Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fast stilling som husassistent i en kombistilling

Rehabiliteringscenter, Herning

Herning, Vestjylland

Indrykket
30-11-2023

Del dette job

Kontakt
Rehabiliteringscenter, Herning
Brændgårdvej 20
7400 Herning
Tlf
21544104
Kontakt
Bozica Djulabic
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-11-2023
Udløber
11-12-2023
Kviknummer
LJA-85138392
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

Fast stilling som husassistent med spændende opgaver og faglig udvikling i en kombinationsstilling mellem pleje og rengøring søges til Rehabiliteringscenter Herning.
Kan du se dig selv arbejde på et Rehabiliteringscenter med flotte omgivelser, og moderne arbejdsforhold? Har du lyst til at få en bred vifte af spændende og varierende opgaver? Vil du gerne have mulighed for faglig udvikling? Og vil du gerne være ansat i et center, hvor der er fokus på trivsel og høj faglighed? Der er fokus på trivsel, en hyggelig omgangstone og lysten til at være fleksibel og imødekommende overfor vores patienter og pårørende.

Du vil som husassistent blive en del af et team, hvor du er med til at sikre, at patienter, pårørende og kolleger oplever et pænt og rent Center, så vi sammen kan skabe en helhed i omsorgen, plejen og rehabiliteringen. Dit rengøringsarbejde vil blive prioriteret højt, og i samarbejde med dine kollegaer, vil I sammensætte rengøringsopgaverne i hverdagen. Der er tale om en delestilling hvor halvdelen af din tid er du i plejen og halvdelen af tiden i rengøring.

Du har tæt kontakt med Rehabiliteringscentrets patienter og mange patienter nyder den uformelle snak, når du gør rent på stuerne.

Vi har et stærkt fællesskab på tværs i huset og du får et nært samarbejde med plejen, terapeuter, køkken og pedeller, da der er mange opgaver, hvor man hjælper hinanden. Igennem samarbejdet får du mange kollegaer og er en del af et hélt hus.

Vi har 30 midlertidige pladser og et stort flow af borgere, hvilket betyder at vi har et øget antal hovedrengøringer. Grundet det store flow, skal lejlighederne altid gøres rent de dage, de bliver ledige. Vi har brug for at have et team af fleksible husassistenter, som fungerer som blæksprutte, hvor man varetager opgaver i rengøringen, og som ligeledes kan varetage opgaver ind i plejen og køkkenfunktionen ved ferie, sygdom og helligdage.
Helligdagene fordeles i husassistentgruppen, hvis det ønskes, kan der være mulighed for få aftenvagter over helligdagene.
Du skal forvente weekendvagt hv. 2 weekend.

Du vil få en grundig introduktion og oplæring til alle funktioner, og der vil være mulighed for kompetenceudvikling, så du føler dig tryg i alle funktioner.

Stillingen er på 30 timer ugentlig og ønskes besat hurtigst muligt eller efter aftale.

Hvem er vi:

  • Rehabiliteringscentret er opdelt i 3 teams med 10 patienter i hvert team, og vi rummer borgere med medicinske sygdomme, kirurgi/sår, palliation, demens og neurologi.
  • Medarbejderne er fordelt mellem sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter, husassistenter og køkkenpersonale

Hvem er du:
  • Du er uddannet social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper eller serviceassistent.
  • Har erfaring med rengøringsopgaver og eller køkkenopgaver.
  • Kan arbejde selvstændigt men også være en del af et team
  • Er engageret, fleksibel, ærlig og loyal.
  • Er mødestabil
  • Har en positiv tilgang til tingene og gerne humoristisk sans
  • Bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø

Vi tilbyder til gengæld gode kollegaer, gode forhold, et godt arbejdsmiljø og spændende opgaver.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og aftale om Ny Løn

Ansøgningsfrist
11. december 2023
Vi indkalder til samtaler løbende.
Ansøgning sendes elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: Afdelingsleder Bozica Djulabic på mobil 21 54 41 04.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Rehabiliteringscenter, Herning
Brændgårdvej 20
7400 Herning
Tlf
21544104
Kontaktperson
Bozica Djulabic
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-11-2023
Udløber
11-12-2023
Kviknummer
LJA-85138392
Jobtype
Deltid
Fag
Øvrige stillinger
Beliggenhed