Gem annonce

Eventkoordinator

VisitHerning

Indrykket
29-11-2019

Del dette job

Kontakt
Annette Bang Nielsen
Tlf
96272230
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-11-2019
Udløber
11-12-2019
Kviknummer
330132794
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Rejser og turisme, Salg & Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Koordinator
Event-koordinator
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for koordinering af møder og events?

Vi løber stærkt vil du løbe med?

Hvis du har erfaring fra hotelbranchen, har erfaring med at arrangere events og har god fornemmelse for service og kundekontakt, så er det dig, vi leder efter til OrgaNicer VisitHernings møde- og eventbureau.

Dine opgaver vil spænde vidt. Fra gæstekontakt ifm. arrangementer til koordinering med områdets hoteller og leverandører samt det administrative arbejde ifm. opsætning af registreringsskemaer, fakturering m.m. Ofte i samarbejde med kunder og partnere. 

Du bliver en del af et stærkt team, hvor du sammen med dine kolleger skal håndtere mange forskellige projekter og events fra mindre møder til store internationale sportsbegivenheder. Et arbejde som sker i tæt samarbejde med en række eksterne samarbejdspartnere.

I OrgaNicer arbejder vi med forskellige systemer, f.eks. Aventri til registrering af gæster, Podio til projektstyring og Picasso til hotelhåndtering. Vi forventer ikke, at du kan systemerne på forhånd, men vi forventer, at du har en stor lyst til at lære nye systemer og er indstillet på at blive superbruger i et eller flere systemer. 

Vores forventninger til dig:

  • Du har erfaring fra hotelbranchen, som fx receptions- eller konferencemedarbejder

  • Du er god til at kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk også gerne på tysk.

  • Du er fleksibel med hensyn til opgaver og en omskiftelig hverdag og under events også med arbejdstiderne.

  • Du har erfaring med komplekse arrangementer/projekter, som kræver stort overblik og en tæt kontakt med dine samarbejdspartnere.

  • Du er en god holdspiller, som også kan arbejde selvstændigt også når der er pres på. Vores filosofi er, at det går nemmere, når vi har det sjovt sammen

  • Du kan godt lide at arbejde med fastlagte mål og skarpe deadlines og så er du selvfølgelig både ansvarsbevidst, kunde- og serviceminded

Til gengæld kan vi tilbyde dig en humørfyldt og udfordrende arbejdsplads. I OrgaNicer bliver du en del af et skarpt team på tre personer. OrgaNicer er en del af VisitHerning. Opgaverne løses med dedikerede, professionelle og fantastiske samarbejdspartnere.

Stillingen er på fuld tid, og arbejdstiderne er som udgangspunkt mellem 8 og 16 på hverdage, og med enkelte telefonvagter i weekender og på aftener hen over året.

Vi håber, du kan starte i jobbet senest 1. februar 2020. Hvis du vil vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte bookingchef Annette Bang Nielsen på 9627 2230 eller abn@organicer.dk

Ansøgninger sendes til job@visitherning.com. Der er ansøgningsfrist 11. december, og vi holder samtaler mandag d. 16. december og tirsdag d. 17. december.

OrgaNicer er et landsdækkende møde- og eventbureau og en del af VisitHerning Danmarks destination for erhverv, events og store oplevelser. Vi har erfaringen og ekstra ressourcer, som man kan trække på ifm. eventafvikling. Vi stiller de udfordrende spørgsmål, gennemtænker alle detaljer og løser praktikken. Vi arbejder også med mødedesign, konceptudvikling og kommunikation. I samarbejde med kunden sørger vi for et vellykket arrangement. Læs mere på www.organicer.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Annette Bang Nielsen
Tlf
96272230
Adresse
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-11-2019
Udløber
11-12-2019
Kviknummer
330132794
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Rejser og turisme, Salg & Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Koordinator
Event-koordinator
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce