Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsrådgiver til Jutlander Bank´s Connect Erhverv i Hobro

Intelligent Advice

Mariagerfjord, Nordjylland

Indrykket
25-09-2019

Del dette job

Kontakt
Intelligent Advice
Adelgade 27
9500 Hobro
Kontakt
 
9500 Hobro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-09-2019
Udløber
24-11-2019
Kviknummer
LJA-75918518
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans og bank

Connect Erhverv i Hobro oplever øget kundetilgang og søger derfor yderligere en ambitiøs og engageret Erhvervsrådgiver til at varetage både nye og eksisterende kunder.

Jutlander Bank går målrettet efter at være Danmarks mest personlige og tilgængelige bank. Deres målsætning om at være en ”åben bank” understøttes endvidere af at give en åben, ærlig og konstruktiv rådgivning.

På samme tid ønsker Jutlander Bank, at skabe et godt, inspirerende og fleksibelt arbejdsmiljø hvor medarbejderne trives og derved får et godt og udfordrende arbejdsliv, der hænger sammen med deres privatliv.

Kort om Connect Erhverv i Hobro.

Connect Erhverv er placeret i Områdecenter Hobro, der ligger i byens centrum. Afdelingen består pt. af 6 engagerede medarbejdere samt yderligere specialister, der kan trækkes på efter behov. De yder endvidere faglig sparring internt i Jutlander Bank.

I Connect Erhverv rådgives bl.a. de kunder i Danmark, der ligger udenfor Jutlander Banks øvrige afdelingers markedsområder.

Afdelingen rådgiver også segmentet ”hvide kitler” herunder læger, tandlæger, fysioterapeuter, kiropraktorer og dyrlæger m.fl. Derudover er afdelingen bl.a. specialiseret med rådgivning inden for vindmøllefinansiering samt andre specialområder.

Stillingen og dine ansvarsområder

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje af små og mellemstore erhvervskunder. Porteføljen vil bestå af både nye og eksisterende kunder.

Du får ansvaret for at forstå dine kunders individuelle behov samt yde konstruktiv rådgivning – evt. sammen med dine kollegaer / specialister.

Du får ansvaret/muligheden for at skabe synlige resultater – både via pleje af eksisterende kunder og opsøgende kontakt til potentielt nye erhvervskunder.

Du får ansvaret for, at dine kunder oplever Jutlander Banks kendte høje kundetilfredshed.

Om dig og dine kompetencer

Du har en uddannelse inden for den finansielle sektor og har god forståelse og indsigt i økonomistyring, regnskab, kreditvurdering og forretningsudvikling.

Du har flere års erfaring med rådgivning af erhvervskunder.

Du kan arbejde selvstændigt, og forstår samtidig vigtigheden af at være en god kollega i en teambaseret og flad organisation, hvor beslutningsvejene er præcis lige så korte som de syner. Endvidere er du udadvendt, forretningsskabende og iderig med et samtidigt øje for detaljen.

Du er en inspirerende sparringspartner for både kolleger, kunder og samarbejdspartnere og har et ønske om at videreudvikle disse evner.

Du tilbydes

Jutlander Bank tilbyder dig et selvstændigt og spændende job i en bank, der er i rivende udvikling.

Du får vide rammer og gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Du vil opleve fleksibilitet i din dagligdag, der understøttes af at give kunderne en god oplevelse af tilgængelighed.

Du vil opleve, at den flade struktur giver korte og hurtige kommandoveje, der igen betyder mulighed for hurtige og kvalitative beslutninger.

Du vil få en god lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer.

Om Jutlander Bank

Jutlander Bank blev skabt i 2014 ved en stærk, ligeværdig fusion mellem Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro.

Ved fusionen var det vigtigt, at den lokale handlefrihed og det lokale tilhørsforhold blev bevaret. Disse tanker udgør i dag fortsat en væsentlig del af Jutlander Banks værdier.

Se mere på https://jutlander.dk/aabenbank

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Intelligent Advice
Adelgade 27
9500 Hobro
Kontaktperson
 
Adresse
9500 Hobro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-09-2019
Udløber
24-11-2019
Kviknummer
LJA-75918518
Jobtype
Fuldtid
Fag
Finans og bank
Beliggenhed