Gem annonce

Eksportsælgere

HT Bendix A/S

Indrykket
02-07-2019

Del dette job

Kontakt
Mette Bloch
Tlf
31453040
Rønnevej 4
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-07-2019
Udløber
06-08-2019
Kviknummer
330052538
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Detail- og engroshandel, Salg & Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Sælger
Eksportsælger
Sprog
Dansk Læse/ tale


Eksportsælgere til Tyskland og Frankrig

Trives du i en sælgerrolle med stor frihed og indflydelse, kan du tage initiativ og har du viljen til at gøre en forskel? Så søger vi lige nu to dygtige eksportsælgere til henholdsvis Tyskland og Frankrig.

Som eksportsælger bliver det din opgave at vedligeholde og udvikle salget til eksisterende kunder samt opbygge nye kunder på henholdsvis det tyske og franske marked. Hos HT BENDIX A/S får du stor indflydelse på din egen hverdag og et varierende job, hvor du sammen med de øvrige sælgere får ansvaret for hele salgsprocessen og dermed stor gennemsigtighed i forhold til at se effekten af egen indsats. Du bliver en del af et velfungerende team, der arbejder med key accounts og du får derfor et job, hvor du i høj grad får brug for sprog- og kulturforståelse.

Du varetager alle til salget hørende opgaver herunder:

  • Kundebesøg

  • Tilbudsgivning og opfølgning

  • Produktudvikling

  • Ordrebehandling

  • Leveringsopfølgning

Du arbejder tæt sammen med indkøb og resten af organisationen omkring leveringstider, kvalitetskontroller og produktudvikling. Du forstår at arbejde selvstændigt og du finder med såvel drive som tålmodighed de rigtige løsninger. Du arbejder med udgangspunkt fra virksomhedens kontor i Herning med forventeligt 40-60 rejsedage årligt.

Du har salgserfaring med b-t-b markedet, gerne fra møbel- og køkkenindustrien eller beslægtet, og i en rolle, hvor salgsrollen indeholder såvel interne salgsadministrative opgaver som eksternt salg. Du kan have en kommerciel uddannelse, men vigtigst er det, at du er en relations- og serviceorienteret sælger, som er dygtig til at kommunikere og skabe godt samarbejde med kunderne. Du er resultatorienteret, selvstændig og proaktiv. Du har erfaring med forhandlinger, er dygtig til tal og har flair for teknik. Henholdsvis tysk og fransk på forhandlingsniveau i skrift og tale er et krav.

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads, hvor respekt og forståelse for dine kolleger og virksomheden er en naturlig del af hverdagen. HT BENDIX A/S er en dynamisk handelsvirksomhed, med en uformel organisation og en humørfyldt omgangstone. Du får frihed til at handle og stor indflydelse på eget ansvarsområde og tilbydes gode udviklingsmuligheder.

HT BENDIX A/S forhandler beslag og andet tilbehør til møbel- og køkkenindustrien. Virksomheden beskæftiger sig udelukkende med salg til professionelle og deres produktprogram som indeholder mere end 10.000 varenumre, omfatter bl.a. greb, hængsler, skruer, hjul, skuffeudtræk, bordben, trådvarer og meget andet. De er kendt for en høj service og god rådgivning og alle opgaver løses ud fra devisen Sammen finder vi altid en løsning. Se mere på www.ht-bendix.dk

Send din ansøgning til pro&co hurtigst muligt via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.                               
          

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Mette Bloch, mbs@proogco.dk, Tlf.: 96603205, Tlf.: 31453040

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Mette Bloch
Tlf
31453040
Adresse
Rønnevej 4
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-07-2019
Udløber
06-08-2019
Kviknummer
330052538
Jobtype
Fuldtid
Fag
Detail- og engroshandel, Salg & Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Sælger
Eksportsælger
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce