Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dyrlægevikar til Veterinærrejseholdet

Fødevarestyrelsen, Herning

Herning, Vestjylland

Indrykket
29-03-2021

Del dette job

Kontakt
Fødevarestyrelsen, Herning
Rosenholmvej 15
7400 Herning
Tlf
72275221
Kontakt
 
Tlf
72275313
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-03-2021
Udløber
22-04-2021
Kviknummer
LJA-81892304
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Land-, skov- og havebrug

Dyrlægevikarer til Veterinærrejseholdet – Aalborg, Herning, Vejen

Vil du være med til at løse opgaver på Veterinærrejseholdet? Vil du udføre kontrol med dyrlæger og besætninger. Vil du arbejde på en spændende arbejdsplads med gode og engagerede kolleger? Så læs videre her

Opgaver
Dine arbejdsopgaver vil omfatte:
• Kontrol af dyrlæger herunder kontrol af overholdelsen af anmeldepligten

Herudover kan der bl.a. være opgaver med:
• Kontrol i komplekse eller grovere sager, herunder snyd- og svindelsager på det veterinære område
• Kontrol i besætninger

Stillingerne er på 37 timer pr. uge med tjenestested i Herning, Aalborg eller Vejen og tidsbegrænset til 31. december 2021 med mulighed for forlængelse. Tiltrædelsen er 1. maj 2021 eller snarest derefter.

Arbejdsmiljø og –kultur
Kendetegnet for Veterinærrejseholdet er, at arbejdet er meget varieret. To dage er sjældent ens.

Vi har en åben og fri tone i arbejdet. Det tillægges stor betydning at de enkelte medarbejdere trives i jobbet, og der gives mulighed for både personlig og faglig udvikling under hensynstagen til såvel medarbejderens som arbejdspladsens behov. Evnen til samarbejde er essentiel for vores hverdag, hvor kulturen er præget af, at vi hjælper hinanden med at udføre de fagligt krævende opgaver.

Om dig
Du er dyrlæge med dansk dyrlægeautorisation og gerne med praksiserfaring og/eller erfaring med sagsbehandling og myndighedsudøvelse. Der lægges vægt på kendskab til husdyrproduktion og erfaring fra klinisk praksis.

Engagement, fleksibilitet, omgængelighed, humoristisk sans samt gode evner til at samarbejde vil blive vægtet højt. Vores hverdag er omskiftelig, og ind imellem løber vi stærkt, så det vil være godt, hvis du trives med at håndtere ændringer i dagsordenen. Du skal også være i stand til at arbejde selvstændigt, være struktureret og have overblik.

Veterinærrejseholdet kontrollerer også virksomheder og personer, der ikke er vant til kontrol og ikke nødvendigvis er interesseret i at blive kontrolleret af en myndighed. I disse situationer er personlig integritet, styrke og kommunikative færdigheder en nødvendighed.

Du skal kunne indgå i et tværfagligt samarbejde med komplekse problemstillinger. Du har analytisk sans, er initiativrig og kan optræde med både myndighed og empati. Du er bevidst om vigtigheden af præcis og klar formulering både i skrift og tale og er god til at få sager fra hånden. Du har et godt overblik og kan bevare roen - også under travlhed.

Du skal være indstillet på, at der kan forekomme lange arbejdsdage og en del indenlandsk rejseaktivitet.

Du skal have gyldigt kørekort til personbil.

Om os
Veterinærrejseholdet er en specialenhed, der både udfører almindelige kontrolopgaver og håndterer større komplekse og grovere overtrædelsessager på veterinærområdet. Vi arbejder også med udvikling af kontrollen og med informationsopgaver.

Vi arbejder landsdækkende og prioriterer et godt og tæt samarbejde både med andre enheder i Fødevarestyrelsen og andre myndigheder, herunder Politiet, Skattestyrelsen, Toldstyrelsen, Lægemiddelstyrelsen, Landbrugsstyrelsen Miljøstyrelsen m.fl. Veterinærrejseholdet består af 18 medarbejdere med veterinærfaglige, juridiske og efterforskningsmæssige kompetencer. Vi er organiseret i teams og med kontorer i Aalborg, Herning og Vejen.

Hvornår skal du starte
Der er brug for dig fra 1. maj 2021 eller snarest derefter.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten indgået mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer herunder Den Danske Dyrlægeforening.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andet relevant materiale online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 22. april, og vi forventer at afvikle ansættelsessamtaler d. 28. og/eller 29. april.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Majbritt Birkmose, souschef, på tlf.: 7227 5313.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Ansøg nu
Lignende job

SØBY MASKINAKTIESELSKAB. HØJSLEV

Knudhule Badehotel ApS

Del dette job

Virksomhedsinformation
Fødevarestyrelsen, Herning
Rosenholmvej 15
7400 Herning
Tlf
72275221
Kontaktperson
 
Tlf
72275313
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-03-2021
Udløber
22-04-2021
Kviknummer
LJA-81892304
Jobtype
Fuldtid
Fag
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed