Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Formidler med blik for udvikling af læring og læselyst

Varde Kommune

Varde, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
18-10-2021

Del dette job

Kontakt
Varde Kommune
Rådhusstræde 2
6800 Varde
Kontakt
 
6800 Varde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-10-2021
Udløber
09-11-2021
Kviknummer
LJA-82835511
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kunst, kultur og sport, Media

Er du en stærk formidler både i det digitale og fysiske rum? Har du en solid faglighed indenfor læring og kommunikation, og kan du udpege de formidlingsveje, der rammer hjertet og stimulerer nysgerrigheden?

Varde Bibliotek er kontinuerligt involveret i en vifte af spændende kultur-, læselyst- og læringsprojekter. Vi søger derfor en ny kollega, der har næse for fremtidens formidlingsmuligheder. Er det dig?

Du brænder for formidling, og som person elsker du at finde løsninger og gå nye veje. Som en del af vores formidlingshold bliver du involveret i forskellige projekter, vores mange arrangementer, nye kulturhuse og kombibiblioteker og eksterne samarbejder.

Dine primære opgaver

  • Betjene, vejlede og formidle både det fysiske og digitale bibliotek til lånerne med fokus på børn og unge
  • Udvikle, planlægge og afvikle kulturelle aktiviteter, formidlingstilbud og arrangementer med fokus på børn og unge
  • Udvikle vores samspil med de digitale muligheder
  • Deltage i forskellige projekter

Din base og tilhørsforhold bliver på vores hovedbibliotek i Varde, men du skal også forvente at få udlånsvagter i vores filialer, primært Ølgod.

Vores forventninger til dig
  • Du har en relevant akademisk uddannelse med flere års erfaring inden for kultur og læring – måske fra et folkebibliotek.
  • Du brænder for læring og formidling, og du må gerne være helt i front i forhold til digitalisering, kommunikation og fremtidens udvikling.
  • Du tænker krøllet, kreativt og projektorienteret og er god til at finde løsninger.
  • Du trives med omskiftelige arbejdsopgaver, skræmmes ikke af, at vi nogle gange bygger broen, mens vi går på den, og ser mening i både udvikling og drift.

Om os
Vi er Varde Kommunes største kulturinstitution, målt på besøgstal, og er med fem huse og en bus det nærmeste udtryk for kulturen i borgernes hverdag.

Vores hovedbibliotek er placeret i centrum af Varde, og vi deler hus med et mediebureau og byens handelschef, hvilket passer godt til vores fokus på eksterne samarbejder. Du får ca. 35 kolleger, der brænder for at forsyne kommunens 50.000 borgere med litteratur, oplevelser, læring og fællesskaber. Faglig modenhed og initiativrigdom svinger med humor, kreativitet og en gensidig respekt for hinandens styrker og svagheder. Samarbejde på tværs er en del af vores DNA, så det er vigtigt for os, at du ud over at være faglig dygtig også er en god kollega, der bidrager positivt til den gode holdånd og løsning af de opgaver, der opstår.

Vi er et centralt kulturhus med mange fysiske fællesskaber og mødesteder på dagsorden. Dannelse, læring, demokrati og formidling står højt på vores dagsorden. Du kan læse meget mere om os, og hvad vi aktuelt arbejder med på vores hjemmeside: Vardebib.dk.

Stillingen er på 37 timer med start 1. januar 2022. Løn efter gældende overenskomst. Du skal være indstillet på, at du vil få ugentlige lukkevagter og lejlighedsvist aften- og weekendarbejde. Kørekort er en nødvendighed.

Ansøgningsfristen er den 9. november 2021. Samtaler forventes afholdt den 16. november med eventuel anden runde den 19. november.

Ved ansættelse i stillingen skal der afleveres straffeattest, og der vil blive indhentet børneattest.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kulturdriftsleder Hanne Nissen Oust på 79 94 83 55 eller hano@vardebib.dk (har ferie i uge 43).
 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Varde Kommune
Rådhusstræde 2
6800 Varde
Kontaktperson
 
Adresse
6800 Varde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-10-2021
Udløber
09-11-2021
Kviknummer
LJA-82835511
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kunst, kultur og sport, Media
Beliggenhed