Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finance Manager

Unique Consult Danmark A/S

Herning, Vestjylland

Indrykket
02-10-2019

Del dette job

Kontakt
Unique Consult Danmark A/S
Dalgas Plads 7B, 1
7400 Herning
Kontakt
 
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-10-2019
Udløber
27-11-2019
Kviknummer
LJA-76116670
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Økonomi, Jura og retsvæsen, Offentlig, Ledelse, Finans og bank

Som Finance Manager, med reference til Group Finance Manager, bliver du leder af Group Accounting afdelingens seks medarbejdere. Afdelingen rummer funktionerne omkring løn, bogholderi, likviditetsstyring, konsolidering, skat og compliance. Opgaverne omfatter såvel moder-, datter- og søsterselskaber relateret til IT Relation.

Som følge af koncernens voksende størrelse og akkvisitionsstrategi ønskes en styrkelse af den faglige specialisering og optimering af rapporteringsprocesserne og de interne kontroller. Det bliver en nøgleopgave for den nye Finance Manager at stå i spidsen for den videre faglige udvikling af rapporteringsprocesserne til eksterne interessenter og ejere. Den daglige interaktion med ledelsen vil være central for at sikre forståelse, fremdrift og eksekvering på såvel det finansielle område, som for udvikling af nye forretningsområder, systemer og metoder.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • Sikre stabil drift af bogholderifunktionen
 • Udarbejdelse og udvikling af månedsregnskaber
 • Månedsafslutning – medvirke til at øge effektiviteten af processerne gennem digitalisering og herved sikre en hurtigere og mere valid månedsrapportering
 • Cash flow og forecast
 • Koordinering af årsplaner og opfølgning på finansielle resultater
 • Rapportering til bankforbindelser
 • Årsafslutning
 • Faglig sparring for Finance teamet
 • Standardisering af arbejdsgange og interne processer
 • Drive procesoptimering af interne kontroller – transaktionsbeskrivelser, guidelines, indføre kontroller og opfølgning herpå
 • Diverse ad hoc

Opgaverne løses i tæt samarbejde med de øvrige kolleger i Group Finance, ekstern revision og systemleverandører.

Du har en relevant økonomisk uddannelse som fx cand.merc.aud eller HD-R eller tilsvarende, denne suppleret med min. 3 års erfaring fra en lignende rolle, gerne i en international koncern af en vis størrelse. Du har solid erfaring med udarbejdelse af månedsregnskaber, hvor du som leder går forrest og sammen med dine medarbejdere leverer.
Dine kompetencer i brugen af Excel er på et højt niveau, og du har let ved at sætte dig ind i brugen af ERP-systemer. Det er et plus, hvis du har kendskab til NAV/BC. Det er et krav, at du har erfaring med ledelse og besidder naturlige lederevner.

Du er struktureret, rettidig og har et forretningsmæssigt mind-set. Du evner at sætte dig ind i arbejdsgange og procedurer og arbejder selvstændigt, og du er energisk og proaktiv. Du er desuden en dygtig kommunikator, der er i stand til at samarbejde på tværs af organisationen.  Du ser muligheder og griber de bolde og udfordringer, der opstår.

IT Relation tilbyder en spændende stilling, med mulighed for at få stor indflydelse på driften og ledelsen af finansfunktionen. Herunder hvordan virksomheden fremadrettet skal varetage rapporteringsprocessen, og dine resultater vil derfor sætte et tydeligt præg på virksomheden.

Du bliver en del af en virksomhed, som er i en rivende udvikling med tocifrede vækstrater, og som ligeledes prioriterer medarbejdernes udvikling. Aktiv personaleforening, der jævnligt planlægger sociale arrangementer, som bidrager til gode kollegiale relationer og sammenhold på arbejdspladsen.

Arbejdssted: Herning

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved Account Director Lise Holler på M: +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation
Unique Consult Danmark A/S
Dalgas Plads 7B, 1
7400 Herning
Kontaktperson
 
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-10-2019
Udløber
27-11-2019
Kviknummer
LJA-76116670
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Økonomi, Jura og retsvæsen, Offentlig, Ledelse, Finans og bank
Beliggenhed