbejdsstil er struktureret og detaljeorienteret. Du sørger for, at der altid er høj kvalitet i din opgaveløsning, samtidig med at du overholder dine deadlines, ligesom du situationsbestemt kan arbejde individuelt eller i teams.

Du mestrer at formidle tal og statistisk materiale i tale, skrift og gennem visualisering med fokus på modtageren. Da al formidling foregår på dansk, er det vigtigt, at du læser, taler og skriver dansk på forretningsniveau. Med din konstruktive tilgang, diplomatiske sans og servicemindede adfærd er du en god samarbejdspartner.

Udfordrende opgaver, høj faglighed, gode kolleger og lydhør ledelse
Monitorering og Regnskabsanalyse er en del af Skattestyrelsen. Vi er 11 dygtige og dedikerede Data Scientists og 4 skatte- og afgiftsfaglige analytikere i kontoret. Vi har et højt fagligt miljø og en god og uformel omgangstone samt et godt arbejdsmiljø. Hos os vil du få udfordrende og komplekse opgaver, du får medansvar for planlægning og prioritering af din opgaveportefølje, og vi er lydhøre overfor dine input og ideer.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 28. september 2022. Spørgsmål besvares gerne af kontorchef Søren Lindhardt enten via mail på soren.lindhardt@sktst.dk eller via telefon 72 37 64 44.

Vi holder første runde samtaler den 6. og 7. oktober 2022 og anden samtalerunde den 12. oktober 2022. Der kan indgå en personprofilanalyse, en logiktest og en case i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest og referencer. Tiltrædelse pr. 1. december 2022 eller efter aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Grønlandsvej 5, 8700 Horsens.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Horsens
Løvenørnsgade 25
8700 Horsens
Tlf
72373089
Kontaktperson
 
Tlf
72376444
Adresse
8700 Horsens
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-09-2022
Udløber
28-09-2022
Kviknummer
LJA-84013648
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT
Beliggenhed