Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dyrlæge til det veterinære beredskab i Fødevarestyrelsen, VeterinærNord

Fødevarestyrelsen, Herning

Herning, Vestjylland

Indrykket
19-05-2022

Del dette job

Kontakt
Fødevarestyrelsen, Herning
Rosenholmvej 15
7400 Herning
Tlf
72275221
Kontakt
 
Tlf
72275221
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-05-2022
Udløber
06-06-2022
Kviknummer
LJA-83629386
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Land-, skov- og havebrug

Vil du være med til at overvåge, sanere og bekæmpe smitsomme sygdomme hos produktionsdyr? Vil du arbejde på en spændende arbejdsplads med gode og engagerede kolleger? Så læs videre her.

VeterinærNord søger dyrlæge til at varetage opgaver i relation til det veterinære beredskab.

Stillingen er med tjenestested i Herning eller Aalborg. Der er også mulighed for udkørselspunkt fra Viborg eller Aarhus.

Du bliver en del af et team etableret 1. januar 2022, som bl.a. er etableret med baggrund i vores erfaringer med Covid 19 hos mink. Du vil derfor få en unik mulighed for at sætte dit præg på den videre udvikling af teamet.

Stillingen er placeret i Team Beredskab, der arbejder med kontrollen af alvorligt smitsomme sygdomme. Vi rykker ud i forbindelse med mistanker – f.eks. ved mistanke om afrikansk svinepest, fugleinfluenza samt mund- og klovsyge. Ved udbrud tager vi os også af nedslagning af besætninger. Vi arbejder også med en intensiv fokusering på saneringen af Salmonella Dublin i kvægbesætninger.

En væsentlig del af vores arbejde er epidemiologiske udredninger og smitteforebyggelse. Vi har mange eksterne samarbejdsparter herunder Beredskabsstyrelsen, Politiet, Dansk Veterinærkonsortium m.fl.

Foruden de teamspecifikke opgaver vil Team Beredskab deltage i arbejdsopgaver, der går på tværs af de øvrige teams, hvilket betyder, at der bliver kontrolopgaver i forbindelse med eksporter af produktions- og familiedyr, samt i forbindelse med dyresundhed og dyrevelfærd.

I VeterinærNord er vi ca. 100 medarbejdere, som ud over beredskabsteamet bemander henholdsvis et Svineteam, Fjerkræteam, Kvægteam, Biproduktteam, Transportteam og et Omsætningsteam. Alle teams bliver supporteret med juridisk og sekretærmæssig bistand.

Arbejdsmiljø og –kultur
Vi har en åben og fri tone i arbejdet. Det tillægges meget stor betydning, at den enkelte medarbejder trives i jobbet, og der gives mulighed for både personlig og faglig udvikling under hensyntagen til såvel medarbejderens som arbejdspladsens behov. Vi lægger stor vægt på at kunne gennemføre en god oplæring i udførslen af opgaver tilknyttet stillingen. Evnen til samarbejde er essentiel for vores hverdag, hvor kulturen er præget af, at vi hjælper hinanden med at udføre de fagligt krævende opgaver bedst muligt, inden for de givne rammer.

Om dig
Du skal have en dansk autorisation som dyrlæge.

Du skal have gyldigt kørekort til personbil.

Vi søger nye kolleger, der er i stand til tage selvstændigt ansvar for arbejdets planlægning og udførelse, være struktureret og have overblik.

Engagement, fleksibilitet, omgængelighed, humoristisk sans samt gode samarbejdsevner vægtes højt. Vores hverdag er omskiftelig, så det vil være godt, hvis du trives med at håndtere pludselige ændringer i dagsordenen.

Det vil være en fordel med enten erfaring fra stordyrspraksis, smådyrspraksis, kødkontrollen men også nyuddannede er meget velkommen til at søge.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen vil ske efter gældende overenskomst for akademikere i staten mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer.

Ansættelsen er på gennemsnitligt 37 timer ugentligt. I tilfælde af mistanke- og udbrudshåndtering kan der blive tale om forlængede arbejdsdage.

Tiltrædelsestidspunktet forventes at være 1. august 2022 eller snarest muligt herefter.

Vil du vide mere
Så kontakt veterinærchef Flemming Kure Marker, tlf. 7227 5221 eller sektionsleder Karsten Aagaard, tlf. 7227 5342.

Ansøgningen
Sender du via vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job, senest mandag den 6. juni 2022.

Du skal benytte ansøgningsportalen ved at klikke på ”Søg stillingen” nederst i stillingsopslaget. Husk at vedlægge din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og eventuelle andre relevante bilag. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vi forventer at afholde jobsamtaler i uge 23-24

Du kan læse om os på www.fvst.dk.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Fødevarestyrelsen, Herning
Rosenholmvej 15
7400 Herning
Tlf
72275221
Kontaktperson
 
Tlf
72275221
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-05-2022
Udløber
06-06-2022
Kviknummer
LJA-83629386
Jobtype
Fuldtid
Fag
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed