Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Fællesleder til Sørvad-Ørnhøj Skole og Børnehøjen

Herning Kommune

Herning, Vestjylland

Indrykket
02-08-2021

Del dette job

Kontakt
Herning Kommune
Torvet 5
7400 Herning
Tlf
96282828
Kontakt
 
Tlf
-
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-08-2021
Udløber
25-08-2021
Kviknummer
LJA-82466532
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Undervisning og pædagogik, Forskning og udvikling, Ledelse

Et sundt fællesskab er et inkluderende fællesskab, hvor der arbejdes bevidst med, at alle børn og unge trives, udvikler sig og lærer. Alle børn og unge har ret til trivsel og udvikling - både fagligt, socialt og personligt.

Vores nuværende fællesleder er gået på pension 1. august. Brænder du for at gøre en forskel i lokalsamfundene, og kan du sikre den positive udvikling for børn i Sørvad og Ørnhøj? Så er der et spændende job som fællesleder ledigt i en organisation, hvor vi følger børnene fra vuggestue til 9. klasse.

Hvem er vi?
Sørvad og Ørnhøj er to velfungerende lokalsamfund i naturskønne omgivelser – midt imellem Herning, Holstebro og Ringkøbing.

Organisationen består af Børnehøjen med vuggestue og børnehave og to skoler med tilhørende SFO. Børnehøjen har plads til 60 børn, og Sørvad-Ørnhøj Skole rummer pr. august 2021 ca. 400 elever. På grund af små årgange samlæses der på nogle trin på Ørnhøj Skole.

Fællesskab er vigtigt hos os lokalt, og vi arbejder aktivt og med udgangspunkt i fælles værdier for at sikre den røde tråd i barnets udvikling. Herningmodel-skole udgør en del af vores pædagogiske grundlag.

Meningsfulde Fællesskaber er titlen på Herning Kommunes Fællesskabsstrategi (inklusionsstrategi), og den er fundamentet for, hvordan vi i Herning Kommune vil skabe fællesskaber og dermed det udgangspunkt, der sammen med Folkeskoleloven danner grundlaget for skolernes arbejde.

Hvem er du?
Som vores kommende fællesleder får du det overordnede ansvar for at lede udvikling og drift af hele organisationen. Dine nærmeste samarbejdspartnere bliver ledelsesteamet og andre ledere i Center for Børn og Læring; og du får også tætte relationer til de øvrige medarbejdere på stedet.

Du forventes at styrke og videreudvikle samarbejdet mellem de tre afdelinger. Her vil det være en styrke at have kendskab til både skole- og dagtilbudsområdet, samt have lyst til at gøre brug af de ressourcer og muligheder, der er i lokalsamfundet. Du skal initiere og støtte op om at gøre vores institutioner synlige og attraktive i hele lokalområdet.

Skolen og Børnehøjen er en del af lokalsamfundet, og derfor er det også er væsentligt, at du har øje for og interesse i samarbejder, der rækker ud over vores egne rammer.

Du er lærer med solide erfaringer, og enten er du allerede leder, eller også har du prøvet beslægtede opgaver. Dine interesser og kompetencer rækker til en lederstilling, hvor du er involveret i det meste: Personaleledelse, pædagogisk udvikling, drift, økonomi og samarbejde med forældre er alle vigtige temaer.

Du indgår aktivt i positive relationer med de mennesker, som har berøring med skolerne og Børnehøjen, og du sikrer balancen mellem stabilitet og gode ideer for fremtiden.

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om os, vores ønsker til dig, stillingen og ansættelsesprocessen i denne stillingsprofil.

Er du interesseret, så er du hermed inviteret til at besøge os.

Kontakt gerne chef for skoleområdet Christian Rotbøl, telefon 22 59 75 68 / e-mail cblcr@herning.dk eller bestyrelsesformand Irene Lyskjær Andersen, telefon 29 45 09 81 / e-mail skolegade13@gmail.com, hvis du vil vide mere.

Læs også mere på vores hjemmesider Sørvad - Ørnhøj Skoles hjemmeside og Børnehøjens hjemmeside

Ansøgningsfrist
25. august 2021 kl. 12.00.

Vi håber, at vores nye kollega tiltræder 1. november 2021.

Fælleslederen ansættes på kontraktvilkår og lønnen fastsættes med udgangspunkt i gældende overenskomst og forhåndsaftale.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Herning Kommune
Torvet 5
7400 Herning
Tlf
96282828
Kontaktperson
 
Tlf
-
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-08-2021
Udløber
25-08-2021
Kviknummer
LJA-82466532
Jobtype
Fuldtid
Fag
Undervisning og pædagogik, Forskning og udvikling, Ledelse
Beliggenhed