Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dokumentspecialist

Gemina Termix Production A/S

Indrykket
01-10-2018

Del dette job

Kontakt
Karina Friis Skov
Tlf
40555541
Navervej 15
7451 Sunds
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-10-2018
Udløber
31-10-2018
Kviknummer
329887577
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Dokumentationskoordinator
Erfaringer - I højere grad
Databaseadministration, Dokumentation
Sprog
Dansk Læse/ tale

Dokumentspecialist

Kunne du tænke dig at udfolde dit administrative talent i en virksomhed i vækst? Og vil du være med til at sikre, at alle data er korrekt dokumenteret? Så er du måske den kollega, som vi søger til vores team på otte dedikerede medarbejdere, der alle glæder sig til at være din sparringspartner i det daglige arbejde.

Oprettelse og vedligeholdelse af data

Som vores nye Dokumentspecialist får du selvstændigt ansvar for at oprette og vedligeholde dokumenter. Dit job bliver bl.a at fremstille brugervejledninger og flowdiagrammer. Derfor er det en fordel, hvis du har teknisk flair og kendskab til tekniske produkter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Oprettelse af instruktioner og monteringsvejledninger til kunder

Fremstilling af flowdiagrammer for stationer

Vedligeholdelse af data i PIM (Product Information Management System)

Oprettelse og vedligeholdelse af styklister i ERP-systemer

Hjælpe med dokumentation for godkendelser

Du tilbydes et job i en højt specialiseret virksomhed med en stor portefølje af forskellige produkttyper. Vi arbejder i et internationalt og LEAN-orienteret miljø, hvor omgangstonen er uformel, og hvor frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen. Du får naturligvis den nødvendige træning i vores systemer og programmer.

Struktureret specialist med teknisk flair og drive Der er flere indgangsvinkler til jobbet. Du er måske kontoruddannet, uddannet indenfor desktop eller også har du en håndværksmæssig baggrund, men har nu lyst til en mere administrative funktion. Det er godt, hvis du har erfaring med 2D-tegneprogrammer, og naturligvis er det en fordel, hvis du har siddet i en lignende stilling. Personligt skal du kunne håndtere selvstændige opgaver, hvor du selv prioriterer og frem for alt når i mål med dine opgaver. Du er god til at bevare roen og holde fokus på opgaverne. Du er en struktureret og systematisk holdspiller, der proaktivt får tingene gjort. Da vi er del af en international koncern, er det vigtigt, at du er i stand til at begå dig på engelsk, både på skrift og i tale.

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet

er du velkommen til at kontakte Engineering Director Karina Friis Skov på telefon 4055 5541. Har du lyst til at blive en del af Gemina Termix A/S, så send din ansøgning via linket på www.termix.dk/job

Gemina Termix A/S, der er en del af Danfoss-koncernen, er beliggende i Sunds og har 116 medarbejdere. Virksomheden er specialiseret indenfor udvikling og salg af fjernvarmeanlæg til huse og lejligheder samt større byggerier. Gennem en høj grad af innovation har virksomheden sikret sig en ledende position på det danske marked og en stærkt stigende eksportandel.
Læs mere på www.termix.dk

Ansøg nu
Lignende job

17eren

Ager-Byg IVS

Del dette job

Kontaktperson
Karina Friis Skov
Tlf
40555541
Adresse
Navervej 15
7451 Sunds
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-10-2018
Udløber
31-10-2018
Kviknummer
329887577
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Dokumentationskoordinator
Kompetencer
Databaseadministration, Dokumentation
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed