Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fødevarestyrelsen søger leder med flair for driftsopgaver, distanceledelse og teamarbejde

Fødevarestyrelsen, Herning

Herning, Vestjylland

Indrykket
12-01-2022

Del dette job

Kontakt
Fødevarestyrelsen, Herning
Rosenholmvej 15
7400 Herning
Tlf
72275221
Kontakt
 
Tlf
72275221
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-01-2022
Udløber
02-02-2022
Kviknummer
LJA-83217899
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Land-, skov- og havebrug

Vil du være en del af et velfungerende ledelsesteam og få masser af ledelsesmæssig sparring? Brænder du for både faglig ledelse og personaleledelse i en spændende og dynamisk enhed med 100 dygtige medarbejdere? Så er du måske vores nye sektionsleder i VeterinærNord.

Om os
Fødevarestyrelsen er en statslig organisation, der ofte har mediernes, politikernes og forbrugernes bevågenhed. Vi tilbyder spændende, alsidige, men også udfordrende arbejdsopgaver, hvor dine kompetencer inden for styring og personaleledelse vil komme i spil. Vi arbejder målrettet med at udvikle synlig og åben ledelse i en dynamisk enhed, der er præget af, at rigtig mange af vore medarbejdere arbejder på distancen. Vores mål er at skabe et positivt arbejdsmiljø med fokus på vores medarbejderes trivsel. Vi ønsker at understøtte vore medarbejdere gennem høj faglighed og en anerkendende ledelsesstil, som også er til gavn for vore kunder, som primært er landmænd, transportvirksomheder, biproduktvirksomheder og praktiserende dyrlæger.

VeterinærNord er en af Fødevarestyrelsens tre decentrale veterinærenheder. Vi arbejder i faglige teams, der typisk er sammensat af dyrlæger og teknikere med fokus på eksempelvis kvæg, svin eller fjerkræ hvor der ydes administrativ hjælp af vores sekretærteam.

Lederteamet består af en veterinærchef og fire mellemledere, godt støttet af en række faglige og ikke faglige stabsfunktioner.

Til nye ledere i Fødevarestyrelsen tilbydes et onboardingforløb, hvor du får mulighed for at netværke med andre nye ledere i styrelsen. Derudover vil alle lederteams i 2022-2023 fokusere deres lederudvikling på ledelse i den digitale transformation, ledelse af læring, og tværgående ledelse & samarbejde.

Dine ansvarsområder
Som sektionsleder vil du sammen med enhedens andre mellemledere være direkte personaleleder for vores engagerede medarbejdere, i deres respektive teams.

Som udgangspunkt vil du skulle varetage den daglige ledelse af medarbejdere fra specifikke teams og ledelse af større opgaver, men hvordan vi endeligt deler opgaverne i vores ledelsesteam, vil også afhænge af dine kvalifikationer og erfaringer. Ledelsesopgaverne vil være centreret omkring personaleledelse, faglig ledelse og administrative ledelsesopgaver.

Du får en bred kontaktflade i hele Fødevarestyrelsen og kommer til at indgå i et velfungerende samarbejde med styrelsens andre veterinære enheder og eksterne samarbejdsparter så som politi og beredskabsstyrelsen. Du skal også repræsentere Fødevarestyrelsen i møder med andre myndigheder og eksterne interessenter som landmænd, dyrlæger, dyretransportører mv.

Om dig
Du har en relevant natur- eller samfundsvidenskabelig uddannelse f. eks. dyrlæge, jurist, cand.scient. pol. eller lignende og du:
• trives i krydsfeltet mellem ledelse, politik og faglighed,
• fokuserer naturligt på ledelse samt den nødvendige prioritering af opgaverne, har flair for driftsopgaver og kan sætte klare mål for dig selv og dine medarbejdere,
• har gode kommunikative evner,
• har et godt overblik og arbejder struktureret og kan derigennem udstråle ro og træffe beslutninger – også i pressede situationer,
• vægter en ledelsesstil, hvor anerkendelse og ordentlighed er nøgleord og kan omgås mennesker med naturlig venlighed og engagement og
• er god til at motivere dine medarbejdere, er nærværende, har et godt humør.

Det vil være en fordel, hvis du allerede har ledelseserfaring og meget gerne erfaring med ledelse og udvikling af teams. Men er du et åbenlyst ledelsestalent uden decideret ledelseserfaring, er din ansøgning også velkommen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker som chefkonsulent med personaleansvar i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer med mulighed for tillæg efter kvalifikationer.

Vi har brug for dig pr. 1. april 2022 eller snarest muligt efter.

Tjenestestedet er som udgangspunkt i Herning, men du vil også skulle være til stede i huset i Aalborg.

Arbejdstiden er placeret i tidsrummet 7-17, men du skal derudover være indstillet på varierende arbejdstider f. eks. i forbindelse med håndtering af det veterinære beredskab og andre akutte kriselignende situationer. I nogle uger skal du også kunne besvare opkald uden for den normale arbejdstid fra medarbejdere, der foretager kontrol på skæve tidspunkter. Som dyrlæge skal du endvidere være indstillet på at bemande den landsdækkende veterinære chefbagvagt.

Yderligere oplysninger om jobbet
Du er velkommen til at kontakte veterinærchef Flemming Kure Marker på telefon 72 27 52 21 eller sektionsleder Malene Bøge på 72 27 5389 og du opfordres til at læse mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og autorisation mv. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning online i vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest den 2. februar 2022.

Der vil indgå test som en del af rekrutteringsprocessen. Vi forventer at afholde samtaler i uge 7 og uge 8.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Fødevarestyrelsen, Herning
Rosenholmvej 15
7400 Herning
Tlf
72275221
Kontaktperson
 
Tlf
72275221
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-01-2022
Udløber
02-02-2022
Kviknummer
LJA-83217899
Jobtype
Fuldtid
Fag
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed