Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dyrlæger til Fødevarestyrelsen VeterinærNord

Fødevarestyrelsen, Herning

Herning, Vestjylland

Indrykket
09-04-2021

Del dette job

Kontakt
Fødevarestyrelsen, Herning
Rosenholmvej 15
7400 Herning
Tlf
72275221
Kontakt
 
Tlf
72275221
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2021
Udløber
25-04-2021
Kviknummer
LJA-81938032
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Land-, skov- og havebrug

Vil du være med til at sikre dyrevelfærd for produktionsdyr i forbindelse med transport?

Vil du arbejde på en spændende arbejdsplads med gode og engagerede kolleger? Så læs videre her:

Veterinær Nord søger til Team transport:
• Et antal dyrlæger i faste stillinger til at varetage opgaver i relation til udførsel af produktionsdyr.
• Et antal dyrlæger i tidsbegrænsede stillinger til at varetage opgaver i relation til udførsel af produktionsdyr.

I Veterinær Nord har vi mange forskellige arbejdsopgaver. Nogle går på tværs at teams, indgår i det veterinære beredskab eller er kortere intensive kampagner. To aktuelle eksempler på dette er, at vi over en periode i efteråret kører en kontrol for syge og tilskadekomne grise og til vinter skal køre en velfærdskontrol vedrørende udegående kreaturerer.

Hvis du har interesse for det, vil der evt. på sigt kunne blive mulighed for at udføre opgaver for andre teams eller i forbindelse med det veterinære beredskab. Du må i forbindelse med din ansøgning derfor også gerne beskrive de kompetencer du kan byde ind med på andre opgaver end det der umiddelbart ligger i jobbet vedrørende kontrol af dyr ved transport.

Stillingerne er på 37 timer og med tjenestested i Herning. Udkørsel fra Viborg eller Aarhus er også en mulighed

Tiltrædelsestidspunktet forventes at være 1. juni 2021 eller snarest muligt derefter.

Arbejdsmiljø og –kultur
Vi har en åben og fri tone i arbejdet. Det tillægges meget stor betydning, at den enkelte medarbejder trives i jobbet, og der gives mulighed for både personlig og faglig udvikling under hensyntagen til såvel medarbejderens som arbejdspladsens behov. Evnen til samarbejde er essentiel for vores hverdag, hvor kulturen er præget af, at vi hjælper hinanden med at udføre de fagligt krævende opgaver bedst muligt inden for de givne rammer.

Vores daglige arbejde udføres i fagligt sammensatte teams med hovedfokusområder: Team svin, Team fjerkræ, Team kvæg, Team ABP (animalske biprodukter), Team omsætning, Team transport og det administrative team.

Du vil blive en del af Team transport.

Det forventes, at du er i stand til tage et selvstændigt ansvar for arbejdets planlægning og udførelse.

Stillinger som tilsynsførende
For alle stillinger gælder at du fortrinsvist vil skulle varetage opgaver i relation til vurdering af dyrs transportegnethed og certificering af dokumenter i forbindelse med eksport og samhandel fra besætninger og samlesteder.

Du skal have en dansk autorisation som dyrlæge. Erfaring fra praksis eller fra lignende arbejde vil være en fordel, men ingen betingelse.

Du skal have gyldigt kørekort til personbil.

For de faste stillinger gælder, at du skal være indstillet på at skulle indgå i den veterinære vagtordning med ca. 10 vagter om året. Denne aflønnes særskilt.

Om dig
Engagement, fleksibilitet, omgængelighed, humoristisk sans samt gode samarbejdsevner vægtes højt. Vores hverdag er omskiftelig, så det vil være godt, hvis du trives med at håndtere pludselige ændringer i dagsordenen. Du skal også være i stand til at arbejde selvstændigt, være struktureret og have overblik.

Det vil være en fordel med flair for at anvende IT, herunder at du har erfaring i at arbejde med Office Pakken ligesom kendskab til journaliseringsprogrammet Workzone vil være en fordel, men ikke en forudsætning.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter den gældende overenskomst for akademikere i staten mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer.

Henvendelse og ansøgning
Nærmere oplysning om stillingerne kan fås ved henvendelse til Veterinærchef Flemming Kure Marker, tlf. 7227 5221 eller sektionsleder Carsten Røjkjær Jensen, tlf. 7227 5886.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning sammen med CV, kopi af eksamensbevis og eventuelt andre relevante bilag via vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest den 25. april 2021.

Jobsamtale forventes at blive afholdt via Skype 26 - 27. april 2021

Du bedes i din ansøgning angive om det er en fast eller en midlertidig stilling du søger.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Ansøg nu
Lignende job

SØBY MASKINAKTIESELSKAB. HØJSLEV

Knudhule Badehotel ApS

Del dette job

Virksomhedsinformation
Fødevarestyrelsen, Herning
Rosenholmvej 15
7400 Herning
Tlf
72275221
Kontaktperson
 
Tlf
72275221
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2021
Udløber
25-04-2021
Kviknummer
LJA-81938032
Jobtype
Fuldtid
Fag
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed