Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsreporter

Mediehuset Midtjyllands Avis

Indrykket
02-12-2021

Del dette job

Kontakt
Brian Holst
Tlf
22118882
Papirfabrikken 18
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-12-2021
Udløber
20-12-2021
Kviknummer
330928749
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Media, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Journalist
Erhvervsjournalist
Sprog
Dansk Læse/ tale

MIDTJYLLANDS AVIS SØGER:

Erhvervsreporter

Midtjyllands Avis skal endnu tættere på erhvervslivet, virksomhederne og organisationerne i et af Danmarks stærkeste og mest attraktive vækstområder.

Derfor søger vi en nysgerrig reporter med ambitioner om at ramme forsiden af den trykte avis og toppen af vores website. Men du skal også servicere øvrige platforme med nyheder, reportager og baggrund om Søhøjlandets vidt forgrenede erhvervsliv med Silkeborg som centrum.

VI SØGER EN ALSIDIG REPORTER, DER:

  • er velskrivende og arbejder hurtigt, når det kræves

  • kan læse et regnskab og udlægge konsekvenserne

  • leverer indhold til alle platforme, tillæg og magasiner

  • er digitalt stærk og nytænkende

  • mestrer foto og video og har lyst til podcast

  • færdes hjemmevant på sociale platforme

Vi tænker, at du er god til at samarbejde, og at du holder af en uhøjtidelig og tryg omgangstone i et ambitiøst, professionelt miljø med højt til loftet. Vores koncern, Mediehusene Midtjylland, tilbyder vide og trygge rammer for at arbejde seriøst med journalistikken.

Du skal have kørekort. Desuden skal du bo i Midtjyllands Avis udgivelsesområde.

ANSØGNING:

Ansøgning og cv samt eksempler på dit arbejde mailes som Erhvervsreporter til direktionssekretær Tina Nortvig Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk.

For yderligere oplysninger, kontakt chefredaktør Hans Krabbe, 24 22 16 26, redaktionschef Helmer N. Jakobsen, 23 60 93 33 eller nyhedsredaktør Brian Holst, 22 11 88 82.

Ansøgningsfrist: mandag 20. december 2021.

Tiltrædelse: 1. februar 2022 eller snarest derefter.

Mediehuset Midtjyllands Avis er en del af Mediehusene Midtjylland, som er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Skive. Virksomheden har ca. 200 ansatte. Medievirksomheden er funderet på lokal journalistik og salg, samt med de centrale administrative og økonomiske funktioner samlet i Herning. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker, og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse. Se mere på www.mediehusenemidtjylland.dk.

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Brian Holst
Tlf
22118882
Adresse
Papirfabrikken 18
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-12-2021
Udløber
20-12-2021
Kviknummer
330928749
Jobtype
Fuldtid
Fag
Media, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Journalist
Erhvervsjournalist
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed