Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig økonomicontroller

Henriksen HR

Herning, Vestjylland

Indrykket
13-10-2019

Del dette job

Kontakt
Henriksen HR
Drejervej 10
7400 Herning
Kontakt
 
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-10-2019
Udløber
30-11-2019
Kviknummer
LJA-76452592
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi

Anonym virksomhed
- din karriereudvikling har mulighed for at gå hånd i hånd med et selvstændigt ansvar for at samle trådene og sikre styr på økonomien, i en professionel entreprenørvirksomhed.

Vi søger en udadvendt, dynamisk og serviceminded profil til at samle rapportering og udvikle på forretningsmæssige knudepunkter, med udgangspunkt fra kontor i det midtjyske. 

Er du frisk og med godt humør, har du overblik, og er du en dygtig profil gerne med erfaring inden for projektorienteret virksomhed ? Kan du samtidig se dig selv som et helt naturligt og serviceminded omdrejningspunkt i et stærkt team ?

Så er det måske dig, vi søger....

Vi forventer, at du er pligtopfyldende, klar til ansvar for løn, kredit og debit, har erfaring med ledelsesrapportering og gennemførelse af projektopgaver. Du kan koordinere omkring økonomi, herunder leverence af nøgletal, projektopfølgninger og løn. 

Du kan samarbejde med på en professionel og konstruktiv facon. Du har en god baggrund til at udvikle en professionel økonomifunktion og har et stærkt økonomisk overblik; herunder aspekter i en projektøkonomi.

Uddannelse:

Du har en relevant uddannelse, f.eks. som HD-R, Cand.merc eller lignende.

Som person er du frisk, udadvendt og ansvarsbevidst. Du besidder et drive og er igangsætteren, der følger op på dine aktiviteter på en systematisk og omhyggelig facon. Samarbejde, troværdighed og engagement er blandt dine personlige styrker. Du kan lide en travl hverdag i en spændende, foranderlig og vækstorienteret branche, hvor du har selvstændig indflydelse på resultaterne.

Vi tilbyder alle vores medarbejdere udviklingsmuligheder, udfordrende arbejdsopgaver, ansvar og kompetence i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed med rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Vi har et godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar, en god og rummelig arbejdsplads med en uformel tone kollegaer imellem i et positivt miljø, hvor vi hjælper hinanden - også når der er travlt. Her mødes vi ikke kun over budgetter, forretningsplaner og andre faglige aktiviteter. Vi mener, at det er lige så vigtigt at have god kontakt til kollegerne på det sociale plan.

Men vi stiller også krav - Hvis vi fortsat skal udvikle os og samtidig fastholde vores position på markedet, kræver det de bedste medarbejdere, som kontinuerligt arbejder loyalt og ansvarsfuldt.

Extern HR

Ønsker du yderligere information om stillingen, kan du kontakte Rekrutteringschef Brian Henriksen hos Henriksen HR på mail info@henriksen-hr.dk eller telefon 3147 8001.

Vi glæder os til at høre fra dig !

 

Ansøg nu
Lignende job

Lidl Danmark K/S Administration

Lidl Danmark K/S Administration

Del dette job

Virksomhedsinformation
Henriksen HR
Drejervej 10
7400 Herning
Kontaktperson
 
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-10-2019
Udløber
30-11-2019
Kviknummer
LJA-76452592
Jobtype
Fuldtid
Fag
Økonomi
Beliggenhed