Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores næste konstruktør/produktionsteknolog/maskiningeniør?

JW Industri A/S

Ikast-Brande, Midtjylland

Indrykket
07-05-2019

Del dette job

Kontakt
JW Industri A/S
Smedevej 7
7430 Ikast
Kontakt
 
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2019
Udløber
07-06-2019
Kviknummer
LJA-73154892
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og naturvidenskab, Industri & Håndværk

Har du erfaring og/eller lyst til at arbejde med teknisk dokumentation, konstruktion og udvikling af nye produkter, samt erfaring med SolidWorks, så tilbyder vi en afvekslende hverdag med mange bolde i luften.

Vi har travlt hos JW Industri
Derfor søger vi en ny konstruktør til holdet. Har du erfaring med teknisk dokumentation, konstruktion og udvikling af nye produkter, og samtidigt kunne tænke dig et alsidigt job med mange forskellige opgaver – så er vi potentielt stedet for dig.  

En spændende hverdag
Du vil blive en del af et mindre konstruktionsteam, hvor du selv kan være med til at præge din hverdag. Vi producerer stort set alt in-house og konstruktionsteamet har en tæt dialog og samarbejde med produktionen.

Har du erfaring med SolidWorks og en håndværksmæssig baggrund vil dette være en fordel, men bestemt ikke et krav. Vi har kunder indenfor stort set alle industrier og arbejdsopgaverne spænder bredt, så trives du med en afvekslende hverdag med mange bolde i luften, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Om JW Industri A/S
JW Industri er en avanceret, fleksibel og ansvarlig stålvirksomhed, der har et skarpt fokus på at levere en høj kvalitet. Vi producerer, servicerer og udvikler specialmaskiner, delmaskiner, konstruktioner, komponenter af metal og hele produktionsanlæg, industriautomatisering med fokus på værdioptimering for kunderne.

Vi rådgiver om, projektstyrer og procesoptimerer komplekse automationsprojekter og produktionslinjer, mindre delløsninger og store projekter. Vi arbejder globalt med både fødevare-, energi-, vind- og produktionsvirksomheder. Dertil driver vi også træhugger virksomheden Scanhugger samt Nama.

Sådan ansøger du

Lyder det interessant? 
Så ring eller skriv en mail til Tommy Frandsen, head of development. 
Mail: tf@jwindustri.dk; Mobil: 41996725

Vi ser frem til at hører fra dig. 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
JW Industri A/S
Smedevej 7
7430 Ikast
Kontaktperson
 
Adresse
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2019
Udløber
07-06-2019
Kviknummer
LJA-73154892
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ingeniør og naturvidenskab, Industri & Håndværk
Beliggenhed