Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Driftsleder til Campus Holstebro

VIA University College

Holstebro, Vestjylland

Indrykket
04-05-2020

Del dette job

Kontakt
VIA University College
Gl. Struervej 1
7500 Holstebro
Tlf
87550814
Kontakt
 
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2020
Udløber
27-05-2020
Kviknummer
LJA-80217811
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Industri & Håndværk

Driftsleder søges til Campus Holstebro
 
VIA University College, Facility Management søger pr. 1. august 2020 en driftsleder til Campus Holstebro.
 
Campus Holstebro er en af VIAs 8 campus i Midtjylland. Hovedarbejdsstedet vil være campus på Gl. Struervej 1, Holstebro, men man vil også have ansvaret for bygningsdriften på vores adresser Svinget 5, Nr. Nissum i Lemvig og Dalgas Alle 20 i Skive. På Campus Holstebro er der 8 uddannelser, og efter- og videreuddannelsesaktiviteter og på adresserne i Skive og Lemvig er læreruddannelsen placeret, endvidere udbydes der også HF i Lemvig med tilhørende kostskole.

Dine opgaver
Med reference til chefen for Facility Management vil driftslederen få ansvaret for den daglige service og drift af ovennævnte adresser. Ud over almindelig bygningsdrift, så driver vi også en butik på Campus Holstebro med to administrative medarbejdere og VIAs Omstillingsteam bestående af seks administrative medarbejdere, som man også vil have ansvaret for.

Driftslederen bliver personaleleder for alt servicepersonale inden for Facility Management på Campus Holstebro, som består af et rengøringsteam på ni medarbejdere og fire servicemedarbejdere, hertil kommer de to administrative medarbejdere i butikken samt de seks medarbejdere i telefonomstillingen. Endvidere er driftslederen personaleleder for servicepersonalet i henholdsvis Nr. Nissum og Skive bestående af ialt 13 medarbejdere, hvoraf hvert sted har en daglig koordinator . Driftslederen vil have det økonomiske ansvar for bygningsdriften og butikken, og dette betyder bl.a. at man dagligt har kontakt til uddannelseslederne på campus, øvrige medarbejdere, eksterne samarbejdspartnere samt studerende.
 
Dine kompetencer
Vi søger en ansvarlig og nærværende driftsleder med en relevant uddannelse og erfaring, der har gode leder- og kommunikationsegenskaber, og som kan lede andre på en konstruktiv og positiv måde og har blik for den enkeltes behov. Du skal derfor kunne motivere, samarbejde og kommunikere med medarbejdere, studerende og gæster i en travl hverdag. Du skal være god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, og også gerne mundtligt på engelsk.

Vi forventer, at du har solide og positive erfaringer med personaleledelse og -opfølgning, budgetlægning og løbende økonomistyring.

Endvidere søger vi en leder, der har kendskab til den daglige drift af store bygninger, hvilket betyder, at erfaringer med serviceopgaver og bygningsvedligeholdelse samt gerne indsigt i elektroniske systemer til bygningsdrift m.m. er væsentlige for at udfylde stillingen.

Du skal kunne arbejde systematisk og se sammenhænge og muligheder, herunder især se muligheder i ny teknologi.

Vi tilbyder

  • Et inspirerende uddannelses- og studiemiljø på Campus Holstebro, bestående af omkring 2.000 studerende og 200 medarbejdere, hvor vi møder hinanden med tillid og dialog
  • Et spændende, udfordrende og alsidigt job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling gennem uddannelse og sparring med dygtige og engagerede kolleger
  • Erfaringsudveksling i netværk for øvrige driftsledere i VIA


Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og uden højeste arbejdstid.

Hovedarbejdssted er VIAs campus i Holstebro, Gl. Struervej 1, men da der er opgaver på øvrige VIAs lokationer er det en betingelse, at du har kørekort og bil til rådighed.

Stillingen hører under Facility Management. Din nærmeste leder i det daglige er Chef for Facility Management Per Rye Jensen.
 
Er du interesseret
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Per Rye Jensen på pr@via.dk eller på mobil 8755 0808.

Ansøg stillingen gennem vores online rekrutteringssystem, så vi har din ansøgning og CV senest
ondag den 27. maj 2020.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 24.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link:
https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
VIA University College
Gl. Struervej 1
7500 Holstebro
Tlf
87550814
Kontaktperson
 
Adresse
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2020
Udløber
27-05-2020
Kviknummer
LJA-80217811
Jobtype
Fuldtid
Fag
Industri & Håndværk
Beliggenhed