Gem annonce

Erhvervsstyrelsen i Silkeborg søger en bestyrelsessekretær

Erhvervsstyrelsen, Silkeborg

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
12-04-2019

Del dette job

Kontakt
Line Panum
Tlf
35291311
Vejlsøvej 29
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-04-2019
Udløber
26-04-2019
Kviknummer
330006224
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Offentlig
Stillingsbetegnelse
Sekretær
Administrationssekretær
Erfaringer - I højere grad
Sekretæropgaver, Sekretariatsopgaver
Sprog
Dansk Læse/ tale

Sætter du en ære i at have styr på tingene - både papirer og penge. Har du sans for orden, skriftlighed og korrekturlæsning samt tal og regneark. Har du noget af have dit gåpåmod i. Og mulighed for at være fleksibel. Så se lige her:   

 

Erhvervsstyrelsen i Silkeborg er både forvaltningsmyndighed for EU-strukturfondenes virke i Danmark og hjemsted for sekretariatsbetjeningen af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.  Vi samarbejder med en mangfoldighed af aktører i den decentrale erhvervsfremme, fra organisationer, erhvervshuse, projektoperatører og -partnere, til kommuner, andre ministerier og styrelser og EU-kommissionen. Vi er ca. 75 medarbejdere og er en del af Erhvervsministeriet.  

 

Om dig

Du vil primært komme til at beskæftige dig med sekretariatsbetjeningen af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og arbejde med opgaverne nedenfor. Vi forestiller os derfor, at du har en relevant kontoruddannelse, og/eller tilsvarende god og relevant uddannelse.   

 

Et opdateret kendskab til administrative systemer, der anvendes i staten, vil være en fordel, men ikke et krav. Har du tilsvarende erfaringer, eller er du nyuddannet med den rette faglige og personlige profil, vil du også kunne komme i betragtning. Vi lægger vægt på, at du har flair for at lære nye systemer. At du er god til at formulere dig kort, præcist og korrekt, både i skrift og tale. Og at du kan bidrage til den praktiske afvikling af møder og events både eksternt og internt. Du skal med andre ord have et service-gen og være meget imødekommende.  

 

Vi forventer også, at du er ansvarlig, struktureret og grundig. Du skal kunne bevare din imødekommenhed og holde retningen - også under omskiftelighed og tidspres op imod deadlines. Passende portioner udadvendthed og humoristisk sans vil være en hjælp. 

 

Opgaver 

Du vil få en central rolle i den praktiske betjening af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, hvilket bl.a. omfatter overvågning og besvarelse af mails fra bestyrelsens digitale postkasse og bestyrelsesplatform, telefonbetjening, assistance ved udsendelse af materialer til bestyrelsen, servicering af bestyrelsens medlemmer, herunder rejseafregninger, professionel dialog med medlemmernes respektive sekretærer samt intern kommunikation om arbejdet i bestyrelsen. Herudover vil du være tilstede ved alle bestyrelsesmøder og have ansvaret for den praktiske del af mødeafholdelsen.  

 

Vi anvender systemer som RejsUd, mTime, Navision Stat, F2, IndFak, TAS, AdminControl m.v. 

 

Afhængigt af din profil kan opgaverne desuden omfatte support/superbrugerfunktioner, bidrage til styring af husets driftsøkonomi, foruden fordeling af digital post, korrekturlæsninger, indlæsning af projekt-regnskaber i forbindelse med regnskabsperioder, indlægning af rammer og milepæle m.v. i relevante systemer, opfølgninger fx på enhedens tidsfrister og rammer, samt opfølgning og samling af procedurer, bemyndigelser for forvaltning m.v.  

 

I øvrigt må der forventes andre ad hoc sekretariatsopgaver.    

 

Om os

Vi er en del af Erhvervsstyrelsen under Erhvervsministeriet - og dermed en del af centraladministrationen. Vi er midt i en spændende organisatorisk udvikling. Vi har et godt arbejdsfællesskab og tilbyder faglig og personlig udvikling for den rette.  Vores intro- og oplæringsforløb er velafprøvede. Læs mere om os på www.erhvervsfremmebestyrelsen.dk  og www.regionalt.dk og om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk. 

 

Vi bor i velbeliggende lokaler i Silkeborg, 10 minutter på cykel fra stationen og med gratis parkeringspladser lige ved døren.    

 

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK og Finansministeriet. Stillingen er fuldtid, og ønskes besat hurtigst muligt. 

 

Har du afgørende spørgsmål til jobbet, så kan teamleder Line Panum kontaktes på telefon 35291311 Ved formelle spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-rekrutteringspartner Abigael Kingsley på telefon 91337192. 

 

 

Interesseret?

Er det noget for dig? Så send din ansøgning via det elektroniske ansøgningsmodul på www.erhvervsstyrelsen.dk/stillingsopslag.  

 

Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest fredag den 26. april 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 20-22. 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Line Panum
Tlf
35291311
Adresse
Vejlsøvej 29
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-04-2019
Udløber
26-04-2019
Kviknummer
330006224
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Offentlig
Stillingsbetegnelse
Sekretær
Administrationssekretær
Kompetencer
Sekretæropgaver, Sekretariatsopgaver
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce