Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Data Specialist

Mediehusene Midtjylland A/S

Indrykket
07-08-2019

Del dette job

Kontakt
Tina N. Mortensen
Tlf
96263700
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-08-2019
Udløber
21-08-2019
Kviknummer
330069436
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, Media, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Systemanalytiker
Data Specialist
Sprog
Dansk Læse/ tale

Mediehusene Midtjylland søger:

Data Specialist

Vi søger en forretningsorienteret analytiker med BI-erfaring som ønsker indflydelse på mediernes indhold og udvikling.

Vil du være med til at sikre, at Mediehusene Midtjylland (Herning-Silkeborg) bruger data endnu mere strategisk til at udvikle produkter og services? Vi står over for etablering af en ny kundeplatform i tillæg til en netop lanceret redaktionel nyhedsplatform.

Så har du lyst til at virkeliggøre en udvikling og en kultur, hvor data bruges til at give kunden B2C som B2B den mest optimale oplevelse med vores mediehuse? Og vil du have indflydelse på vores redaktionelle produkter, hvornår de udgives, og hvordan de udgives?

Hvis du drømmer om at gøre en forskel, teste dine færdigheder og udnytte værdien af store datamængder optimalt - så tilbyder vi en stilling, som bringer din faglighed til nye højder og giver dig mulighed for indflydelse på vores forretningsstrategier.

BLIV EN CENTRAL SPILLER I IMPLEMENTERING AF DATA I MEDIEHUSENE I HERNING OG SILKEBORG

Hos Mediehusene Midtjylland er vi i konstant udvikling, og vi har stor fokus på data, hvordan vi kan bruge data til at udvikle os som virksomhed, og hvordan vi giver kunderne den bedste ydelse. Nytænkning er en af vores kerneværdier.

Vi har et datamiljø, hvor vi samler data fra diverse kildesystemer. Det vil være din opgave at have overblikket over data og sammen med relevante medarbejdere finde frem til, hvordan vi kan bruge data til at udvikle os.

Vi har en klar ambition om at udbygge brugen af data på tværs af koncernen og afdelingerne, og her spiller BI og analyse en central rolle. Du vil som Data Specialist få din daglige gang på vores hovedkontor i Herning, hvor du indgår i vores udviklingsteam med reference til udviklingschefen.

DINE PRIMÆRE OPGAVER BLIVER:

 • At kigge ned i datamiljøet og vurdere, hvilke data der har reel værdi for virksomheden, og hvordan vi sørger for at udnytte dem.

 • At udvikle og opsætte relevante dashboards i samarbejde med kollegaer på tværs af afdelinger.

 • At vedligeholde vores BI-platform (Power BI), så vi løbende justerer og opdaterer relevant data i forhold til koncernens og afdelingers KPIer.

 • Løbende at vurdere, om vores BI-platform har et design og en kvalitet, der kan understøtte de forskellige afdelingers behov i tilfredsstillende grad, eller om vi også her skal udvikle os.

 • At lave analyser til ledelsen og forretningen generelt samt løbende undersøge, hvordan vi udnytter vores data bedst muligt til også at være proaktive ud mod kunder (målgrupper, flows m.m.). Let forståelig formidling af selv dybe analyseresultater er vigtig.

 • At deltage i projekter vedrørende nye anvendelser af data i virksomheden, herunder KPI-projekter samt Machine Learning og AI-projekter.

Konkret får du ansvaret for analysearbejdet på vores egne dataplatforme samt arbejdet på de eksterne platforme fx Google Analytics, Chartbeat, Dansk Online Index; ligesom du vil skulle forestå automatiseringen af trafikrapporter, KPIer, adhoc-analyser mv.

DYGTIG ANALYTIKER MED BI-KOMPETENCER OG FORRETNINGSFORSTÅELSE

Du er en nysgerrig og akkurat person, som brænder for - sammen med dine kollegaer - at omsætte data fra forskellige kilder og systemer til værdiskabende oplæg og løsninger, der kan optimere vores drift og sikre vores kunder den bedst mulige oplevelse med vores nyhedsudgivelser primært digitalt, men også analogt.

OM DIG:

 • Vi forestiller os, at du har en teknisk videregående uddannelse i fx Data Science, men din praktiske erfaring og faglighed vægter højere end din uddannelse.

 • Du kommer med minimum to års relevant erfaring fra en tilsvarende stilling.

 • Du har konkret erfaring med MS SQL og BI-værktøjer. Kendskab til og gerne erfaring med Python, PHP, #C eller et andet kodesprog er et stort plus.

 • Du har erfaring med udvikling, vedligeholdelse og præsentation af BI-løsninger.

 • Du er erfaren bruger af Office-værktøjet Excel og Power BI.

 • Du er ekstremt nysgerrig og søger hele tiden løsninger, som kan gavne forretningen.

 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til marketing automation systemer samt har forståelse for Machine Learning og AI.

Det er afgørende, at du er en udpræget teamplayer, der er villig til at gå forrest og at du er en person, som har appetit på at ændre måden, hvorpå lokale mediehuse kan gøre brug af data i hverdagen.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og på eget initiativ og egen hånd præcisere, igangsætte og eksekvere ideer og projekter.

Du vil til tider arbejde i et hektisk miljø, hvor du vil have flere bolde i luften. Du er lærenem, struktureret og analytisk i din tilgang til opgaver og har gode kommunikationsevner på dansk, både mundtligt og skriftligt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte digital udviklingschef Kartin Hansen på mobil 53 78 70 88 eller mail kah@mediehusenemidtjylland.dk

ANSØGNINGSFRIST:

Ansøgning og CV mailes som Data Specialist til direktionssekretær Tina Nortvig Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk  senest 21. august 2019.

Ansøgningerne vil blive vurderet løbende og behandlet fortroligt.

Tiltrædelse: 1. oktober 2019 eller herefter.

Mediehusene Midtjylland er 100% ejet af Mediehuset Herning Folkeblad. Mediehuset Herning Folkeblad er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande og Silkeborg. Virksomheden har ca. 170 ansatte. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker, og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse. Se mere på www.mediehusetherningfolkeblad.dk

Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Kontaktperson
Tina N. Mortensen
Tlf
96263700
Adresse
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-08-2019
Udløber
21-08-2019
Kviknummer
330069436
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT, Media, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Systemanalytiker
Data Specialist
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed