Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker (service) til Hedensted

Intego

Hedensted, Østjylland

Indrykket
19-11-2018

Del dette job

Kontakt
Intego
Ellevænget 9
7400 Herning
Kontakt
 
Tlf
41737025
8722 Hedensted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2018
Udløber
14-01-2019
Kviknummer
LJA-67999700
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bygge og anlæg, Industri & Håndværk

Har du lyst til at blive del af en seriøs servicekultur?

Intego A/S er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor flere dygtige elektrikere til at servicere vores faste industrikunder, men også til projektrelaterede opgaver.

Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.

Hvad leder vi efter? Vi søger en medarbejder, som kan være med til at bidrage til vores fortsatte vækst blandt vores mange erhvervskunder og vores servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet. Ligeledes er det vigtigt, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor. Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få ting til at lykkes i et samspil med dygtige kollegaer og kunder.

Hvem er du? Du er positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Du syntes dit arbejdsfelt er spændende, og det er derfor naturligt for dig at holde dig ajour med udviklingen. Du er fleksibel i forhold til kunder og opgaver og synes at en varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på, er det helt rigtige for dig.

Derudover er det vigtig, at:

  • Du er uddannet elektriker
  • Det falder dig naturligt at have fokus på brugbare løsninger, selv under til tider hektiske forhold
  • Du trives med selvstændigt at løse serviceopgaver og projekter i samarbejde med kunden
  • Du har god erfaring med service og installationsarbejde hos erhvervskunder

Hvad er arbejdsopgaverne?

Opgaverne er en variation af serviceopgaver hos vores faste industrikunder og projektopgaver i varierende størrelse.

Hvad kan vi tilbyde? Intego A/S værdsætter sine medarbejdere, og derfor skal du forvente stor selvstændighed og ansvar i din hverdag. Intego A/S bakker op om din faglige og personlige udvikling, og der er derfor rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod. Intego A/S har en positiv kultur, hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer.

Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks foretrukne partner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur, kan du kontakte Ole Skibsted (41737025) for yderligere information eller sende en ansøgning via "søg stillingen".

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Intego
Ellevænget 9
7400 Herning
Kontaktperson
 
Tlf
41737025
Adresse
8722 Hedensted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2018
Udløber
14-01-2019
Kviknummer
LJA-67999700
Jobtype
Fuldtid
Fag
Bygge og anlæg, Industri & Håndværk
Beliggenhed