Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fritidsagent til arbejdet med børn og unges fritidsliv

Horsens Kommune

Horsens, Østjylland

Indrykket
21-05-2024

Del dette job

Kontakt
Horsens Kommune
Chr M Østergaards Vej 4 1
8700 Horsens
Tlf
51809107
Kontakt
Henry Egelund
8700 Horsens
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-05-2024
Udløber
16-07-2024
Kviknummer
LJA-85495006
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Undervisning og pædagogik, Organisation og forening

Vil du være med til at få flere børn og unge til at gå til boksning, fodbold, svømning eller måske ballet? Og vil du være med til at få det gode samarbejde op at køre imellem foreningslivet i Horsens Kommune og de børn og unge, der endnu ikke er foreningsaktive? Så er du måske en af de Fritidsagenter, vi leder efter.

Som Fritidsagent forventes det, at du:

  • Er imødekommende og god til at samarbejde med børn, unge og deres familier såvel som med trænere og ledere i foreninger.
  • Er nærværende, lyttende og passioneret omkring det relationelle arbejde.
  • Er opsøgende på muligheder og optaget af at finde de holdbare veje for at barnet kan fortsætte i aktiviteten, også når du slipper.
  • Er selvstændig i din opgaveløsning, tager tage initiativ og har god situationsfornemmelse.

Derudover er det en stor fordel, hvis du:
  • Har erfaring med eller mod på ikke blot at arbejde med barnet, men også familien, ud fra en tanke om hjælp til selvhjælp.
  • Har kendskab til fritids- og foreningslivet i Horsens Kommune og måske selv er foreningsaktiv.

Fritidspas-ordningen
I Horsens Kommune er vi på en mission for, at flere børn og unge skal opleve de positive effekter, som et aktivt fritidsliv kan medføre. Med fritidspas-ordningen vil vi understøtte bevægelsen imod, at alle børn og unge får en reel mulighed for deltagelse i forenings- og fritidslivet.
Ordningen har til formål at bane vejen for at børn og unge, der ikke har succesfulde erfaringer med at deltage i fritidsaktiviteter, kan lykkes, danne relationer og få en indholdsrig fritid. Dette gøres ved hjælp af fritidsvejledning samt mulighed for økonomisk støtte (Fritidspas), men også via dig, der som Fritidsagent kan tage barnet i hånden og hjælpe til med at få den gode start.

Dine opgaver
Som Fritidsagent skal du være med til at identificere barriererne for, at et barn eller ung lykkes med at blive deltagende i fritids- og foreningslivet, og det vil være din opgave at hjælpe familien med at overkomme disse. Nogle gange vil det være en udfordring at få pakket en taske, andre gange vil det være at komme afsted i tide, eller måske manglende viden om, hvad foreningslivet rummer og hvor man skal henvende sig når man kommer til træning første gang - du skal være skarp på at finde vejene til succes.
Din arbejdstid ligger, når børnenes fritid begynder, hvilket typisk vil sige hverdagseftermiddage og -aftener, og du skal trives med, at din arbejdstid ikke er fast. Du vil selv kunne byde ind på opgaver i takt med at de kommer ind og dermed kan du selv styre hvorvidt din arbejdstid er 3 eller 10 timer ugentlig.
Du vil blive en del af et korps af Fritidsagenter, som arbejder individuelt med opgaveløsningen. Der vil være adgang til sparring ved behov, fællesmøder i korpset samt fokus på kompetenceudvikling og mulighed for selv at kunne præge opgaven.

Praktiske oplysninger:
Forventet lønniveau følger overenskomsten for pædagogmedhjælpere.
Vi søger at opretholde et korps af 5-10 timelønnede Fritidsagenter til Horsens Kommunes fritidspas-ordning. Der vil derfor løbende være behandling af indkomne ansøgninger.

Ring og hør mere
Hvis du er interesseret i at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte projektleder og fritidsvejleder Henry Egelund på tlf.: 29167737.
Skynd dig at sende en kort ansøgning, hvor du svarer på hvorfor du vil være en god fritidsagent?

Forud for endelig ansættelse indhentes børneattest.
 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Horsens Kommune
Chr M Østergaards Vej 4 1
8700 Horsens
Tlf
51809107
Kontaktperson
Henry Egelund
Adresse
8700 Horsens
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-05-2024
Udløber
16-07-2024
Kviknummer
LJA-85495006
Jobtype
Deltid
Fag
Undervisning og pædagogik, Organisation og forening
Beliggenhed