Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør til VisitHerning

VisitHerning Turistbureau

Indrykket
19-12-2018

Del dette job

Kontakt
Alex Nielsen
Tlf
40328333
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-12-2018
Udløber
11-01-2019
Kviknummer
329930999
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Service
Stillingsbetegnelse
Direktør
Turistchef
Erfaringer - I højere grad
Service, Beslutningstagning
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at skabe de store oplevelser ?

 

Vil du være med rundt om bordet, når de store oplevelser i Herning skabes? Og har du lyst til at stå i spidsen for en flok dedikere og professionelle medarbejdere? Så er det her den oplagte mulighed. VisitHerning søger en selvstændig og kreativt tænkende direktør, som vil være med til at gå forrest i udviklingen, af et af Hernings store erhverv.

 

Over en million gæster kommer hvert år til Herning. De fleste er erhvervs- eller eventturister, og som direktør får du en nøglerolle i at give vores gæster den bedste oplevelse, mens de er i Herning. Arbejdet sker i tæt og godt samarbejde med hele turismeerhvervet, MCH, Herning Kommune, hotellerne, restauranterne, museerne, attraktionerne og alle de andre aktører, som er med til at give vores gæster en hjertelig velkomst.

 

Vi vil være Danmarks bedste erhvervs- og eventdestination og det er vores mål, at området er positioneret nationalt og internationalt, som et af de bedste steder at være gæst i samt gøre forretning, arbejde, studere og bo i. Vi har en stærk booking og kongresfunktion, som sammen med vores rolle som egnens projekt- og serviceorganisation allerede står stærkt. Men i bedste Herningånd vil vi videre.

 

Her er vores kommercielle forretnings- og produktudvikling på mødemarkedet og andre turismeområder en styrkeposition. Vi vil med andre ord fortsætte vores strategiske destinationsudvikling i et landskab som på mange fronter er under forandring. Som direktør bliver du leder for din egen flok på syv medarbejdere, som med stor professionalisme og dedikation arbejder for at nå vores fælles mål. Der er lagt en stærk strategisk retning, men den nye direktør får alle muligheder for at sætte sin tommelfinger på den fremtidige udvikling. Direktøren referer til bestyrelsen, som består af fem udpegede medlemmer og fem medlemmer, som vælges på generalforsamlingen.

 

Dine opgaver bliver: 

 

  • At sikre de bedste vilkår for turister og turismeerhvervet i Herning. Det skal ske via et tæt samarbejde med interessenterne på området. 

  • Kommunikation. Vi skal sikre et højt informations- og oplevelsesniveau for områdets gæster og for turismeerhvervet, så de er klædt på til at møde vores gæster. Kommunikationen er primært digital. 

  • Udvikling af events og delevents til møder, messer, events og andre arrangementer i Herning. Der er masser af events og messer i Herning vores mål er, at gæsterne i højere grad får mere oplevelse af byen og området med sig hjem.  

  • Du skal sikre, at VisitHerning er en veldrevet organisation med stor medarbejdertilfredshed, orden i økonomien og fokus på at nå de opstillede mål. 

  • Du har gode lederegenskaber og evner til at indgå i netværk med de mange og forskellige interessenter.  

  • Analytiske evner, så det strategiske arbejde kan foregå på et højt niveau. 

  • Branchekendskab er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du har stor erfaring med service, salg, marketing, kommunikation og økonomistyring. Og mest vigtig er dit engagement og lyst til at lede indsatsen for en bedre oplevelse for vores gæster.

     

Ønskes yderligere oplysninger om stillingen kan formand for VisitHerning Alex Nielsen
kontaktes på 40 32 83 33.

 

Ansøgninger og cv sendes til tnm@visitherning.com senest den 11. januar kl. 12.

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Alex Nielsen
Tlf
40328333
Adresse
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-12-2018
Udløber
11-01-2019
Kviknummer
329930999
Jobtype
Fuldtid
Fag
Service
Stillingsbetegnelse
Direktør
Turistchef
Kompetencer
Service, Beslutningstagning
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed