Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig jurist til teknik- og miljøområdet i Horsens Kommune

Horsens Kommune

Horsens, Østjylland

Indrykket
05-03-2021

Del dette job

Kontakt
Horsens Kommune
Rådhustorvet 4
8700 Horsens
Kontakt
 
8700 Horsens
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-03-2021
Udløber
21-03-2021
Kviknummer
LJA-81797050
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura og retsvæsen

Er du en dygtig jurist med gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde i en politisk styret organisation? Vil du være del af en ambitiøs og attraktiv kommune i rivende udvikling? Så er dette en stilling for dig.
 Juridisk afdeling i Horsens Kommune søger en dygtig jurist, da en af vores erfarne teknik- og miljøspecialister har valgt at søge nye udfordringer.

Afdelingen, der består af seks jurister, to administrative medarbejdere samt af kommunens databeskyttelsesrådgiver, løser opgaver med relation til køb og salg af fast ejendom, ekspropriation, lejeret, almene boliger, databeskyttelsesret, generelle kommunal- og forvaltningsretlige problemstillinger samt rådgivningsopgaver for hele kommunens organisation, herunder navnlig teknik og miljøområdet. Derudover er sekretariatsbetjeningen af huslejenævn, beboerklagenævn og bevillingsnævn forankret i afdelingen.

Jobbet
Den jurist, vi søger, vil skulle løse sagsbehandlings-, rådgivnings- og vejledningsopgaver for Teknik & Miljøforvaltningen samt beskæftige sig med køb, salg og ekspropriation af fast ejendom.

Du vil have en stor berøring med resten af den kommunale organisationen, særligt Teknik og Miljø, og vi lægger vægt på, at du også kan foretage juridisk rådgivning både i forhold til den kommunale styrelseslov, kommunalfuldmagtsreglerne, forvaltningsret, samt generel juridisk rådgivning og vejledning i forhold til kommunens interessevaretagelse i øvrigt.

Vores forventninger til dig
Du er uddannet jurist, har et højt fagligt niveau og masser af gåpåmod. En alsidig hverdag er noget du værdsætter og du har gode samarbejds- og formidlingsevner, som blandt andet viser sig ved, at du kan forklare juridiske problemstillinger og løsninger til ikke-jurister.

Du er en holdspiller, som kan bruge juraen pragmatisk, og ønsker at skabe resultater i en politisk ledet organisation med fokus på at skabe værdi for borgeren i Horsens Kommune,
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra det kommunale område eller anden relevant ansættelse, ligesom vi vægter kendskab til teknik- og miljøområdet.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en varieret og fagligt udfordrende stilling centralt placeret i kommunen. Du vil få en bred kontaktflade og indsigt i vigtige og krævende sager i forhold til kommunens drift og ambitiøse udviklingsplaner.

Du vil i juridisk afdeling møde dygtige og ansvarsbevidste kolleger og opleve stor faglig sparring. Afdelingen er en levende og travl arbejdsplads, hvor arbejdsdagen er fyldt af samarbejde, og hvor humor, dedikation og ambitioner er en naturlig del af hverdagen.

Praktiske oplysninger
Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse den 1. maj 2021. Du ansættes i henhold til gældende overenskomst med den relevante faglige organisation.

Arbejdsstedet er Horsens Kommune, Rådhustorvet 4, 8700 Horsens.

Ansøgningsfristen er søndag den 21. marts 2021.
Vi forventer at holde samtaler onsdag den 24. marts og fredag den 26. marts. 

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefjurist Niels Astrup Tipsmark på telefonnummer 40 76 19 76.

Send din ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag. Husk at vedhæfte CV, karakterudskrift, udtalelser samt evt. øvrige relevante bilag.

Ansøg nu
Lignende job

SØBY MASKINAKTIESELSKAB. HØJSLEV

Knudhule Badehotel ApS

Del dette job

Virksomhedsinformation
Horsens Kommune
Rådhustorvet 4
8700 Horsens
Kontaktperson
 
Adresse
8700 Horsens
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-03-2021
Udløber
21-03-2021
Kviknummer
LJA-81797050
Jobtype
Fuldtid
Fag
Jura og retsvæsen
Beliggenhed