Gem annonce

Er du pædagog og synes du, at det skal være sjovt at gå på arbejde? - Så kom til os ved Hedensted Bofællesskaber

Hedensted Kommune

Hedensted, Østjylland

Indrykket
18-10-2021

Del dette job

Kontakt
Hedensted Kommune
Niels Espes Vej 8
8722 Hedensted
Tlf
24959271
Kontakt
 
Tlf
79755000
8722 Hedensted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-10-2021
Udløber
06-12-2021
Kviknummer
LJA-82838722
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Undervisning og pædagogik

Om jobbet

Er du pædagog, er du enig i overstående og vil du være en del af Danmarks bedste arbejdsplads og samtidigt bidrage til et uhøjtideligt arbejdsmiljø hvor frihed under ansvar, medejerskab og et lavt hierarki er bærende elementer? Vi ser os selv som unikke, moderne og anderledes. Gør du også det, så er det måske dig vi søger.

Til et barselsvikariat, søger vi en kollega, der med faglighed og humor vil være en del af vores team. Der er tale om en 30-37 timers stilling med skiftende vagter i dag-aftentimerne. Timetallet kan tilpasses til dit behov. Stillingen er tidsbegrænset fra 1. februar 2022 til 30. november 2022. Stillingen er placeret på vores bofællesskab Solhøj.

Arbejdstiden ligger i tidsrummet kl. 6:30 - 21 og lørdag og søndage 9-17. Du skal påregne 3 weekendvagter fordelt på 12 uger.

Borgerne i bofællesskabet har individuelle behov for støtte til almindelig daglig levevis - at skabe struktur, guidning, støtte, samt hjælp til praktiske- og personlige opgaver. Derudover ledsagelse til selvvalgte aktiviteter, eks. kultur- og sportsarrangementer. Borgerne i bofællesskabet er generelt velfungerende med varierende psykiske funktionsnedsættelser. Aldersspændet i gruppen er 39-54 år.

Her vægtes højt at borgerne føler mening i tilværelsen og vi arbejder med neuropædagogik som en grundforståelsesramme for borgerens ståsteder og handlemåder.

Vi bestræber os på at fokusere på det stærke sociale fællesskab, beboernes medbestemmelse, medansvar, sundhed og bevægelse.

Alle borgerne deltager i husets fællesskab - bl.a. omkring madlavning og rengøring. Alle borgerne er tilknyttet et aktivitets- og beskæftigelsestilbud og har en ugentlig hjemmedag i bofællesskabet.

Din profil

Vi forventer at du

  • Er uddannet pædagog.
  • Arbejder struktureret med IT på brugerniveau.
  • Kan smitte med dit væsen og skabe gode stemninger i huset.
  • Er trænet i at dokumentere og beskrive en pædagogisk indsats. (Vi dokumenterer i journalsystemet Cura) Det er ikke et krav, at du kender systemet, men du skal have lyst til at lære.
  • Har kendskab til neuropædagogisk praksis eller har lyst til at lære om denne.
  • Har kørekort.

Derfor skal du vælge os

Derfor skal du vælge os!

  • Vi er en lille arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra idé til implementering.
  • Vi vægter frihed under ansvar og stræber efter en kultur, hvor medarbejderne på gulvet er eksperterne i varetagelsen af praksis.
  • Vi ved, at pædagogisk praksis hele tiden ændrer sig. Derfor prioriterer vi efteruddannelse, supervision og team-samarbejdet højt.
  • Vi er et etableret bofællesskab, hvor der sjældent er udskiftning af personale, såvel som borgere.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger kan fås hos Hedensted Bofællesskab afd. Solhøj mobil: 23235843 eller hos leder Frode Lerdahl på tlf. 24636410.

Ansøgning

Ansøgningsfrist:

Mandag d. 6 december 2021

Samtaler forventes afholdt:

Torsdag d. 16 december 2021

Om os

Hedensted Bofællesskab består tilsammen af 3 bo-enheder, hvor vi samarbejder på forskellige områder, bl.a. fællesmøder, tema-dage, fælles pauser, sparring, supervision, dækning af vagter, aktiviteter for beboerne m.v. - i alt er vi 18 kollegaer i fællesskabet.

Bofællesskabet Solhøj har plads til 8 beboere med psykiske og fysiske funktionsnedsættelse. Her bor 2 mænd og 6 kvinder.

Skynd dig at se vores video på følgende link: https://www.hedensted.dk/media/7599845/video-hedensted-bofaellesskab-1-.mp4

Læs mere om bofællesskabet på Hedensted Kommunes hjemmeside.

https://www.hedensted.dk/borger/handicap-og-psykiatri/voksne-med-handicap/botilbud/bofaellesskabet-solhoej

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Hedensted Kommune
Niels Espes Vej 8
8722 Hedensted
Tlf
24959271
Kontaktperson
 
Tlf
79755000
Adresse
8722 Hedensted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-10-2021
Udløber
06-12-2021
Kviknummer
LJA-82838722
Jobtype
Fuldtid
Fag
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed
Gem annonce