Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ejendomsadministrator til GMB Ejendomme

GMB Ejendomme ApS

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
08-12-2023

Del dette job

Kontakt
GMB Ejendomme ApS
Mads Clausens Vej 10
8882 Fårvang
Tlf
88440034
Kontakt
Christine Haunstrup
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-12-2023
Udløber
02-02-2024
Kviknummer
LJA-85161841
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi, Kontor og administration

Hos GMB Ejendomme søger vi en ejendomsadministrator til vores boliger, der i ledtog med vores nuværende ejendomsadministrator skal være drivkraften bag projektporteføljen i hele vores koncern. Du skal være serviceminded og være i stand til at fastholde kunder og relationer, da du vil være lejernes kontakt ind til GMB. Som vores nye ejendomsadministrator får du ansvaret for den generelle ejendomsadministration og andre ejendomsrelaterede opgaver i forbindelse med lejemålene.

 

Vi leder efter en kollega, der er imødekommende, udadvendt og som er god til at kommunikere med mange forskellige mennesker. Vi ser gerne, at du har evnen til at formidle og reducere mulige konflikter, samtidig med at du kan agere beslutsomt og med autoritet, når det er påkrævet.

Din arbejdsplads bliver på vores nybyggede domicil på Mads Clausens Vej i Silkeborg, men der vil også være dage ude af huset.

Dine arbejdsopgaver

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

 • Ansvarlig for egen projektportefølje
 • Administration af lejemål, herunder administration af kontrakter, opkrævning af leje, behandling af fejl og mangler, koordinering af aftaler med lejere, viceværter, entreprenører mv.
 • Kommunikation med lejere, entreprenører, samarbejdspartnere mv.
 • Flyttesyn og genudlejninger
 • Opfølgning på drift og diverse serviceydelser på lejemålene
 • Håndtering af driftsudgifter

 

Dine kompetencer

Da der er tale om en stilling med et stort ansvar, ser vi gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling, og det er i øvrigt en fordel, hvis du har en ejendomsadministratoruddannelse eller besidder lignende erfaringer. Vi ser derudover meget gerne, at du:

 • Har erfaring med udlejning, ejendomsadministration og drift af ejendomme
 • Har et godt kendskab til lejeloven
 • Er initiativrig og serviceminded
 • Er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt
 • Er løsningsorienteret og arbejder selvstændigt og ansvarsfuldt
 • Besidder en god energi og en smittende arbejdsglæde
 • Trives i et livligt miljø, hvor der er fart på

GMB er en koncern baseret i Silkeborg med ca. 600 medarbejdere. Den blev stiftet i 2022 af en ejerkreds med mange års erfaring inden for ejendomsbranchen, og består af GMB Ejendomme, GMB Entreprenør, GMB Produktion og GMB Motorsport. Vi beskæftiger os hovedsageligt med elementbyggeri til private og erhverv, og vi gennemfører byggeprojekter hele vejen fra tegnebræt til færdigt byggeri. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og udleje bæredygtige boliger til bæredygtige priser, og vi er lige nu de eneste i verden der laver elementbyggeri ved hjælp af robotteknologi.

 

Vi er en dynamisk organisation i konstant udvikling, og derfor vil hver dag byde på nye spændende udfordringer og muligheder. Vores nye kollegaer bliver en del af et fællesskab, hvor kollegialt sammenhold går hånd i hånd med koncernens flade hierarki og uformelle omgangstone.

 

Vores spritnye hovedkontor ligger i den nordlige del af Silkeborg, hvor GMB Ejendomme og GMB Motorsport holder til, mens GMB Produktion og GMB Entreprenør holder til i Fårvang og Kjellerup. Vores nybyggede domiciler byder på topmoderne faciliteter, der indbyder til fællesskab og godt arbejdsmiljø. Morgenmad og frokost laves af vores dygtige kokke i restauranterne, og herudover kan du både før og efter arbejde frit benytte vores moderne fitnesslokaler.

 

Vi tilbyder dig

 • En alsidig og spændende hverdag
 • Friske og humørfyldte kollegaer
 • God pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Madordning med morgenmad og frokost
 • Løn efter kvalifikationer

 

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte vores rekrutteringsteam på tlf. 88 44 00 34.

Søg stillingen via dette link: https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=5153&JobNoticeId=328

Samtaler vil afholdes løbende indtil stillingen er besat. Opstart hurtigst muligt.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
GMB Ejendomme ApS
Mads Clausens Vej 10
8882 Fårvang
Tlf
88440034
Kontaktperson
Christine Haunstrup
Adresse
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-12-2023
Udløber
02-02-2024
Kviknummer
LJA-85161841
Jobtype
Fuldtid
Fag
Økonomi, Kontor og administration
Beliggenhed