|   
Gem annonce

Elektriker - Viborg

Evida

Viborg, Midtjylland

Indrykket
07-07-2020

Del dette job

Kontakt
Evida
Vognmagervej 14
8800 Viborg
Tlf
62259118
Kontakt
 
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80611864
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bygge og anlæg, Industri & Håndværk

Brænder du for elektriske installationer, og trives du bedst med en alsidig arbejdsdag? Evida søger lige nu en energisk elektriker, der vil være med til den grønne omstilling.

Har du lyst til at arbejde med anlæg, drift og vedligehold af el-tekniske installationer i vores Måler- og regulatorstationer samt i kompressorer til injektion af biogas i naturgasnettet? Så har vi brug for dig i vores drift og vedligeholdsafdeling, hvor vi mangler en energisk elektriker til vores driftscenter i Viborg.

Du vil…
Blive en del af Evidas driftscenter i Viborg, hvor vi hver dag arbejder sammen om at holde alle vores installationer og ledningsanlæg i en sikkerhedsmæssig høj standard. Vi arbejder med stor fleksibilitet og hjælper hinanden, så vi sikrer en afvekslende og effektiv arbejdsdag.

Dine opgaver vil være:
El-tekniske opgaver på vores Måler- og regulatorstationer, og modtagestationer samt kompressorer på biogasanlæg, herunder

  • Installation, ændring og fejlfinding
  • Periodiske eftersyn og verifikation
  • Udførelse af kontrolmålinger i forbindelse med katodisk beskyttelse af stålledninger
  • Øvrige opgaver som du har/får kompetencer til at løse
Efter nødvendig oplæring skal du være klar til at indgå i vores vagtberedskab.

Hvem er du?
Vi søger dig, som har energien og lysten til at udvikle dig. Vi forestiller os, at du er faglært elektriker – gerne industrielektriker.

Et par års erfaring med industrirelaterede el-installationer – og kendskab til el-instrumentering i procesanlæg vil være en fordel.

Måske har du arbejdet med katodisk beskyttelse.

Som elektriker får du en stor kontaktflade med både interne og eksterne leverandører. Derfor er du kendt for at være udadvendt og kundeminded og det er vigtigt, at du behersker dansk og engelsk både på skrift og i tale.
Evida er i rivende udvikling og vi har brug for din hjælp på vores rejse. Derfor er det vigtigt, at du er interesseret i dit fagområde, og at du er positiv og udviser engagement i dit arbejde. Du trives med at løse opgaver såvel alene som i samarbejde med kollegaer.

Du vil arbejde med Danmarks kritiske infrastruktur, og det er altafgørende at være kvalitets- og sikkerhedsorienteret i dit arbejde og mestre det store overblik.
Derudover har du kategori B-kørekort og mestrer IT på brugerniveau.

Vi tilbyder
Et selvstændigt og spændende arbejde, hvor du har rig mulighed for at få faglige og personlige udfordringer. Du vil få stor indflydelse på din egen arbejdsdag – og sjældent to dage er ens.

Hos os er omgangstonen uformel, og vi har fokus på, at sikkerhed, effektivitet og samarbejde er i højsædet. Vi lægger stor vægt på at være gode kolleger, og at vi kan være stolte af det, vi gør.

Vi sørger for den nødvendige efteruddannelse og oplæring – og du får rig mulighed for sparring med kollegaer.

Ansættelsen sker med udgangspunkt fra dit hjem. Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer om ugen. Løn og pensionsordning følger gældende overenskomst. Vi stiller bil, telefon, bærbar pc og bredbåndsforbindelse til rådighed.

Ansættelsesstart er hurtigst muligt. Vi håber dog at kunne besætte stillingen senest den 1.10.2020.

Vil du vide mere?
Læs mere om Evida på www.evida.dk.

For mere information om jobbet, er du velkommen til at ringe til Driftsleder Gitte B. Nielsen, telefon 40705812

Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på evida.dk/job, senest d. 9. august 2020

Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.
 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

BJØRNKJÆR TØMRERFIRMA ApS

Del dette job

Virksomhedsinformation
Evida
Vognmagervej 14
8800 Viborg
Tlf
62259118
Kontaktperson
 
Adresse
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80611864
Jobtype
Fuldtid
Fag
Bygge og anlæg, Industri & Håndværk
Beliggenhed
Gem annonce
   |