Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren konstruktionsingeniør/teamleder søges til Constructa i Silkeborg

betterpeople A/S

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
18-09-2020

Del dette job

Kontakt
betterpeople A/S
Kastaniehøjvej 4
8600 Silkeborg
Kontakt
 
Tlf
53824466
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-09-2020
Udløber
09-10-2020
Kviknummer
LJA-81121131
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og naturvidenskab, Bygge og anlæg

Har du en allround viden inden for konstruktion, og kan du se dig selv i en central rolle som teamleder i et konstruktionsteam, hvor der er rig mulighed for at forme dit job efter dine kompetencer og ønsker? Sætter du pris på work-life balance og samspil med kompetente kollegaer i et miljø med tværfagligt samarbejde og nærværende ledelse? Så er du måske Constructas nye konstruktionsingeniør/teamleder.

betterpeople søger på vegne af Constructa en erfaren konstruktionsingeniør til Silkeborg-teamet.

Constructa er en uvildig, rådgivende virksomhed, hvor innovativ tænkning og stor byggefaglig bredde spiller en essentiel rolle i at gøre kundernes ønsker og behov til virkelighed. Constructa rådgiver inden for ingeniør- og arkitektfaget og beskæftiger ca. 60 medarbejdere fordelt i Horsens, Roskilde, Bjerringbro og på virksomhedens hovedkontor i Silkeborg.

Central rolle i konstruktionsteamet med indflydelse og ansvar
Som en del af Constructas ingeniørgruppe får du tildelt rollen som teamleder for konstruktionsområdet. I rollen som konstruktionsingeniør kommer du til at rådgive de tilknyttede bygherrer og gennem dit arbejde med projektering og tilsyn sikre kvaliteten i gennemførelsen af kundernes byggerier. Med dine gennemarbejdede og dokumenterede beregninger sørger du for, at det er de bedste løsninger, bygherrerne bliver præsenteret for, og du kan stå inde for, at byggerierne lever op til den ønskede kvalitet.

Du får ansvar for en bred vifte af projekter, hvilket omfatter alt fra renovering og ombygning til tilbygning og nybyg af både større samt mindre byggerier. Det forventes desuden, at du tager del i at udvikle og sætte retningen i konstruktionsteamet sammen med teamchefen for afdelingens ingeniører, så jeres vidensniveau og rådgivende arbejde bliver optimeret løbende. Derudover får du mulighed for at tage del i udviklingen af nye fagområder.

Erfaren ingeniør med gode, kommunikative evner
Gennem din praktiske erfaring og uddannelse har du tilegnet dig en stor viden om byggeri, som du kan bringe i spil i dialogen med kunder og kollegaer. Du er uddannet ingeniør og har i minimum 5 år befundet dig i rådgiverbranchen i den projekterende rolle og arbejdet med både mindre og mellemstore opgaver med fokus på både nybyg og renovering. Alt dette har givet dig bred erfaring med konstruktion, analyse, beregning og dimensionering i arbejdet med beton, stål, træ og murværk.

Du er vant til at føre tilsyn med dine igangværende byggerier og sikre, at projekterne følger tidsplanerne. Du evner og trives med at fordybe dig i det selvstændige arbejde, men har samtidig fokus på det gode samspil med både kollegaer og kunder. Du har både skriftligt og mundtligt gode, kommunikative evner og formår at kommunikere tydeligt med forskellige persontyper. Det er en fordel, hvis du er certificeret i KK2 eller derover, og/eller har arbejdet med BIM og BIPS, ligesom det er en stor fordel, hvis du er anerkendt statiker, men det er ikke et krav.

Ambitiøs og struktureret person med et positivt sind
Handlekraftig, grundig og tillidsvækkende er ord, som beskriver dig godt som person. Du går proaktivt og ambitiøst til dine projekter og sørger for, at der er fremdrift, og at projekterne når i mål, som aftalt. Du har sans for detaljen og går struktureret til værks, samtidig med at du har øje for projektets helhed. Dine kollegaer og kunder har tillid til dig og din opgavehåndtering, og ordentlighed er kendetegnende for dig. Du lytter aktivt og sætter dig på bedste vis ind i dine kunder og kollegaers behov og rådgiver og handler derefter. Dit positive sind bevirker, at du trives godt i Constructas åbne og løsningsorienterede kultur.

Tværfaglighed, tæt samarbejde og positiv atmosfære
Constructa er en dynamisk virksomhed, hvor der arbejdes i tværfaglige teams i tæt samarbejde med kunden. Det er en arbejdsplads, som er præget af fælles passion og et ekstraordinært godt, socialt samvær. Du bliver en del af en arbejdsplads med stærke værdier, hvor medarbejderne er glade for at komme, og hvor alle bidrager til en positiv atmosfære og et godt arbejdsmiljø med en uformel og imødekommende omgangstone. Constructa prioriterer en hverdag, hvor forretning, dygtiggørelse og hverdagsliv harmonerer i en sund balance.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
betterpeople A/S
Kastaniehøjvej 4
8600 Silkeborg
Kontaktperson
 
Tlf
53824466
Adresse
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-09-2020
Udløber
09-10-2020
Kviknummer
LJA-81121131
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ingeniør og naturvidenskab, Bygge og anlæg
Beliggenhed