Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Detaljeorienterede supportere til rekruttering og employer branding

Skatteforvaltningen, Herning

Herning, Vestjylland

Indrykket
02-12-2021

Del dette job

Kontakt
Skatteforvaltningen, Herning
Brændgårdvej 10
7400 Herning
Tlf
72373477
Kontakt
 
Tlf
72374161
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-12-2021
Udløber
16-12-2021
Kviknummer
LJA-83044551
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration

I Skatteforvaltningen er vi midt i en historisk stor rekrutteringsopgave. Rekruttering spiller en afgørende rolle for udviklingen af de syv styrelser i Skatteforvaltningen, og derfor er vi lige nu på jagt efter flere dygtige medarbejdere til at understøtte vores rekrutteringspartnere og de rekrutterende ledere i at finde de bedst egnede kandidater.

Opgaveløsning i tæt dialog
Du bliver en del af supportteamet, der består af 4 dedikerede supportere fordelt i Herning og Høje Taastrup. Til daglig er du i tæt dialog med vores rekrutteringspartnere og lønforhandlere, og sammen løfter vi rekrutteringsopgaven i flok. Du bliver en del af kontoret Rekruttering i Center for Rekruttering og Personalejura i Administrations- og Servicestyrelsen.

Dine opgaver i forhold til rekruttering vil blandt andet være at

 • administrere indkaldelse af kandidater, der skal til jobsamtale og/eller test
 • publicere stillingsannoncer på diverse jobportaler
 • udarbejde kontraktbestillinger og sende kandidater til lønforhandling
 • indhente diverse oplysninger fra kandidaten forud for ansættelse
 • journalisere i vores journalsystem Workzone
Inden for employer branding har vi stor fokus på at følge markedet, gøre os attraktive som arbejdsplads og være repræsenteret på karriererelaterede events. Dine opgaver i forhold til employer branding vil blandt andet være at

 • tilmelde styrelser til relevante karrierearrangementer
 • udarbejde eventspecifikke håndbøger til deltagende styrelser
 • bestille merchandise og employer branding materialer
 • udsende evalueringer for karrierearrangementer
 • vedligeholde indhold på diverse karriereplatforme
 • skrive referat af møder i vores tværgående interne employer branding netværk på tværs af Skatteforvaltningen
Mange bolde i luften, grundig og serviceorienteret
For at lykkes i jobbet er din fleksibilitet og selvstændighed altafgørende. Du er kvalitetsbevidst, tager ansvar for opgaven og sørger for, at denne bliver fulgt til dørs. Det er en fordel, at du evner at forstå og agere i skiftende kontekst, er omstillingsparat, vant til højt tempo og ikke lader dig slå ud af uforudsete forhindringer eller ændringer i din planlægning.

Det er vigtigt, at du kan samarbejde på alle niveauer, og din serviceorienterede tilgang til opgaven gør samarbejdet let og konstruktivt.

Vi forestiller os, at du har en kontorfaglig baggrund eller er professionsbachelor. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring fra det offentlige med supportopgaver og har indsigt i de forskellige processer i et rekrutteringsforløb.

Rekruttering – dit kontor
Du bliver en del af kontoret Rekruttering, der udvider og består af 40 dygtige og engagerede kolleger fordelt på kontorer i Herning og Høje Taastrup. Vi har høje ambitioner, vores kunder har store forventninger til vores ydelser, og vi har en vigtig rolle i at være en aktiv sparringspartner for styrelserne i Skatteforvaltningen.

Omgangstonen er uhøjtidelig og humoristisk, og du kan se frem til at blive en del af et stærkt fagligt såvel som socialt fællesskab, hvor vi arbejder sammen mod et fælles mål. Med den brede paletter af opgaver og ansvar er der store udviklingsmuligheder i en travl og alsidig hverdag.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og CV senest torsdag d.16. december 2021 kl. 10.00 via linket ’Søg jobbet’. Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Julie Harpøth på 7237 4161 eller supporter Heidi Jeppesen på 72376309.

Vi forventer at afholde samtaler løbende. Der vil indgå en personlighedsanalyse og en logisk analyse i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) i Skatteministeriet.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted kan både være i Høje Taastrup eller Herning
Dit arbejdssted bliver Engelholm Allé 1, 2630 Høje Taastrup eller Brændgårdvej 10, 7400 Herning.

Om Administrations- og Servicestyrelsen
Administrations- og Servicestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Herning
Brændgårdvej 10
7400 Herning
Tlf
72373477
Kontaktperson
 
Tlf
72374161
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-12-2021
Udløber
16-12-2021
Kviknummer
LJA-83044551
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration
Beliggenhed