Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dyrlæge til Team kvæg, Fødevarestyrelsen VeterinærNord

Fødevarestyrelsen, Herning

Herning, Vestjylland

Indrykket
18-05-2022

Del dette job

Kontakt
Fødevarestyrelsen, Herning
Rosenholmvej 15
7400 Herning
Tlf
72275342
Kontakt
 
Tlf
72275221
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-05-2022
Udløber
06-06-2022
Kviknummer
LJA-83625617
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Land-, skov- og havebrug

Vil du være med til at sikre dyrevelfærd for kvæg i de danske besætninger og arbejde med produktionsdyr i forbindelse med transport? Vil du arbejde på en spændende arbejdsplads med gode og engagerede kolleger? Så læs videre her.

Stillingen er med tjenestested i Herning eller Aalborg. Der er også mulighed for udkørselspunkt fra Viborg eller Aarhus.

VeterinærNord søger en dyrlæge til en fast stilling for at varetage opgaver i Team kvæg. Teamet arbejder med blandt andet kontrol af smittebeskyttelse, dyrevelfærd og medicinhåndtering i danske kvægbesætninger. Vi deltager også i den nationale overvågning og prøveudtagning for forskellige sygdomme.

I VeterinærNord har vi mange forskellige arbejdsopgaver. Næsten alle dyrlæger i VeterinærNord deltager således i arbejdet med eksport af dyr fra danske besætninger og samlestalde. Du skal påregne, at ca. halvdelen af arbejdet i stillingen bliver med eksport af dyr.

Hvis du har interesse for det, vil der evt. på sigt kunne blive mulighed for at udføre opgaver for andre teams, eller i forbindelse med akutte dyreværnsopgaver for alle dyrearter. Du må i forbindelse med din ansøgning, derfor også gerne beskrive de kompetencer, som du kan byde ind med på andre opgaver, end det der umiddelbart ligger i jobbet, vedrørende kontrol af kvægbesætninger og dyr ved transport.

Arbejdsmiljø og –kultur
Vi har en åben og fri tone i arbejdet. Det tillægges meget stor betydning, at den enkelte medarbejder trives i jobbet, og der gives mulighed for både personlig og faglig udvikling under hensyntagen til såvel medarbejderens som arbejdspladsens behov. Vi lægger stor vægt på at kunne gennemføre en god oplæring i udførslen af opgaver tilknyttet stillingen. Evnen til samarbejde er essentiel for vores hverdag, hvor kulturen er præget af, at vi hjælper hinanden med at udføre de fagligt krævende opgaver bedst muligt, inden for de givne rammer.

I VeterinærNord er vi ca. 100 medarbejdere.Vores daglige arbejde udføres i faglige teams med hovedfokusområder: Team svin, Team kvæg, Team fjerkræ, Team beredskab, Team ABP (animalske biprodukter), Team omsætning, Team transport og det administrative team.

Embedsdyrlægestilling
Du vil fortrinsvist skulle varetage opgaver i relation til kontrol i danske kvægbesætninger. Hertil også kontrolopgaver ved eksport af dyr, hvor du skal vurdere dyrs transportegnethed og certificere dokumenter i forbindelse med eksport og samhandel fra besætninger og samlesteder.

Du skal have en dansk autorisation som dyrlæge.

Om dig
Vi søger en ny kollega, der er i stand til tage selvstændigt ansvar for arbejdets planlægning og udførelse, være struktureret og have overblik.

Engagement, fleksibilitet, omgængelighed, humoristisk sans samt gode samarbejdsevner vægtes højt. Vores hverdag er omskiftelig, så det vil være godt, hvis du trives med at håndtere pludselige ændringer i dagsordenen.

Det vil være en fordel med flair for at anvende IT, herunder at du har erfaring i at arbejde med Office Pakken ligesom kendskab til journaliseringsprogrammet Workzone vil være en fordel, men ikke en forudsætning.
Du skal have gyldigt kørekort til personbil.

Vi opfordrer såvel erfarne dyrlæger som nyuddannede dyrlæger til at søge stillingen.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er på gennemsnitligt 37 timer ugentligt og vil ske efter gældende overenskomst for akademikere i staten mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer.

Tiltrædelsestidspunktet forventes at være 1. august 2022, eller snarest muligt herefter.

Vil du vide mere
Så kontakt veterinærchef Flemming Kure Marker, tlf. 7227 5221 eller sektionsleder Carsten Røjkjær Jensen, tlf. 7227 5886.

Ansøgningen
Sender du via vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job, senest mandag den 6. juni 2022. Du skal benytte ansøgningsportalen ved at klikke på ”Søg stillingen” nederst i stillingsopslaget. Husk at vedlægge din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og eventuelle andre relevante bilag. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vi forventer at afholde jobsamtaler i uge 23 og 24.

Du kan læse om os på www.fvst.dk.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Fødevarestyrelsen, Herning
Rosenholmvej 15
7400 Herning
Tlf
72275342
Kontaktperson
 
Tlf
72275221
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-05-2022
Udløber
06-06-2022
Kviknummer
LJA-83625617
Jobtype
Fuldtid
Fag
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed