Gem annonce

Fullstack PHP-udvikler

Mediehuset Herning Folkeblad A/S

Indrykket
29-04-2021

Del dette job

Kontakt
Kartin Hansen
Tlf
53787088
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
20-05-2021
Kviknummer
330625220
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, Media
Stillingsbetegnelse
Developer, PHP
Backend udvikler
Sprog
Dansk Læse/ tale

MEDIEHUSET HERNING FOLKEBLAD SØGER:

Fullstack PHP-udvikler med tech-lead ambitioner

I Mediehuset Herning Folkeblad driver vi lokale nyhedsmedier i Herning, Ikast, Silkeborg, Skive og omegn. Vi beretter om det lokale, for de lokale. Vi kalder det Lokal med vilje.

I disse dage og uger tager vi store spring fremad i vores digitale udvikling. Vi har lige lanceret en ny kundeplatform på tværs af alle digitale platforme. Vi forbedrer løbende på integrationen til denne platform og skal til at opdatere vores login til SSO, forbedre enhedshåndtering og selvbetjening i en cloudløsning. Vores redaktionelle platform er kernen for indhold. Vi udvider hastigt med  ere digitale produkter i form af hjemmesider og apps. Vi vil også videre med anvendelsen af data og personaliserede nyheder.

Vores udviklingsafdeling i Herning er omdrejningspunkter for denne proces. Til denne søger vi en fullstack PHP-udvikler med fokus på backend, der har lysten til at sætte et stort præg på vores digitale platforme, så de understøtter vores publicistiske mission og vores forretning.

PROFIL:

 • Du er en fullstack udvikler og har et par års erfaring med webudvikling med tætte integrationer til bagvedliggende CMS, kundesystem og data-løsninger.

 • Du har et godt blik for systemlandskabet, ser sammenhænge mellem systemerne og formår at få dem til at arbejde stabilt og effektivt sammen.

 • Du er drevet af gode tekniske løsninger, der er nemme at videreudvikle og drifte, og som performer godt - samtidig med, at du har blik for løsninger, der kan realiseres hurtigt og effektivt.

KOMPETENCER:

 • Du er en erfaren OOP PHP udvikler. Du er dygtig til Javascript. CSS og HTML er dig heller ikke fremmed.

 • Du har erfaring med at udvikle og forbruge APIer. Curl og postman kendskab er en fordel.

 • Du er erfaren i databaser og MySQL.

 • Erfaring med systemarkitektur i PHP. Laravel er en fordel.

 • Erfaring med Git, Linux, AWS, Docker, Cron, Bash, DNS, Tagmanager og Composer er en fordel.

 • Erfaring med autenti kation metoder, cookies, XML og JSON er en fordel.

 • Kendskab til Wordpress er ikke en ulempe, men heller ikke et must.

ARBEJDSOMRÅDER:

 • Udvikle integrationer og løsninger mellem backend systemer og grænsefladen ud til brugerne.

 • Være med til at sætte kursen for en mere individualiseret og personlig brugeroplevelse ved inddragelse af cloudbaseret teknologi.

 • Være med til at sætte kursen for at flytte løsninger og micro services ud i skyen.

 • Være teknisk ombudsmand i implementering af nye løsninger og deres sammenhæng.

VI TILBYDER:

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, som du i høj grad selv er med til at forme i tæt samarbejde med resten af organisationen. Du bliver del af en ungt, dynamisk team. Du kommer med på en rejse, som sigter efter at transformere vores mediehus mod et solidt digitalt eksistensgrundlag. Du får stort ejerskab og de bedste rammer for at udvikle dig fagligt og menneskeligt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte digital udviklingschef Kartin Hansen på tlf. 5378 7088

ANSØGNING:

Ansøgning og CV mailes som PHP-udvikler til direktionssekretær Tina Nortvig Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk senest 20. maj 2021.

Der afholdes løbende samtaler, og ansøgninger behandles fortroligt.

Tiltrædelse snarest.

Mediehuset Herning Folkeblad er en del af Mediehusene Midtjylland, som er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Skive. Virksomheden har ca. 200 ansatte. Medievirksomheden er funderet på lokal journalistik og salg, samt med de centrale administrative og økonomiske funktioner samlet i Herning. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker, og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse. Se mere på www.mediehusenemidtjylland.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Mediehuset Herning Folkeblad A/S

Del dette job

Kontaktperson
Kartin Hansen
Tlf
53787088
Adresse
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
20-05-2021
Kviknummer
330625220
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT, Media
Stillingsbetegnelse
Developer, PHP
Backend udvikler
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce